Realtid > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 18:28

Realtid - 17 feb 21 kl. 10:50

Nordea: ”Vi accepterar inte om medarbetare överskrider interna policyer”Efter att det under dagen blev känt att en chef inom Nordea häktats för insiderbrott tar Nordea avstånd för medarbetarens agerande. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordea

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NordeaVi , accepterarinte om , medarbetare, överskrider, interna, policyer
DI - 24 feb 14 kl. 11:02

Nordea accepterar budet på Scania

Nordea Fonder avser att acceptera Volkswagens bud på Scania..

Affärsvärlden - 24 feb 14 kl. 11:41

Nordea accepterar Scania-bud

Nordea avser att acceptera Volkswagens bud på Scania om 200 kronor per aktie, enligt Mathias Leijon, chef för bankens svenska och nordiska aktieförvaltning..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Public service-medarbetare varnas för Clubhouse

Medarbetare på SVT och SR som laddar ned Clubhouse till sina arbetstelefoner måste vidta en rad skyddsåtgärder..

YLE - 20 jul 16 kl. 08:14

Nordea vill styra Luxemburgskontoret striktare

Nordeas interna utredning angående Panamaläckan har inte hittat belägg för att medarbetare i Luxemburg skulle ha påbörjat bildandet av offshorestrukturer. En del fall kräver ändå fortsatt analys, skriver banken i ett pressmeddelande. Utredningen har granskat om banken följt lagar och de interna regler som finns om offshorebolag.

YLE - 20 jul 16 kl. 08:14

Panamaläckan: Nordea vill styra Luxemburgskontoret striktare

Nordeas interna utredning angående Panamaläckan har inte hittat belägg för att medarbetare i Luxemburg skulle ha påbörjat bildandet av offshorestrukturer. En del fall kräver ändå fortsatt analys, skriver banken i ett pressmeddelande. Utredningen har granskat om banken följt lagar och de interna regler som finns om offshorebolag.

SmålandsPosten - 15 jan 15 kl. 06:26

Risk att banken inte accepterar vägran att svara

Det finns inga givna regler för hur de olika bankerna ska göra för att kontrollera sina kunder. Nordea har valt att skicka ut formulär som kunderna måste besvara. Swedbank väljer att ställa frågor direkt till kunden.

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 16:58

KLART: Nordea flyttar till Finland

Nordea Banks styrelse beslutat att inleda en flytt av moderbolagets säte från Sverige till Finland. Det framgår av ett pressmeddelande. ”All verksamhet på hemmamarknaderna i Norden förblir oförändrad, och ur ett kundperspektiv blir det inga förändringar i vår dagliga verksamhet.

Nyan - 20 jul 16 kl. 09:05

Nordea Ålands intäkter minskat – men bolånen ökar

Storbanken Nordea redovisar en något bättre vinst än väntat för andra kvartalet i år. På Åland är siffrorna dystrare, men bolånen har fortsatt att växa och ökat med två procent. Från och med den första juli är det möjligt även för 15-17-åringar att öppna bostadssparkonto.

Dagens PS - 18 jul 19 kl. 07:09

Nordea sämre än väntat: ”Inte tillfredsställande”

Nordea Banks vinst har inkommit sämre än väntat. Rörelseresultatet var 5,2 procent lägre än vad marknaden förväntat sig. Storbanken skall se över sina mål och Nordea-chefen uppger att det behövs ytterligare åtgärder för att stärka resultatet.

PrivataAffärer - 05 sep 19 kl. 07:15

Han blir ny vd för Nordea

Det framgår av ett pressmeddelande. Frank Vang-Jensen är för närvarande chef för Personal Banking hos Nordea och har tidigare varit vd för Handelsbanken, ett jobb som han fick lämna efter relativt kort tid för ett par år sedan. ”Frank Vang-Jensen brinner för banksektorn och förstår vilken viktig roll bankerna har i samhället.

Dagens PS - 05 sep 19 kl. 07:44

Sparkad bankdirektör blir ny vd för Nordea

Frank VangJensen tar ny revansch på sin gamla arbetsgivare Handelsbanken. Blir Nordeachef. Frank Vang Jensen fick sparken på dagen som vd för Handelsbanken för tre år sedan av den svenska storbankens ordförande Pär Boman.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.