Realtid > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 12:06

Realtid - 18 feb 21 kl. 06:21

Tystnadskulturen består"Vi hoppades att det hade blivit bättre, men i själva verket har det blivit sämre". Det skriver, Matilda Göranzon, ordförande för Me Too Sweden och Anne Sörman, ordförande för Föreningen Samordningen Metoouppropen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Göranzon, Me Too Sweden,  Anne Sörman, Föreningen Samordningen Metoouppropen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tystnadskulturen, består
Sydsvenskan - 03 aug 15 kl. 04:00

Tystnadskulturen breder ut sig

”En fri press kan vara god eller dålig, men utan frihet kan den aldrig bli annat än dålig”.Det var den franske Nobelpristagaren Albert Camus som sa det, och han hade rätt. Pressens frihet har alltid varit villkorad.

SmålandsPosten - 12 mar 16 kl. 06:00

Edqvist om tystnadskulturen: "Det måste bli högre i tak"

Lars Edqvist finner "tystnadskulturen" inom Växjö kommun "upprörande". Han medger att han hittills gjort för lite för att stävja den. Men lovar att lyfta frågan på nästa möte..

Kristianstadsbladet - 22 nov 16 kl. 03:00

V vill ha stopp för tystnadskulturen

Vänsterpartiet anser att "tystnadskulturen" i Region Skåne fortfarande finns kvar och vill nu att personalnämndens ordförande Amela Hodzic (S) tar tag i det..

Expressen - 13 maj 17 kl. 12:04

Polisens mordvädjan: Bryt tystnadskulturen

Den unge lärarvikarien sköts framför barnen vid skolan i Lövgärdet i Göteborg – och hittades död i en bil. Två dygn efter dådet är gärningsmännen allt jämt på fri fot. Polisen satsar hårt på att lösa mordet – och vädjar nu om hjälp från lokalsamhället.

BT - 20 sep 17 kl. 21:04

Bryter tystnadskulturen: ”Det här förändrar hela mitt liv”

Tystnadskulturen har varit utbredd på Hässleholmen. När ett av offren pekade ut de misstänkta under onsdagens rättegång kan det ha varit vändpunkten. – Det här förändrar hela mitt liv, sade han i rättssalen.

Norrtelje Tidning - 22 nov 17 kl. 13:04

Mirjamsdotter vill bryta tystnadskulturen på redaktionerna: "Ska bli socialt omöjligt för män att hålla på"

Sundsvalls tidnings ledarskribent Sofia Mirjamsdotter hoppas att #DEADLINE ska bryta tystnadskulturen på redaktionerna. – Det normala ska bli att stå upp mot sånt här. Att man inte ska bli sedd som en "surfitta" om man säger ifrån, säger hon..

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 19:37

"Vi vill förändra tystnadskulturen"

Teaterförbundets Matilda Holmberg och Frida Goodrich har tagit del av Göteborgsoperans arbetsmiljöenkät. Nu tänker de aktivt arbeta för att förändra tystnadskulturen på sin arbetsplats. "Det har med den hierarkiska strukturen att göra.

Västerbottens Folkblad - 17 maj 18 kl. 20:00

”Tystnadskulturen är allvarlig”

Tystnadskulturen som råder kring översta kommunledningens beslut om avstängningarna av tjänstepersoner är allvarlig och vi kräver svar, skriver Vänsterpartiets kommunfullmäktigegrupp i Umeå. Fredagen den 6 april stängde tillförordnad stadsdirektör utan förklaring av två ledande tjänstepersoner från både sitt arbete och sin arbetsplats. Sedan får kommunstyrelsen utan förhandsinformation den 10 april ta ställning till förändrad delegation.

Expressen - 31 mar 19 kl. 16:15

Morgan Allings kamp mot tystnadskulturen – ryter nu ifrån

Skådespelaren Morgan Alling är trött på tystnadskulturen inom teatervärlden.Nu hoppas han på förändring efter ”Josefin Nilsson – Älska mig för den jag är”.– Josefin har varit vår lilla droppe som fått bägaren att rinna över, säger Morgan Alling..

SR - 29 maj 19 kl. 18:03

Ouppklarade brott stärker tystnadskulturen

Brist på vittnesmål försvårar polisens arbete i utsatta områden. Den tidigare yrkeskriminella föreläsaren Mehdi Adnan Mossa säger att olösta mord sprider en rädsla och stärker tystnadskulturen..

Dagen - 07 maj 20 kl. 15:28

Bryt tystnadskulturen kring porrberoende

Bryt tystnadskulturen kring porrberoende.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.