Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 09 March, 08:51

Expressen Dina Pengar - 17 feb 21 kl. 09:48

Mäklare misstänks ha dragit in miljoner på bluffaffärerMäklaren drog in stora pengar och steg i hierarkin på sin firma.Nu misstänks han ha tjänat miljoner på bluffaffärer, skriver Aftonbladet.– Det rör sig om allvarlig brottslighet, säger åklagaren Nils Råby till tidningen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Aftonbladet, Nils Råby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäklaremisstänks ha , dragitin miljoner på , bluffaffärer
Barometern - 14 jun 18 kl. 13:52

Dryga böter för bluffaffärer på nätet

En man i 30-årsåldern har dömts till dagsböter på 24 000 kronor för att ha lurat sju personer i bluffaffärer på nätet..

UNT - 14 feb 13 kl. 17:39

Fängelse för pengar från bluffaffärer

En Uppsalabo som fick närmare 40?000 kronor i samband med svindelaffärer på Internet och falska sms-låneansökningar döms till tre månaders fängelse för penninghäleri..

YA - 23 sep 18 kl. 00:01

Ystadsbo åtalad för bluffaffärer – hävdar att han hotades av kriminellt gäng

Den 25-årige mannen sålde biljetter till olika nöjes- och idrottsarrangemang. Han tog betalt, men levererade aldrig några biljetter. Nu har 25-åringen åtalats vid Ystads tingsrätt misstänkt för en lång rad bedrägerier.

YA - 25 jan 19 kl. 16:20

Ystadsbo dömd till tre månaders fängelse för flera bluffaffärer: ”Han lät reko”

Den 25-årige Ystadsbon lurade en lång rad personer att köpa biljetter av honom till olika nöjes- och idrottsarrangemang utan att leverera några. Nu har mannen dömts för bedrägeri till tre månaders fängelse..

Dalarnas tidningar - 18 mar 20 kl. 12:47

Henrik Johansson: När vi andra följer myndigheternas råd ser "Sverigevännerna" en chans till lönsamma bluffaffärer

I tider av kris som denna finns det lite olika vägar att gå. Förenklat kan man säga att antingen....

Sydsvenskan - 26 maj 13 kl. 06:30

Fler säljer med hjälp av mäklare

Andelen villaaffärer som genomförts med hjälp av mäklare har ökat under 2000-talet. 2001 anlitades mäklare i 77 procent av villaaffärerna. 2012 hade andelen ökat till 91 procent.

YLE - 02 jun 16 kl. 06:21

Håll kollen vid husaffärer

Det gäller att hålla huvudet kallt vid husaffärer. Säljaren, mäklaren, konditionsgranskaren och köparen kan alla tro att huset är i skick men verkligheten kan vara mindre rosenröd. Mögelproblem kan finnas även om ingen är ute för att luras.

PrivataAffärer - 18 aug 20 kl. 15:03

Sänkta barriärer online leder till att fler börjar spara i aktier

Två sätt att tjäna pengar på aktier Du kan tjäna pengar på aktier på två olika sätt, genom aktieutdelning som innebär att det bolag du investerat i delar ut av sin vinst till aktieägarna. Det andra sättet är att sälja aktierna till ett högre värde när kursen stigit, så här kan du börja med aktier. Nätmäklare hjälper dig De svenska nätmäklare var tidigt i framkant rent tekniskt med prisvärd aktiehandel och användarvänliga gränssnitt.

Kristianstadsbladet - 19 nov 13 kl. 11:38

Allt fler fastighetsmäklare varnas


Allt fler fastighetsmäklare anmäls till Fastighetsmäklarinspektionen. Jämfört med för tio år sedan varnas dubbelt så många mäklare.År 2001 varnade myndigheten 42 fastighetsmäklare i hela landet.

BT - 19 nov 13 kl. 11:40

Allt fler fastighetsmäklare varnas

Allt fler fastighetsmäklare anmäls till Fastighetsmäklarinspektionen. Jämfört med för tio år sedan varnas dubbelt så många mäklare. År 2001 varnade myndigheten 42 fastighetsmäklare i hela landet.

Cornucopia - 26 nov 15 kl. 16:14

Sök på börsmäklarnas affärer

Tjänsten BrokerStats låter dig helt gratis söka på de olika börsmäklarnas affärer. Kan vara användbart för den som vill spåra hur olika aktörer bakom olika börsmäklare kan misstänkas agera i olika aktier - vilka köper, vilka säljer, och när.
Börsmäklarna handlar förstås inte främst i egen bok, utan på olika mäklare (t ex Avanza, Swedbank etc) handlar det förstås om kunder som gör affärer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.