PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 05 March, 11:27

PrivataAffärer - 18 feb 21 kl. 10:00

Så får du deklarationen redan i början av marsDe som har en digital brevlåda senast den 25 februari får deklarationen dit mellan den 3-9 mars, skriver Skatteverket i ett pressmeddelande. – Vi vet att många är nyfikna på om de ska betala eller få tillbaka skatt och hur mycket pengar det handlar om. Därför skickar vi ut deklarationerna så snart vi kan. Det ger mer tid för de som ska göra ändringar att ta fram alla underlag. Även de som bara ska godkänna sin deklaration får mer tid att kontrollera att alla uppgifter stämmer, säger Anna Sjöberg, deklarationsexpert.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Skatteverket, Anna Sjöberg, Skatteverkets, Johan Schauman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: får du , deklarationenredan i , börjanav , mars
PrivataAffärer - 16 jan 20 kl. 10:00

Rekordmånga får deklarationen tidigt i år

Eftersom cirka 8 miljoner människor deklarerade i fjol innebär det att nästan hälften av dem som deklarerar får sin deklaration i den digitala brevlådan. – Det är en spännande utveckling. En fördel med att få deklarationen tidigare är att du får möjlighet att bättre planera din privatekonomi om du tidigt vet om du ska betala eller få tillbaka på skatten, säger Anna Sjöberg, deklarationsexpert på Skatteverket.

PrivataAffärer - 04 mar 20 kl. 10:00

Nu kommer deklarationen till din digitala brevlåda

I år är det nästan en halv miljon fler som får deklarationen så här tidigt jämfört med förra året. Den som vill ha sin skatteåterbäring redan i april behöver deklarera digitalt senast den 31 mars, utan att göra några ändringar eller tillägg. – Det är positivt att allt fler väljer den digitala vägen, säger Anna Sjöberg, deklarationsexpert på Skatteverket.

PrivataAffärer - 30 apr 19 kl. 00:12

Sista chansen att ta tag i deklarationen

Över två miljoner svenskar har redan deklarerat OCH fått tillbaka pengar på skatten. Dessa lämnade in deklarationen digitalt senast den 2 april utan att göra några ändringar och avdrag. Men för dig som ännu inte deklarerat och eventuellt behöver göra ändringar och avdrag i deklarationen börjar tiden rinna ut.

Cornucopia - 10 jan 17 kl. 09:21

Deklarera senast 29:e mars - skatteåterbäring 5:e april

I år är det möjligt att få sin skatteåterbäring eller kvarskatt redan den 5:e april. Detta om man deklarerar utan ändringar via Skatteverkets E-tjänster senast den 29:e mars.
För att få skatteåterbäring redan den 5:e april behöver skaffa sig en digital myndighetsbrevlåda via t ex Kivra, Bring Digimail eller Min myndighetspost, lämna in sin deklaration elektroniskt via E-tjänsterna eller Skatteverkets app senast den 29:e mars och inte ha några ändringar i deklarationen.

Magazin24 - 18 jan 20 kl. 10:03

Rekordmånga får deklarationen tidigt i år

De som har eller skaffar digital brevlåda senast den 27 februari kommer att få sin deklarationsblankett skickad ditt i början av mars..

IDG - 04 mar 20 kl. 15:31

Nu skickas deklarationen till de som har digital brevlåda


Deklarationen öppnar den 17 mars..

DI - 13 mar 17 kl. 15:51

Det här bör du veta inför deklarationen

På tisdag den 21 mars startar årets deklarationslopp. Här går Di igenom några viktiga datum och nyheter för 2017..

Sydsvenskan - 23 apr 18 kl. 07:29

Har du koll på deklarationen?

Den 2 maj, dagen då din inkomstdeklaration senast ska vara Skatteverket tillhanda, närmar sig med stormsteg. Men glöm inte – för den som deklarerar elektroniskt kommer återbäringen snabbare. Redan den 20 mars kunde den som vill deklarera i Skatteverkets.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 18 kl. 07:29

Har du koll på deklarationen?

Den 2 maj, dagen då din inkomstdeklaration senast ska vara Skatteverket tillhanda, närmar sig med stormsteg. Men glöm inte – för den som deklarerar elektroniskt kommer återbäringen snabbare. Redan den 20 mars kunde den som vill deklarera i Skatteverkets.

DI - 16 mar 20 kl. 21:12

Nu öppnar deklarationen – undvik misstagen

Med start tisdagen den 17 mars går det att deklarera. Den som är snabb kan få pengar redan till påsk, men se till att du inte därmed missar….

DI - 02 apr 14 kl. 11:07

Ledare: Börja om från början med företagarskatten

Sveriges företagare behöver en genomgripande skattereform. Sveriges löntagare också. Det framstår som uppenbart för den som har satt sig in i de så kallade 3:12-reglerna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.