Resume > Ekonomi

Thursday, 04 March, 03:32

Resume - 16 feb 21 kl. 15:07

Energibolaget spelar hjälterollen i berättelsen om StockholmsvinternStockholm Exergi upplyser om sin roll i vardagen genom att påminna om hur skönt det är att komma hem efter att ha varit ute i ruskväder..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Stockholmsvintern, Exergi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Energibolaget, spelar, hjälterolleni , berättelsenom , Stockholmsvintern
DalaDemokraten - 04 jun 14 kl. 10:08

Berättelsen om Peter Green

Peter Green anses fortfarande av många som en av de största vita bluesgitarristerna. Hans mest kända kompositioner är "Albatross" och "Black Magic Women". Från mitten av sextiotalet fram till 1970 var han gitarrist och kompositör i John Mayall & the Bluesbreakers men framför allt i Fleetwood Mac.

Skånskan - 04 okt 16 kl. 11:13

En sann berättelse om kärlek utanför ramarna

HÖRBY Först kom boken om EvaMärta och Daniel Granqvists kärlekssaga. Nu är det dags för en scenföreställning om kärlek utanför ramarna.
– Det är magiskt att höra musiken till berättelsen, säger EvaMärta Granqvist.

SmålandsPosten - 17 jun 14 kl. 06:14

Som bäst när berättelserna blir konst

Ljungby berättarfestival
13–17 juni
Var: Ljungby
När: Söndag 15 juni
Bäst: Hugh Lupton Ljungby berättarfestival firar 25–årsjubileum och har, precis som man brukar, ett varierat program som visar att berättande kan ta sig många olika skepnader. Väldigt många. Nytt för i år är programpunkten Draknästet som äger rum i dag tisdag.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 10:00

En berättare som lyssnar

VARNING. Man ska tänka sig för innan man öppnar munnen. Henrik Bergkvist kan finnas i närheten – han är berättare och använder allt möjligt som han snappar upp i vardagen till att bygga sina historier.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 16 kl. 10:24

”Vi är tusen saker, tusen berättelser.”

Vem är jag, egentligen? Osäkerheten inför vad som verkligen är vår egen och andras ”rätta” identitet, har bidragit till en ökad utgivning av böcker i självhjälpskategorin. Sökandet efter sanningen är ett sökande efter trygghet.

YLE - 04 mar 17 kl. 08:00

Svåra saker i livet kan bli en tecknad serie som berör

Tänk på någonting jobbigt som hänt dig. Hur kan du formulera det som en serie i fyra rutor? Ingen lätt uppgift, men givande - både för den som tecknar och den som tar del av berättelsen.

Skånskan - 12 aug 18 kl. 11:36

Fantastisk berättelse på ett klassiskt tema

Litteratur/recension BOK
Syskonen
Författare: Tessa Hadley Översatt av: Amanda Svensson
Förlag: Wahlström & WidstrandFyra syskon med respektive och barn – och många komplicerade relationstrådar. Och så ett gammalt släkthus på landet där en sista sommar ska tillbringas innan huset eventuellt ska säljas.
Ingredienserna i den brittiska författaren Tessa Hadleys roman Syskonen (The Past) från 2015 är definitivt klassiska och väl använda.

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 09:07

Jones vill berätta om kvinnorna

Han är mest känd för sina barska roller, men Tommy Lee Jones är även filmregissör.Nu är hans nya film "The homesman", där han även spelar huvudrollen, aktuell på svenska biografer. - Det är en film om kvinnor, säger han till TT.

Trelleborgs Allehanda - 31 okt 14 kl. 09:07

Jones vill berätta om kvinnorna

Han är mest känd för sina barska roller, men Tommy Lee Jones är även filmregissör.Nu är hans nya film "The homesman", där han även spelar huvudrollen, aktuell på svenska biografer. - Det är en film om kvinnor, säger han till TT.

Skånskan - 10 feb 20 kl. 20:30

Deckare där exklusiva bilar spelar roll

DEBUT. Ellinor Wessel har just kommit ut med sin första deckare. Hon håller på att skriva nästa och har redan ett ganska gott hum om hur den tredje ska bli.

Sydsvenskan - 14 maj 15 kl. 11:32

Jackman och Mara spelar mot varandra

Hugh "Wolverine" Jackman och Rooney Mara, bland annat känd som Lisbeth Salander i Hollywoodversionen av "Män som hatar kvinnor", har skrivit på för huvudrollerna i filmen "Collateral beauty".I filmen spelar Jackman en reklammakare vars liv vänds upp och ner efter en tragisk händelse."Collateral beauty" ska regisseras av Alfonso Gomez-Rejon, vars debutfilm "Me and Earl and the dying girl" vann både juryns stora pris och publikpriset på årets Sundancefestival.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.