GlobeNewswire > Ekonomi

Sunday, 07 March, 03:53

GlobeNewswire - 16 feb 21 kl. 15:15

ArcAroma AB: 210216 Uttalande från styrelsen i ArcAroma med anledning av fusionen med OptiFreezeUttalande från styrelsen i ArcAroma med anledning av fusionen med OptiFreeze Styrelsen för ArcAroma rekommenderar enhälligt aktieägarna i ArcAroma att rösta för Fusionen. Bakgrund OptiFreeze AB (publ) (”OptiFreeze”) och ArcAroma AB (publ) (”ArcAroma”) meddelade gemensamt den 19 januari 2021 att styrelsen för OptiFreeze och styrelsen för ArcAroma har träffat överenskommelse om samgående mellan OptiFreeze och ArcAroma genom en legal fusion i enlighet med aktiebolagslagen (2005:551) (”Fusionen”), och skapandet av ett kraftfullt och kostnadseffektivt bolag, nedan kallat ”Nya OptiFreeze”, för att utveckla den globala marknaden för bolagens teknologi inom Food & Plant Technology. Fusionen kommer att implementeras genom att ArcAroma absorberas av Opti
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
AB, Uttalande, ArcAroma, OptiFreeze, Fusionen, ArcAroma AB, Nya OptiFreeze, Food, Technology, OptiFreezes, II, Kollegiet, Styrelsen, ArcAromas, Nya OptiFreezes, Fusionsvederlaget, Fairness, Eminova Partners AB, Eminova Partners AB, Fusionsvederlagets, Fusionens, Martin Linde, Hättmark, Yllfors, Petr Dejmek, Ulf Hagman, Nya OptiFreeze, Ahlgren, Telefon, CET, CEPT, FoodTech, CleanTech, PEF, Nasdaq First North Premier Growth Market, Penser Bank, VIKTIG INFORMATIONDetta, OptiFreeze AB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ArcAromaAB , 210216, Uttalandefrån , styrelseni , ArcAromamed , anledning av fusionen med OptiFreeze
GlobeNewswire - 11 aug 20 kl. 08:30

ArcAroma AB: 200811 Delårsrapport januari-juni 2020

DELÅRSRAPPORT JANUARI – JUNI 2020
Redo för försäljningsoffensiv när marknaderna normaliseras Sammanfattning av andra kvartalet april-juni 2020* Rörelsens intäkter uppgick till 2,1 (1,7) MSEK.EBITDA, rörelseresultat före avskrivningar, uppgick till -6,2 (-6,1) MSEK.Resultatet efter skatt uppgick till -6,7 (-6,5) MSEK.

GlobeNewswire - 27 aug 20 kl. 08:30

ArcAroma AB: 200827 ArcAroma avslutar korttidspermittering

Pressmeddelande 2020-08-27 Den 6 april införde ArcAroma AB (ArcAroma) korttidspermittering av all svensk personal för att anpassa den totala kostnadsnivån i bolaget på grund av Coronapandemins negativa påverkan på affärsmöjligheterna. Förutsättningarna har nu förbättrats och från och med den 1 september återgår all svensk personal till full arbetstid. ”Trots ett fortsatt känsligt läge i många länder ser vi nu att allt fler av våra marknader sakta börjar öppna upp igen.

GlobeNewswire - 01 sep 20 kl. 10:08

ArcAroma AB: 200901 ArcAroma AB säljer samtliga aktier i OptiFreeze AB

Pressmeddelande 2020-09-01 ArcAroma AB (ArcAroma), som har varit medgrundare och största ägare i OptiFreeze AB, väljer av strategiska skäl att realisera sin investering i OptiFreeze. ArcAroma avyttrar sitt ägande i OptiFreeze för att frigöra kapital för nya affärsmöjligheter inom FoodTech. Nya aktieägare, förmedlade av Erik Penser Bank i OptiFreeze, förvärvar samtliga av ArcAromas aktier i bolaget till ett värde av 43,4 MSEK.

GlobeNewswire - 14 jul 20 kl. 08:30

ArcAroma AB: 200714 ArcAromas oliveCEPT® förbättrar produktionen hos Agioi Apostoloi i Grekland

Pressmeddelande 2020-07-14 ArcAromas oliveCEPT® förbättrar produktionen hos Agioi Apostoloi i Grekland Grekiska Agioi Apostolois olivoljeanläggning har skrivit ett hyresavtal för att ytterligare utvärdera en oliveCEPT®-enhet och med option att köpa enheten efter ett år. I enlighet med avtalet baseras hyresnivån på värdet av den utökade produktionen, vilken bedöms uppgå till mellan 35 000 och 60 000 euro för ArcAromas del. Agioi Apostolois tog sitt beslut efter olivoljeanläggningens framgångsrika resultat under föregående år.

GlobeNewswire - 01 jul 20 kl. 13:00

ArcAroma AB: 200701 ArcAroma tecknar köpeavtal med Oleificio Conti för en oliveCEPT® THOR-enhet

Pressmeddelande 2020-07-01 Till följd av framgångsrika resultat från användning av oliveCEPT®, har olivoljeproducenten Oleificio Conti beslutat att köpa THOR-enheten inför den kommande skördesäsongen. Enheten har varit felfri under två produktionsår och har bidragit med överlägsna resultat gällande extraktionsgrad och kvalitet på slutprodukten. Under den kommande säsongen kommer THOR-enheten installeras i processlinjen, mellan kross och malaxering.

GlobeNewswire - 02 sep 20 kl. 10:30

ArcAroma AB: 200902 ArcAroma skriver utvärderingskontrakt med en global juiceproducent

Pressmeddelande 2020-09-02 ArcAroma har tecknat ett utvärderingskontrakt med en av världens största producenter av äppeljuice. Kontraktet gäller utvärdering av juiceCEPT® vid behandling av morötter med målsättningen att öka extraktionen av betakaroten och samtidigt förbättra de sensoriska kvalitetsegenskaperna. Under utvärderingsprojektet kommer hyran för enheten att uppgå till 16 000 €.

GlobeNewswire - 04 sep 20 kl. 10:45

ArcAroma AB: 200904 Accademia Olearia på Sardinien investerar i oliveCEPT®

Pressmeddelande 2020-09-04 Accademia Olearia, en väletablerad olivoljeanläggning på Sardinien, investerar 140 000 euro i en oliveCEPT®-enhet som kommer installeras i oktober. Investeringen kommer delvis att stöttas av EU-finansiering som är avsedd för kvalitetsförbättrande initiativ. Projektet beräknas ge avkastning på investeringen (ROI) efter två produktionssäsonger.

Sydsvenskan - 14 feb 11 kl. 09:08

"Alla i styrelsen har reagerat"

Foto: Sydsvenskan
H43 kommer inte låta marknadschefen Ulf Mohlin Fagerströms uttalande på sin H43-prydda Facebooksida passera obemärkt.
I söndagstidningen uppmärksammade Sydsvenskan att Ulf Mohlin Fagerström kommenterat den svensk-amerikanske rapparen Swingflys medverkan i melodifestivalen med orden: "Dags att emigrera. En svullen neger som inte pratar svenska.

DI - 13 apr 18 kl. 08:30

Uttalande från Victoria Parks styrelse med anledning av Starwood Capital Groups kontanterbjudande till aktieägarna i Victoria Park

Styrelsen [1] (”Styrelsen”) för Victoria Park AB (publ) (”Victoria Park”) rekommenderar aktieägarna i Victoria Park att inte acceptera Starwoods erbjudande såvitt avser stamaktierna av serie A och B men däremot att acceptera erbjudandet såvitt avser preferensaktierna. Detta uttalande görs av Styrelsen i enlighet med punkt II.19 i Takeover-regler för Nasdaq Stockholm och Nordic Growth Market NGM (”Takeover-reglerna”)..

DI - 22 maj 19 kl. 08:25

Uttalande från styrelsen för Nuevolution med anledning av Amgens offentliga uppköpserbjudande

Styrelsen för Nuevolution rekommenderar enhälligt aktieägarna i Nuevolution att acceptera Amgens offentliga uppköpserbjudande om 32,50 kronor kontant per aktie. Detta uttalande görs av styrelsen[1] för Nuevolution AB (publ) (”Bolaget” eller ”Nuevolution”) i enlighet med punkt II.19 i Nasdaq Stockholms Takeover-regler (”Takeover-reglerna”).

DI - 20 apr 18 kl. 07:53

General Motors tar in Ebay-chef till styrelsen

General Motors meddelar att Ebays vd Devin Wenig har nominerats till styrelsen. Han kommer att väljas in vid årsstämman den 12 juni och styrelsen väntas då bestå av totalt 11 personer. "Devin tar med sig betydande kompetens inom teknik, global verksamhet och strategisk planering till vår styrelse", säger GM:s vd Mary Barra i ett uttalande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.