Resume > Ekonomi

Wednesday, 24 February, 21:36

Resume - 17 feb 21 kl. 13:30

PWC-duo startar egen byrå – vill demokratisera techvärldenTechbyrån Agena Tech vill få företag att tänka hållbarhet och jämställdhet när de digitaliserar verksamheten. ”Vi ser att det behövs en ny typ av aktör på marknaden”, säger medgrundaren Susanna Backman..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
PWC, Agena Tech, Susanna Backman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PWC-duo, startar, egen, byråvill , demokratisera, techvärlden
Realtid - 11 okt 17 kl. 08:23

PwC startar amerikanskt advokatkontor

Amerikanska PwC registrerar ett  traditionellt advokatkontor i Washington D.C. Byrån kommer att hjälpa amerikanska kunder med internationella juridiska tjänster..

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 15 kl. 20:18

Tung duo ska granska SCA

Svante Forsberg, styrelseordförande i revisionsfirman Deloitte. Och Johan Munck, tidigare ordförande för Högsta domstolen. Två tungviktare får uppdraget att granska turerna i SCA, erfar Svenska Dagbladet Näringsliv.

Sydsvenskan - 26 jan 15 kl. 20:18

Tung duo ska granska SCA

Svante Forsberg, styrelseordförande i revisionsfirman Deloitte. Och Johan Munck, tidigare ordförande för Högsta domstolen. Två tungviktare får uppdraget att granska turerna i SCA, erfar Svenska Dagbladet Näringsliv.

Realtid - 09 dec 16 kl. 00:00

Vinge och PWC tilldelas prestigefyllt M&A Award

Mergermarket utsåg Vinge till Årets M&A-byrå bland svenska affärsjurister och PWC till Årets M&A-byrå bland svenska finansiella rådgivare..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

PwC förvärvar innovationsbyrå

PwC har förvärvat Pond Innovation, en byrå inom varumärkesstrategi, strategisk innovation och digitala tjänster. Förvärvet ingår i PwC:s strategi att vara Sveriges ledande leverantör av affärsrådgivningstjänster i den digitala eran..

Västerbottens Folkblad - 26 apr 17 kl. 09:30

PWC startar sportakademi i Umeå

Revisionsbyrån PWC har initierat och sponsrar ett projekt som ska ge barn och ungdomar bättre möjlighet att röra på sig i organiserade former. – Det här ligger helt i linje med vår vision om att vara med och bygga ett bra samhälle, säger Lars Ekman, kontorsområdeschef på PWC i Umeå. Att PWC sponsrar ett ungdomsprojekt […].

Dagensanalys.se - 12 jan 18 kl. 11:44

Egmont blir ny storägare i Sveriges största Facebook-byrå

I en pressrelease från Egmont Publishing avslöjas att de köper in sig på en större minoritetsandel i företaget Ingager, som är Sveriges största digitala kommunikationsbyrå med renodlat fokus på Facebook och Instagram. Investeringen ökar dessutom Egmonts satsning på digital kommunikation och marknadsföring på den Nordiska marknaden. Ingager fokuserar på att hjälpa företag och organisationer att nå ut genom Facebook och Instagram.

DI - 17 sep 13 kl. 10:25

Skadestånd får PWC på knä

Skadeståndet efter Prosolviadomen kostar revisionsbyrån PWC 220.000 kronor per dag i ränta. Byrån saknar både försäkring och reserver att betala skadeståndet på 2 miljarder kronor, skriver Dagens industri..

Realtid - 15 aug 16 kl. 13:16

Pwc i miljardstämning

Pwc stäms på 5,5 miljarder då byrån anklagas för att inte upptäckt försingring som ledde till att Colonial Bank gick omkull.  .

DI - 12 jan 17 kl. 08:18

PwC köper innovationsbyrå

Revisionsbolaget PwC Sverige har förvärvat Pond Innovation som beskrivs som en av Sveriges ledande byråer inom varumärkesstrategi, strategisk innovation och digitala tjänster. Några finansiella detaljer kring affären uppges inte..

Sydsvenskan - 10 jan 14 kl. 14:55

Byrå kan kräva pengar av The Hives

The Hives före detta revisionsbyrå PWC och tidigare revisor Christer Jonsson kräver nu tillbaka pengar från The Hives om byrån och revisorn blir dömda att betala skadestånd i domstol..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.