Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 06 March, 11:29

Dagens Media - 17 feb 21 kl. 07:37

Emanuel Karlsten: ”Vi skördar frukten av att färre journalister ska göra allt mer”Emanuel Karlsten avslöjade ensam Folkhälsomyndighetens dubbelspel och regeringens försök att skriva om historien. Han fick Stora Journalistpriset och kunde varit kaxig, men är rätt snäll mot kollegorna..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Karlsten, Folkhälsomyndighetens, Stora Journalistpriset

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emanuel, KarlstenVi , skördar, fruktenav att , färre, journalister, ska göra allt mer
Hela Gotland - 16 okt 17 kl. 19:30

Emanuel Norrby tar plats i hyllat tv-program

Gotlänningen Emanuel Norrby skördar framgång efter framgång..

SVT Debatt - 14 feb 14 kl. 17:10

Säg nej till ölhävarhetsen i sociala medier

INTERNET Ett kedjebrev sprids nu i sociala medier, där den som tar emot brevet snabbt måste svepa i sig alkohol framför webbkameran. Korkat, barnsligt och livsfarligt.  ”Neknomination” kallas utmaningen som har spridit sig från Australien till England, Irland, Canada, USA och nu till Sverige.

BT - 10 jul 12 kl. 20:32

Kyrkogårdsdrama på Sankta Birgitta

I går kom några sedan länge döda och begravda Boråsprofiler tillbaka till jordelivet för att berätta om sig själva. Det var dramatiserad kyrkogårdsvandring på Sankta Birgittas kyrkogård. Paraplyer och regnkläder skyddade den stora publiken från det kyliga och ihållande regnet.

BT - 10 jul 12 kl. 20:32

Kyrkogårdsdrama på Sankta Birgittas

På tisdagskvällen kom några sedan länge döda och begravda Boråsprofiler tillbaka till jordelivet för att berätta om sig själva. Det var dramatiserad kyrkogårdsvandring på Sankta Birgittas kyrkogård. Paraplyer och regnkläder skyddade den stora publiken från det kyliga och ihållande regnet.

YA - 12 dec 13 kl. 10:11

Kommunen tillbakavisar Lundells Kivik Art-kritik

Foto: Anette Sjöstrand
Kommunen avfärdar kritiken från Ulf Lundell att den skulle gå hand i hand med Kivik Art. Samtidigt delar myndighetsnämnden ut en känga till länsstyrelsen. I sin överklagan menar man att länsstyret föregriper den pågående planprocessen för Kivik Arts skulpturpark.

Sydsvenskan - 23 jun 15 kl. 04:00

Historiskt möte med samtiden

På gården i Maglehem trängs delar av Berlins dynamiska konstscen med kamouflageklädd militär och den idylliska Österlenbygdens egen konstnärskoloni. Det är invigning för satsningen "Berlin-Maglehem", och den svenska armén ska strax få en tung symbolisk gåva.För två år sedan stod byns kulturförening värd för elva ryska konstnärer genom ett utbyte med Moskvas museum för modern konst.

Skånskan - 15 jun 16 kl. 10:00

4H-gården kämpar på

Lund När sommarlovet nu inletts har Gunnesbo 4H-gård i Lund utökat öppettiderna för att ge barn och ungdomar ytterligare möjligheter att besöka djuren och ta del av verksamheten.Startade 1990Gunnesbo 4H-klubb har funnits sedan 1990 och har sin verksamhet på kommunägda Gunnesbo Gård i nordvästra Lund, med bland andra brukshundsklubben, Lunds Bois och uteförskolan Vinden som grannar.
Gunnesbo 4H har fått utmärkelsen bästa 4H-klubb i Skåne 2015.

Sydöstran - 05 apr 17 kl. 11:53

”Låt inte fritidsgården gå i graven”

– Vi kan inte låta en av Sveriges äldsta fritidsgårdar gå i graven, säger Emanuel Norén på NBV som hoppas att den idéburna sektorn tar sitt ansvar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.