Resume > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 05:31

Resume - 18 feb 21 kl. 10:27

De dömer i årets RoygalaDen 6:e maj avslöjas vinnarna i Roygalan, tävlingen som utser Sveriges främsta reklamfilm..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Roygala, Roygalan, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De dömeri årets , Roygala
YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

Nyan - 07 sep 16 kl. 10:40

Många vill bli ett meröppet bibliotek

Nu kan man besöka Finströms bibliotek på kvällar och helger. Flera andra bibliotek på Åland vill följa trenden med öppettider som inte kräver personal på plats.
Ålands första meröppna bibliotek öppnades på Brändö förra sommaren.

YLE - 26 okt 16 kl. 04:29

Olösta nätverksproblem hindrar Gammelbacka bibliotek att bli meröppet

Biblioteket i Gammelbacka bara väntar på att få ta i bruk systemet med meröppet vid biblioteket. Tillsvidare sätter ändå olösta nätverksproblem käppar i hjulet. - Stadens IT-avdelning har inte kunnat lösa alla detaljer.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:42

Mer Småland i Europa ger fler jobb i Småland

Småland har snålheten, enkelheten och rörligheten. Europa behöver fler jobb. För att jobben ska bli fler behövs ordning och reda i ekonomin, fler företag, mer handel och fler som arbetar.

YLE - 15 nov 16 kl. 05:02

Korsholmspolitiker mer positiva till fusion med Vasa

Hälften av Korsholmspolitikerna som svarade på vår fråga är för en sammanslagning med Vasa. Majoriteten tror att man i dag är närmare en sammanslagning än tidigare. Av alla svarande är det endast en som blivit mer negativt inställd till en sammanslagning.

PrivataAffärer - 23 aug 19 kl. 09:56

Strategen: Mer minusränta fel väg att gå

”Det finns kostnader med ständigt fallande räntor, allt mer okonventionella penningpolitiska åtgärder och djupt negativa styrräntor. Det verkar bland annat leda till en ökande ojämlikhet och kan medföra svårkvantifierbara effekter på människor tilltro till banksystemet och politiken. Med dessa negativa effekter kanske finanspolitiska stimulanser är att föredra”, säger han.

YLE - 02 jul 13 kl. 12:46

Vi har allt mer mardrömmar

Kvinnor drömmer mer mardrömmar än män, och mardrömmarna blir mer frekventa ju äldre en människa blir. Det här visar en undersökning som gjorts vid universitet i Åbo. ?

BT - 29 sep 13 kl. 00:30

Engströms nya jobb mer givande

När Fredrik Reinfeldt tillkännagav att arbetsmarknadsminister Engström skulle bli biståndsminister Engström var analysen given: degradering! Från att ha haft hand om regeringens viktigaste fråga, jobben, till att sköta ett område som knappt syns i en valrörelse. Det låg förstås nära till hands att tänka just så.

Kristianstadsbladet - 16 nov 13 kl. 10:00

Kärleksduon har mer att ge

Foto: Peter Åklundh
Stadens hetaste handbollspar? Ja, så skulle nog många beskriva dem – IFK Kristianstads Fredric Pettersson och Kristianstad HK:s Jozefine Granström. I dag ska de sänka Guif i de heta tungviktsmötena.

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 06:00

Tolerans gjorde oss mer feminina

För 50 000 år sedan blev människornas kranier och ansikten rundare och mer feminina.Orsaken var sannolikt en minskad produktion av manligt könshormon - i sin tur en effekt av ökad social tolerans.
Det hävdar forskare i USA som jämfört kranier av människor från olika tidsperioder.

BT - 05 aug 14 kl. 06:00

Tolerans gjorde oss mer feminina

För 50 000 år sedan blev människornas kranier och ansikten rundare och mer feminina. Orsaken var sannolikt en minskad produktion av manligt könshormon - i sin tur en effekt av ökad social tolerans.Det hävdar forskare i USA som jämfört kranier av människor från olika tidsperioder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.