PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 25 February, 03:29

PrivataAffärer - 17 feb 21 kl. 06:50

Ställ frågor till ”Årets branschjournalist”Varje onsdag mellan klockan 10 och 12 svarar han på privatekonomiska frågor från Privata Affärer och Placeringsguidens prenumeranter. Det har han gjort ända sedan 2001. Nu fortsätter han alltså detta arbete med den hedrande titeln ”Årets branschjournalist” i bagaget.  – Det känns oerhört hedrande inte minst med tanke på alla duktiga journalister som arbetar inom Di-gruppen, säger Johan Markwall. I dag mellan klockan 10 och 12 kan du ringa till Johan Markwall på 08-736 55 57.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Årets, Privata Affärer, Placeringsguidens, Di, Johan Markwall

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ställ, frågortill Årets , branschjournalist
Politologerna - 30 apr 14 kl. 16:05

Vilka frågor ska en bra valkompass innehålla?

Det har nu lanserats flera olika sk valkompasser inför europaparlamentsvalet. Bland annat har Sveriges Television , Aftonbladet , och TT konstruerat valkompasser. TTs valkompass används av bland annat Svenska Dagbladet.

Politologerna - 17 dec 19 kl. 09:07

Vem svarar på frågor om de viktigaste samhällsproblemen?

Undersökningar om vilka politiska frågor människor tycker är viktigast rapporteras regelbundet i media. Dessa har ofta ett uppenbart intresse för många grupper i samhället och är lätta att relatera till för många. De är informativa både för allmänheten själv (vad tycker andra människor är viktigt?

Politologerna - 14 dec 17 kl. 07:30

Lucka # 14: Kvinnors intåg i politiken och manliga politikers intresse för att driva jämställdhetsfrågor

Detta inlägg är författat av Andrej Kokkonen, statsvetare vid Aarhus och Göteborgs universitet. Inlägget bygger på Andrejs och Lena Wängneruds nyligen publicerade artikel ”Women’s Presence in Politics and Male Politicians Commitment to Gender Equality in Politics: Evidence from 290 Swedish Local Councils” i Journal of Women Politics & Policy. *** Flera studier visar att kvinnliga politiker är mer intresserade av att driva jämställdhetsfrågor än sina manliga kollegor.

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 12:32

Att ställa frågor och få relevanta svar inför årets alla opinionsundersökningar

Förra veckan bjöd Surveyföreningen in till kvalitetsseminarium, och årets tema var frågemetodik och opinionsundersökningar. Med tanke på att det är valår var ämnet högaktuellt, och flera av talarna lyfte funderingar kring hur undersökare ska gå till väga för att ställa bra frågor, i synnerhet när det gäller att fånga uppfattningar kring politik. Seminariet drog ett 60-tal personer från såväl forskningsvärlden och statliga myndigheter, som media och kommersiella aktörer.

Politologerna - 31 jan 14 kl. 13:34

Partiernas skiljefrågor

”Vi måste bli tydligare” sa Annie Lööf i P1 morgon tidigare idag som svar på vad Centerpartiet behöver göra för att lyfta i opinionen. Ulf Bjereld skriver idag bra om att det är ett vanligt (och väldigt otydligt) svar från partiernas håll. Själv hade jag uppskattat om de som säger att de ska vara tydliga också exemplifierade med frågor där de har en annan uppfattning än de andra partierna.

SmålandsPosten - 28 feb 14 kl. 06:25

Nej till frågor i enskilda ärenden under allmänhetens frågestund

Frågor som rör enskilda partier och ärenden hör inte hemma i kommunfullmäktiges allmänna frågestund. Det beskedet fick Björn Hvornum från Tingsrydsalternativet och hotellets uppsagda hyresgäst Camilla Gyllenhorn när de ställde sig i talarstolen i går. Allmänhetens frågestund är till för att främja demokratin och ge Tingsrydsborna en chans att ställa sina frågor till de förtroendevalda.

SmålandsPosten - 02 aug 14 kl. 09:41

Bo Frank får kritik för blogginlägg? inte tydlig i HBTQ-frågor

Den socialdemokratiska kommunpolitikern Malin Lauber kritiserar Bo Frank (M) för ett antal inlägg på hans blogg i veckan. Han anklagas för att inte vara tillräckligt tydlig i HBTQ-frågor. Under veckan har Växjös kommunalråd Bo Frank bland annat skrivit på sin blogg att det är pridefestival i Stockholm, men för säkerhetsskull är det bäst att inte säga något.

Supermiljöbloggen - 26 apr 17 kl. 16:12

Unga känner hopplöshet för miljöfrågor – positiva budskap behövs

I avhandlingen ”Miljökollaps eller hållbar framtid? Hur gymnasieungdomar uttrycker sig om hållbarhet” har gymnasiestudenter fått beskriva sin syn på framtiden. Det visar sig att många unga har en mörk syn på framtidens miljö och klimat.

HBL - 25 jun 14 kl. 05:17

Praktisk ingenjör för energifrågor

Efter elva år som riksdagsledamot ser Miapetra Kumpula-Natri det nästan som en plikt att ta sig an EU-frågor och bli Europaparlamentariker. Hon upplever uppdraget i parlamentet som något av en utlandskommendering. Just nu ser hon bara fem år framåt.

SmålandsPosten - 15 aug 14 kl. 06:21

Frågor om miljörapport

Föreningen Vi har skickat in frågor till länsstyrelsen i Kronobergs län om sin syn på Stenas miljörapport kring vindkraftsparken Tvinnes­heda-Badeboda. Frågorna handlar om bland annat miljörapportens kvalitet och om länsstyrelsen har beslutat om miljösanktionsavgift. – Vi har skickat in ett brev med frågor och det handlar ytterst om att Stena inte sköter sina miljöfrågor, som vi ser det.

YLE - 02 sep 14 kl. 03:58

Hälsofrågor är mediernas akilleshäl

Hälsofrågor intresserar många och artiklar om olika sjukdomar och nya behandlingsmetoder är alltid populära. Däremot blir man inte alltid klokare av innehållet eftersom komplicerade frågor lätt förenklas och kan missförstås. ”Tolkningarna blir för många”, så säger Ulla Järvi, redaktör vid Finlands Läkartidning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.