Realtid > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 05:46

Realtid - 18 feb 21 kl. 09:16

Insurely tar in 25 miljoner i ny finansieringsrundaDen digitala försäkringsplattformen Insurely har säkrat 25 miljoner kronor i nytt kapital i en investeringsrunda ledd av Luminar Ventures..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Insurely, Luminar Ventures

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insurely, tarin 25 miljoner i ny , finansieringsrunda
DI - 07 sep 20 kl. 16:52

Kinnevikbolaget tar in 30 miljoner dollar i finansieringsrunda

Investmentbolaget Kinneviks portföljbolag Bima, som erbjuder försäkringar via mobilen, tar in 30 miljoner dollar i en finansieringsrunda.  .

DI - 04 jun 19 kl. 08:00

Beactica fullbordar finansieringsrunda och tar sin tumörbehandling vidare mot preklinisk utveckling

Uppsala - 4 juni 2019 - Uppsalaföretaget Beactica tillkännagav idag att man fullbordat ytterligare en finansieringsrunda som säkrar en vidareutveckling av företagets pipeline av innovativa substanser för cancerbehandling. Den fulltecknade finansieringsrundan är till 90% investeringar från existerande aktieägare såsom ALMI Invest, UNIONEN och M2 Capital Management.  .

Dagens PS - 18 okt 17 kl. 15:42

Startup-succé på finansieringsrunda

Hoppas på kapitalinjektion på mellan 5 och 20 miljoner. Det svenska crowdfundingbolaget Fundedbyme ser en fortsatt tillväxtresa framför sig och gör sig nu redo för nästa fas med global tillväxt, en potentiell börsnotering och fokus på marknadskonsolidering. I början av november öppnar bolaget en finansieringsrunda och gör det återigen på den egna plattformen.

GlobeNewswire - 08 jul 20 kl. 14:15

Kinnevik deltar i VillageMDs finansieringsrunda om 275 MUSD ledd av Walgreens Boots Alliance, Inc.

Kinnevik AB (publ) (“Kinnevik), meddelade idag att bolaget har investerat ytterligare 25 MUSD i VillageMD, en ledande aktör inom primärvård i USA, som del av en finansieringsrunda på 275 MUSD ledd av Walgreens Boots Alliance, Inc (”WBA”), en av bolagets nuvarande aktieägare. Medräknat denna investering kommer WBA investera totalt 1 MdUSD under de kommande tre åren för att finansiera ett fördjupat samarbete med VillageMD. Med hänsyn till samarbetet och dess inverkan på VillageMDs framtidsutsikter, avser Kinnevik att värdera sin investering i VillageMD, exklusive den nya investeringen om 25 MUSD, till 2,4 Mdkr i den kommande kvartalsrapporten för det andra kvartalet 2020.

Affärsvärlden - 26 mar 15 kl. 08:00

Rocket Internet-bolag tar in 400 miljoner

Städtjänsten Helpling tar in 43 miljoner euro i en ny finansieringsrunda..

DI - 07 mar 16 kl. 08:08

Finsk sökmotor för Wall Street tar in 280 miljoner

Söktjänsten Alphasense tar in 280 Mkr i en ny finansieringsrunda. Det finska bolaget, som förenklar sökandet av finansiell information, satsar nu på expansion..

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 10:50

Svenska e-sportföretaget G:loot tar in 100 miljoner

Swedbank Robur och den nordiska kapitalförvaltaren Norron har varit delaktiga i e-sportföretaget G:loots senaste finansieringsrunda på 100 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. ”Vi är mycket glada för att G:loot nu har fått in tunga investerare och kapital i denna Nordens hittills största investering inom e-sport”, säger Patrick Nybladh, vd och grundare av G:loot.

Dagens PS - 21 feb 18 kl. 10:19

Svensk startup tar in nästan 50 miljoner kronor

Svenska startupen Anyfin som gör det enkelt att återfinansiera befintliga lån med hjälp av en bild har tagit in 4,8 miljoner euro, motsvarande 48 miljoner kronor. Pengarna hämtades under Series-A finansieringsrunda som leddes av Accel och Northzone. Deltog gjorde även Rocket Internets Global Founder Capital samt ett antal hemliga affärsänglar med bakgrund inom konsumentfinans och fintech, skriver Techcrunch.

DI - 05 okt 18 kl. 08:14

Linkedin-konkurrent tar in 1,4 miljarder

Linkedin-konkurrenten Ziprecruiter tar in 156 miljoner dollar, motsvarande 1,4 miljarder kronor, i en ny finansieringsrunda för att ge bolaget möjligheten att växa snabbare..

DI - 19 nov 18 kl. 15:03

Lidar-utvecklaren Aeye tar in 40 miljoner dollar för att skala upp

Teknikbolaget Aeye vill skala upp sin verksamhet globalt och tar nu in 40 miljoner dollar i en finansieringsrunda som leds av taiwanesiska regeringens investeringsbolag Taiwan Capital. .

VA - 24 maj 19 kl. 15:26

33 personer blir dollarmiljonärer när Europas högst värderade fintechbolag tar in nya pengar

Brittiska Transferwise tar in drygt 3 miljarder kronor i en ny finansieringsrunda. Det innebär att totalt 33 tidiga anställda och investerare blir dollarmiljonärer. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.