Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 25 February, 14:24

Dagens Media - 18 feb 21 kl. 10:41

Efter nekade redaktionsstöd. Anställda på MPRT hängs med namn och bild ut av högerradikala sajterFlera anställda vid MPRT har de senaste månaderna hängts ut med namn och bild på högerpopulistiska och högerradikala mediesajter, rapporterar DN. Handläggare är oroliga och upplever att de inte får tillräckligt med stöd från ledningen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
MPRT, DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter nekade, redaktionsstöd, Anställda, MPRT, hängsmed , namn, och bild ut av högerradikala sajter
Helsingborgs Dagblad - 29 nov 12 kl. 02:43

BP-anställda nekar till dödsvållande

Två anställda vid oljejätten BP nekade på onsdagen i en domstol i New Orleans i USA till anklagelserna om vållande till annans död. De var platschefer på oljeriggen som exploderade i Mexikanska golfen 2010 med enorma oljeutsläpp som följd. Åklagarna hävdar att de bar ansvar för att elva människor dödades i katastrofen..

SmålandsPosten - 05 jun 14 kl. 10:00

25-åring onanerade bakom två anställda i Växjöbutik

Utan att de butiksanställda kvinnorna märkte någonting ställde sig en 25-årig man tätt bakom dem – och onanerade.
En väktare såg vad mannen höll på med och fångade allt på film. – Jag minns inte vad jag gjorde med handen i byxorna, är mannens egna ord i polisförhör.

UNT - 06 aug 14 kl. 10:38

Rätt att begära ut cv på anställda

Efter att en kvinna begärt ut samtliga handlingar diarieförda 2013 och cv på kommunens personal tröttnade Kalmar kommun och nekade henne fler handlingar..

NSD - 26 sep 19 kl. 06:00

Personalchef: Därför nekas anställda semester

Den personalansvariga inom omsorgen försvarar nekade semesterledigheter..

YLE - 20 feb 17 kl. 11:06

Tre Axxellanställda i Pargas åtalas för arbetarskyddsbrott

Tre anställda vid Axxell i Pargas åtalas för arbetarskyddsbrott. Fallet gäller en studerande som våren 2015 skadades i en arbetsolycka, där en handdriven truck välte mot eller över studeranden. Enligt åtalet hade man vid Axxells enhet i Pargas använt trucken också utomhus, under uppsikt av lärare, trots att den var avsedd endast för inomhusbruk.

Dalarnas tidningar - 24 apr 14 kl. 05:50

Kritik mot HVB-hem i Dalarna- nekade barn att träffa anhöriga

Inspektionen för vård och omsorg, IVO, har genomfört tillsyn vid Adventums HVB-hem i Dalarna. Journalföringen måste bli bättre, och man riktar allvarlig kritik i ett fall där personal ska ha hindrat en intagen att träffa sina anhöriga. En av företagets anställda har också fått sluta efter att ha brukat våld mot en av ungdomarna..

Skånskan - 30 aug 18 kl. 14:00

Nekades skjuts – gick bärsärkagång

HÖÖR Den 17-årige ynglingen missade bussen och ville då att personalen på hans HVB-hem kom och hämtade honom med bil. När han fick nej ilsknade han till.
Vid hemkomsten gick han bärsärkagång på boendet.

YLE - 06 sep 16 kl. 11:59

Chef berättade om Fennovoimas säkerhetsproblem för Stuk – fick sparken

Fennovoimas moderbolag Voimaosakeyhtiö SF gav för ungefär ett år sedan sparken till en chef för att hen på eget bevåg hade uttryckt sin oro för säkerhetsproblem för Strålsäkerhetscentralen. Kraftbolaget nekade först uppsägningen till Yle. Strålsäkerhetscentralen (Stuk) gjorde för ett år sedan en kontroll av säkerhetskulturen vid Fennovoima och upptäckte flera problem.

Nerikes Allehanda - 29 dec 15 kl. 05:15

Därför får väktarna göra id-kontrollerna

Indignation och oro nådde Studio Etts lyssnare när Kommunals Johan Ingelskog beskrev de dilemman hans medlemmar hamnar i efter riksdagsbeslutet om id-kontroller. Vad ska en ensam busschaufför på en enslig hållplats i Danmark göra, när hen möter en flyktingfamilj – vad händer och vems ansvar är det om föraren lämnar dem kvar?Ingelskogs oro belyste ett av en växande skara problem kring id-kontrollerna.

SvD - 12 apr 17 kl. 16:43

Religion på arbetsplatsen skapar friktion

Barnmorskan som hävdade att samvetet förbjöd henne att delta vid abortvård, ge ut dagen-efter-piller eller sätta in preventivmedelsspiral har förlorat i Arbetsdomstolen. Det var varken diskriminering mot hennes kristna tro eller samvetsfrihet att Region Jönköping nekade henne anställning vid flera kvinnokliniker år 2014. Arbetsdomstolen konstaterar att regionens krav på att alla barnmorskor vid kvinnokliniken ska kunna utföra alla arbetsuppgifter ”framstår som neutralt men kan komma att särskilt missgynna personer med viss religion”.

BT - 01 nov 12 kl. 07:35

"Otroligt besviken på det han har gjort"

När brottsmisstankarna mot 25-åringen blev kända avslutades genast hans anställning i kommunen.
Nu kan det bli aktuellt en gång till.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.