PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 05 March, 17:02

PrivataAffärer - 17 feb 21 kl. 17:10

Kanonsiffror för Privata Affärer– Fantastiskt roligt. Vi märker tydligt att intresset ökar hela tiden. Framför allt ser vi att allt fler yngre börjat intressera sig för aktier och fonder, säger Privata affärers chefredaktör, Per Hammarlund. I nya mätningen noterar Privata Affärer totalt (både print och digitalt) 273 000 läsare i månaden. Motsvarade siffra för ett år sedan var 228 000 läsare.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Privata Affärer, Privata, Hammarlund, Sveriges, Petersen, Privata Affärers, Orvesto Konsument, Placeringsguiden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kanonsiffrorför , Privata, Affärer
PrivataAffärer - 12 okt 17 kl. 06:03

Allt fler läsare upptäcker Privata Affärer och Placeringsguiden

Den senaste Orvestoundersökningen, som mäter hur många svenskar som läser varje nummer av tidningen, visar på kanonsiffror för både Privata Affärer och Placeringsguiden....

Dagens PS - 01 feb 18 kl. 09:54

Privata Affärer: Årets bästa fonder 2018

Spiltan har av affärstidningen Privata Affärer blivit tilldelad utmärkelsen årets fondbolag vid den årliga oberoende fondtävlingen årets fond. Därutöver vinner Spiltan pris som årets småbolag samtidigt som Spiltan Aktiefond Investmentbolag utsågs till läsarnas favorit. Det är fjärde gången Spiltan vinner pris som läsarnas favorit, en kategori som bestäms utifrån en omröstning på affärstidningens sajt.

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 09:39

Privata Affärer en 40-årig framgångssaga

Per Hammarlund är Privata Affärers sjunde chefredaktör sedan starten 1978. Han kom till tidningen 2001, först som redaktionschef och blev sedan chefredaktör för drygt tio år sedan. Dessförinnan var han in- och utrikeschef i nio år på nyhetsbyrån FLT.

Cornucopia - 28 sep 17 kl. 08:18

Privata Affärer rekar tecknande av Climeon - som krydda

Magasinet Privata Affärer rekommenderar tecknande av aktier i energiteknikbolaget Climeons nyemission.

En första mediaanalys av Climeon finns nu ute via Privata Affärer, som landar i en rekommendation att teckna:"Men framför allt är det förstås den möjliga potentialen för Climeon där bolaget oblygt beskriver sin affärsidé som en del av en mer hållbar framtid på global nivå. Huruvida bolaget kommer lyckas med detta är naturligtvis svårt att säga, men uppenbart finns tekniken på plats varför aktiemarknaden kommer att vara intresserad.

Dagens PS - 21 dec 17 kl. 12:13

Privata Affärer: Nordnet Årets Bank 2017

Så här motiverar juryn utmärkelsen. Fredrik Lindberg, juryledamot i Årets Bank och chefredaktör för Privata Affärers systertidning Placeringsguiden, konstaterar att det händer saker snabbt hos Nordnet. Och Privata Affärer chefredaktör Per Hammarlund lyfter särskilt fram Nordnets bolåneerbjudande: ”Nordnet har under året erbjudit sina kunder ett mycket bra bolånealternativ.

PrivataAffärer - 06 okt 16 kl. 09:41

Privata Affärer ökar igen - upp 11 procent

Privata Affärer svarar för en ny stor ökning i senaste Orvesto-undersökningen, som mäter hur många läsare vi har av varje nummer av tidningen. Privata Affärer ökar med hela 11 procent....

Dagens Media - 06 feb 20 kl. 09:36

Privata Affärer ställer in läsarresa på grund av Coronaviruset

Privata Affärer tvingas ställa in resa till Peking efter Coronavirusets utbrott. ”Man får vara rädd om sina läsare i dessa dagar”, säger Per Hammarlund, chefredaktör och ansvarig utgivare för Privata Affärer..

PrivataAffärer - 05 jul 16 kl. 15:42

Fullsatt hos Privata Affärer i Almedalen

Almedalen har börjat – också för Privata Affärer. Trängseln var stor på Privata Affärers evenemang där det pratades privatekonomi ur många olika synvinklar....

Affärsvärlden - 25 feb 15 kl. 09:42

Privata Affärer: Köp programvaruföretaget

Privata Affärer ger programföretaget rekommendationen köp och plockar dessutom in två nya bolag i portföljen..

Affärsvärlden - 27 mar 15 kl. 16:29

Privata Affärer: Finns mer krut i kursraketen

Kursraketen Cellavision har mer att ge. Tillväxten bör kunna fortsätta även kommande år. Det skriver Privata Affärer i den senaste utgåvan och rekommenderar köp med riktkurs 62 kronor..

Affärsvärlden - 15 apr 15 kl. 13:52

Privata Affärer: Teckna teknologibolaget

Teknologibolaget Tobii är på väg till Stockholmsbörsen. Det är en intressant aktie för tillväxtinvesterare och för dig som vill chansa på kort sikt. Det skriver Privata Affärer i en analys på onsdagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.