Realtid > Ekonomi

Monday, 08 March, 01:13

Realtid - 17 feb 21 kl. 07:45

Kinnevik vill skifta ut Zalando-aktierna till aktieägarna – accelererar skiftet mot onoterade tillväxtbolagKinneviks styrelse avser att föreslå en utskiftning av innehavet i Zalando till aktieägarna som ett led i att fortsätta vikta om portföljen mot yngre och i större utsträckning onoterade tillväxtbolag. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Zalando

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinnevikvill , skiftaut , Zalando-aktiernatill , aktieägarna, accelererar, skiftet, mot onoterade tillväxtbolag
Dagens PS - 10 jan 18 kl. 07:26

Kinnevik blir största aktieägare i Nya Tele2

Monsteraffären ”förväntas leda till ett betydande värdeskapande för samtliga aktieägare”, menar Stenbecksfärens maktbolag Kinnevik. Investmentbolaget Kinnevik stödjer den föreslagna fusionen mellan Tele2 och Com Hem. Efter fusionen kommer Kinnevik att bli den största aktieägaren i det kombinerade bolaget med 27,3 procent av aktierna och 41,9 procent av rösterna.

Sydsvenskan - 17 sep 19 kl. 13:37

Kinnevik delar ut Millicom till ägarna

Kinnevik tänker om och föreslår nu att hela innehavet, 37 procent av aktierna, i teleoperatören Millicom ska delas ut direkt till aktieägarna, meddelar Stenbecksfärens maktbolag i ett pressmeddelande. Kinneviks styrelse föreslår att aktieutdelningen bes.

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 19 kl. 13:37

Kinnevik delar ut Millicom till ägarna

Kinnevik tänker om och föreslår nu att hela innehavet, 37 procent av aktierna, i teleoperatören Millicom ska delas ut direkt till aktieägarna, meddelar Stenbecksfärens maktbolag i ett pressmeddelande. Kinneviks styrelse föreslår att aktieutdelningen bes.

GöteborgsPosten - 17 sep 19 kl. 13:37

Kinnevik delar ut Millicom till ägarna

Kinnevik tänker om och föreslår nu att hela innehavet, 37 procent av aktierna, i teleoperatören Millicom ska delas ut direkt till aktieägarna, meddelar Stenbecksfärens maktbolag i ett pressmeddelande..

DI - 10 maj 16 kl. 19:49

Lorenzo Grabau: Bättre att ge pengarna till aktieägarna

Hos Kinnevik på Skeppsbron i Stockholm råder hög aktivitet. I år har investmentbolaget gjort två större nyinvesteringar, köpt fler aktier i klädbolaget GFG, sålt halva e-handelsbolaget Lazada och gett aktieägarna en rekordutdelning. För Di förklarar bolagets vd Lorenzo Grabau vad som ligger bakom affärerna och hur han ser på möjligheten till nya investeringar just nu..

DI - 17 sep 19 kl. 13:00

Kinnevik vill dela ut hela Millicom-innehavet till aktieägarna

Kinnevik meddelade på tisdagen att bolaget har beslutat att föreslå en utdelning av hela sitt innehav i Millicom till….

GlobeNewswire - 13 jul 20 kl. 08:00

Kallelse till extra bolagsstämma i Kinnevik för att besluta om en extra kontant värdeöverföring om 7,00 kr per aktie

Aktieägarna i Kinnevik AB (publ) (”Kinnevik”) kallas härmed till extra bolagsstämma onsdagen den 19 augusti 2020 kl. 10.00, på Convendum, Regeringsgatan 30 i Stockholm.

GlobeNewswire - 19 aug 20 kl. 11:15

Kinnevik: Extra bolagsstämma 2020

Kinnevik AB (publ) ("Kinnevik") har idag hållit en extra bolagsstämma. Den extra bolagsstämman beslutade i enlighet med styrelsens förslag om en extra kontant värdeöverföring om 7,00 kr per aktie till sina aktieägare genom ett aktieinlösenprogram.
Extra bolagsstämman beslutade om en extra kontant värdeöverföring till Kinneviks stamaktieägare (d.

PrivataAffärer - 17 sep 19 kl. 16:06

”Bra beslut men nu ökar kraven på Kinnevik”

Läs också: Kinnevik delar ut innehavet i Millicom På tisdagseftermiddagen meddelade Kinnevik först att bolaget delar hela sitt innehav i Millicom, sedan kom beskedet att bolaget kommer att upphöra med ordinarie kontantutdelningar och i stället ”betala ut överskottskapital som genereras från investeringsverksamheten i form av extra utdelningar”. Tillsammans med minskninge

GlobeNewswire - 05 aug 20 kl. 12:13

Kinnevik stödjer den föreslagna fusionen mellan Teladoc Health och Livongo och kommer att bli ägare av 4,5 procent i det kombinerade bolaget samt erhålla 143 miljoner USD i kontantvederlag

Kinnevik AB (publ) (“Kinnevik”) meddelade idag att bolaget stödjer den föreslagna fusionen mellan Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC) (“Teladoc Health”), den ledande globala aktören inom digital vård, och Livongo Health, Inc. (Nasdaq: LVGO) (“Livongo”), det ledande bolaget inom Applied Health Signals, vilket skapar den enda konsumentcentrerade digitala vårdplattformen som täcker ett brett spektrum av vårdbehov.

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 08:25

Kraftigt sämre substansvärde för Kinnevik

Det motsvarar, givet en vägd snittkurs för Kinneviks A- och B-aktie på nästan 251 kronor den 28 september, en substansrabatt på 12,3 procent, mot en rabatt på 12,3 procent vid halvårsskiftet. Substansvärdet minskade från 350 kronor per aktie i slutet av det andra kvartalet, eller en minskning med 18 procent, ”drivet främst av Zalando, samt Kinneviks utdelning av sina aktier i MTG vilket innebar en värdeöverföring om 4,2 miljarder kronor eller 15 kronor per Kinnevik-aktie till aktieägarna”, skriver Kinnevik i rapporten.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.