PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 05 March, 17:34

PrivataAffärer - 17 feb 21 kl. 13:24

Pareto: Utskiftningen av Zalando kommer för tidigt
Läs Kinnevik delar ut Zalandoinnehavet till ägarna ”Zalando kommer enligt oss att kunna leverera stark tillväxt under de kommande åren och skulle därför vara en utmärkt tillgång för Kinnevik att äga även för de nästkommande två, tre åren”, skriver Pareto i sin kommentar och argumenterar för att Zalando har en större tillväxtpotentia
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Zalando, Zalandoinnehavet, Kinnevik, Pareto, Tele2, Georgi Ganev, Direkt, Kinnevikchefen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, Utskiftningenav , Zalandokommer för , tidigt
PrivataAffärer - 18 sep 19 kl. 13:48

Kinnevik: SEB kan inte hitta nästa Zalando i portföljen

Det menar SEB Equity Research i en ny analys i vilken rekommendationen sänks från köp till behåll. SEB tror att investerarnas fokus efter de senaste dagarnas besked och nyheter från Kinnevik nu kommer att riktas mot den onoterade delen av portföljen, som efter försäljningen av delar av innehavet i Zalando och efter utskiftningen av Millicom kommer att få ökad tyngd i Kinneviks substans. ”Med tanke på att investeringarna antingen har gjorts nyligen eller har varit små, kan vi inte se något innehav som kan utvecklas till nästa Zalando för Kinnevik.

DI - 18 sep 18 kl. 16:54

Pareto: Läge i Zalando efter vinstvarningen

Pareto anser att tillväxt borde vara den primära värdedrivaren för Zalando och ser köpläge i aktien efter tisdagens vinstvarning. Analystjänsten har sänkt sin riktkurs till 55 euro, från tidigare 63, men upprepat köprekommendationen. .

DI - 18 jun 20 kl. 09:40

Pareto höjer riktkursen för Zalando efter omvänd vinstvarning

Pareto Securities höjer riktkursen för Zalando till 72 euro från 59 euro. Rekommendationen köp upprepas..

PrivataAffärer - 02 mar 20 kl. 09:30

Pareto stuvar om i marsportföljen

Vad gäller Kinnevik ser Pareto uppsida för både Zalando och Tele2, och även för en del andra av Kinneviks innehav. Vad gäller Doro känner sig Pareto mindre säker på aktieutvecklingen på kort sikt, jämfört med de andra aktierna i portföljen. Under februari föll OMXSGI med 7,1 procent, medan Paretos portfölj sjönk 6,1 procent.

DI - 02 jan 18 kl. 09:05

Fem nya bolag i Pareto-portfölj

Pareto Securities tar in fem nya aktier i sin månadsportfölj för januari; Volvo, Millicom, Zalando, Lundin Petroleum och Victoria Park. Det framgår av ett morgonbrev..

DI - 16 aug 19 kl. 20:46

Pareto höjer riktkursen på Kinneviks modebolag

Pareto Securities höjer riktkursen för Kinnevikdelägda nätmodehandlaren Zalando till 48 euro från 44 euro..

Dagensanalys.se - 03 feb 16 kl. 07:06

”At Zalando we dress code” – Innovatören inom e-handel delar med sig av sin kunskap

”Vi är inte rädda att ta risker och vi kommer att vara bäst!” sa Eric Bowman, VP Engineering, och Philipp Erler, SVP Technology, i videon” Working at Zalando”. Zalando grundades 2008 i Berlin och har sedan dess etablerats i 15 länder samt vuxit till ett onlinemode- och inredningslejon som förespråkar innovativa e- handelslösningar.

SvD - 18 aug 14 kl. 08:26

Zalando kan börsnoteras redan i september

E-handelsbolaget Zalando planerar att genomföra sin börsnotering så tidigt som i september. Det skriver Wall Street Journal med hänvisning till källor ”nära transaktionen”..

PrivataAffärer - 07 maj 20 kl. 07:40

Zalando spår tvåsiffrig tillväxt trots corona

Zalando omsatte 1.524 miljoner euro under årets första kvartal, motsvarande en försäljningstillväxt på 10,6 procent. I mitten av april släppte Zalando preliminära siffror där omsättningen i kvartalet uppgick till 1,52-1,54 miljarder euro.

PrivataAffärer - 01 okt 18 kl. 08:51

Pareto stuvar om i modellportföljen

”Vi inkluderar Doro då vi anser att den svaga aktiekursen inför kvartalsrapporten utgör ett bra köptillfälle”, skriver Pareto i ett marknadsbrev. Pareto noterar att Doros rapport för det andra kvartalet visade en stark orderingång vilken bör återspeglas i rapporten för det tredje kvartalet, med en positiv försäljningstillväxt efter fem kvartal i rad med negativ tillväxt”, skriver Pareto. I september inledde Pareto bevakning av Veoneer och den aktien tas nu in i oktoberportföljen.

PrivataAffärer - 08 apr 19 kl. 10:25

Pareto: Negativ tillväxt för Catena Media

Pareto tror att bolaget kommer redovisa intäkter om 26,3 miljoner euro, motsvarande en organisk minskning om 2 procent. ”Vi tror att CTM kommer att återvända till organisk tillväxt Q3 2019”, skriver Pareto. Pareto pekar i första hand på effekterna av omregleringen av den svenska marknaden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.