Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 05:08

Cornucopia - 17 feb 21 kl. 13:48

Populistisk regering underkänner hela sin tidigare coronastrategiI ett utspel som bara kan tolkas som populism och att man börjar oroa sig över valet 2020, eller eventuellt extraval innan dess, går nu regeringen ut med att man vill kunna ta till stenhårda åtgärder och stänga allt när det nu blir en tredje våg av Covid-19. Därmed underkänner man all sin tidigare så kallade coronastrategi och öppnar därmed för kritik för att man fram till idag gjort fel.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Covid, SOS, Regeringen, Europas, Sverige, EU, EUEES, Finland, Grekland, Australien, Nya Zeeland, Polynesien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Populistisk, regering, underkännerhela sin tidigare , coronastrategi
Cornucopia - 05 feb 17 kl. 16:17

Stefan Löfven: Organiserad brottslighet tar över delar av hela städer - underkänner Ygeman

Statsminister Stefan Löfven säger att organiserad brottslighet har tagit över delar av hela städer i Sverige och underkänner inrikesminister Ygemans politik för svenskt rättsväsende, samt säger att socialdemokraterna har misslyckats med välfärden, som har stora brister. Socialdemokraterna fortsätter alltså att byta sin politik till Sverigedemokraternas gamla betongsossepolitik. Detta enligt en intervju med SvD.

Cornucopia - 09 feb 20 kl. 12:07

"Socialdemokratin är sjuk [...] underkänner människors förmåga att tänka"

I en debattartikel hos socialdemokratiska Aftonbaldet sågar två aktiva S-jurister vid Stockholms Universitet socialdemokratin och politiken med fotknölarna.
Fornstora dar tornar upp sig över socialdemokratin.De två S-märkta juridikstudenterna kommer således inte att gå långt inom socialdemokratin efter dräpan hos Aftonbladet som hittas på denna icke-länk.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 15:42

JO underkänner Stockholms stads klotterpolicy

År 2011 förbjöd Stockholms stad Riksteatern att annonsera för Art Of The Streets. Trafikkontoret menade då att det stred mot stadens klotterpolicy. Men Justitieombudsmannen (JO) har nu kommit fram till att det var fel, och att det är osakligt att hänvisa till klotterpolicyn.

VBL - 30 mar 13 kl. 19:13

Sjukvårdschefer underkänner reform

Cheferna för sjukvårdsdistrikten underkänner social- och hälsovårdsreformen. I en förfrågan som Yle gjort ger sjukvårdsdistriktens ledning regeringen skolvitsordet 5 för reformen..

Kristianstadsbladet - 29 apr 13 kl. 16:09

Domstol underkänner flygplatsaffär


Kammarrätten i Göteborg underkänner försäljningen av Ängelholms flygplats till det nordvästskånska byggbolaget Peab. Affären innebar olagligt stöd till en enskild näringsidkare.Sju skånska kommuner samt Region Skåne sålde våren 2011 sina andelar i Ängelholm-Helsingborg Airport till Peab för 40 miljoner kronor - enligt säljarna för att garantera flygplatsens överlevnad.

DN - 29 apr 13 kl. 16:16

Domstol underkänner flygplatsförsäljning

Kammarrätten i Göteborg underkänner försäljningen av Ängelholms flygplats till det nordvästskånska byggbolaget Peab. Affären innebar olagligt stöd till en enskild näringsidkare..

Expressen - 29 apr 13 kl. 16:25

Domstol underkänner olaglig flygplatsaffär

Kammarrätten i Göteborg underkänner försäljningen av Ängelholms flygplats till det nordvästskånska byggbolaget Peab. Affären innebar olagligt stöd till en enskild näringsidkare..

Expressen - 18 jul 13 kl. 08:03

Leif GW underkänner dom mot rånarliga

Tre män har mot sitt nekande dömts till fem års fängelse för ett grovt bankrån i Värmland förra sommaren. Polisprofessor Leif GW Persson underkänner domen mot den yngste av männen. ??

SR - 10 dec 13 kl. 08:37

Just nu: KU underkänner stoppad omröstning

KU underkänner talmannens beslut om att stoppa omröstningen om inkomstskatten i Riksdagen. Det blir alltså en ny omröstning i kammaren..

Affärsvärlden - 10 dec 13 kl. 09:13

KU underkänner stoppad omröstning

Konstitutionsutskottet, KU, underkänner talmannens beslut om att stoppa omröstningen om inkomstskatten i Riksdagen.

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 11:32

Länsstyrelse underkänner miljözoner


Den skånska länsstyrelsen underkänner Malmös miljözon, som innebär att tunga fordon av äldre modell stängs ute från stadskärnan. Kommunen har ingen rätt att fatta ett sådant beslut, har länsstyrelsen kommit fram till.Den här typen av beslut ska i stället fattas av länsstyrelsen, hävdar länsassessor Fredrik Östensson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.