Realtid > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 13:10

Realtid - 16 feb 21 kl. 14:54

Tech-investerare och fd toppchef i Vita Huset till Spotify styrelseSpotify föreslår Mona Sutphen som ny styrelseledamot med tillträde 1 april 2021. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Vita Huset, Spotify, Mona Sutphen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tech-investerareoch fd , toppchefi , Vita, Husettill , Spotify, styrelse
VA - 11 mar 18 kl. 10:45

Så blev han en av Sveriges tyngsta tech-investerare: "Efter att ha lagt 10 000 timmar på affärer och Internet blev jag duktig"

Supertalangen och blytunge tech-investeraren hjälper millennial-tjejer till en mer hälsosam livsstil – appen Lifesum går som tåget i både USA och Sverige. .

DI - 30 nov 18 kl. 08:48

Trump samlar tech-jättar till nya samtal

Vita huset ska samtala med tech-chefer nästa torsdag. Det rapporterar Wall Street Journal. .

Dagensanalys.se - 26 okt 18 kl. 14:32

Whispr Group får nya investerare

Analysbolaget Whispr Group, som arbetar med konsumentinsikter, ökar nu takten tillsammans med nya tech-investerare för att bygga ut sin analysplattform. “Med nya investerare i ryggen ska vi realisera vår vision om en analysplattform som kombinerar det bästa inom AI med våra grymma mänskliga analytiker för att möta marknadens växande krav på djupa konsumentinsikter.” säger Joakim Leijon, grundare och VD.

VA - 16 jul 19 kl. 16:12

Nu ska vita huset undersöka tech-förräderi

Miljardären  Peter Thiel  hävdade att detta samband är liktydigt med infiltration från Kina och att Googles agerande mot amerikanska militären ”tycks mig utgöra förräderi”.  .

Nyteknik - 16 dec 19 kl. 12:50

Svenska ai-experten Danica Kragic Jensfelt blir tech-investerare

KTH-professorn är en av femton europeiska teknikprofiler som riskkapitalbolaget Atomico nu ger nästan en miljon kronor att investera fritt..

Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 16:44

Finsk framgångssaga ska få fart på Tech-entreprenörskap i Australien

Slush, det är namnet på vad som från början var en rätt liten startup i vårt grannland Finland, men som numera är en konferens för Tech-innovatörer och investerare som drar tiotusentals besökare varje år. Nu ska man man även etablera sig i Australien. Slush har funnits sedan 2008 och startades av en liten grupp entreprenörer i Finland som ville skapa möjligheter för investerare inom tech att träffa olika innovatörer för ”speed dates” och inspirerande samtal.

Dagensanalys.se - 02 dec 16 kl. 09:56

Europas hetaste tech-startup-event Slush i bilder

Två heta dagar i ett vinterkyligt Helsingfors med massor av folk och start-ups och investerare som träffades under ett mer ungt och modernt mötesformat. Vi hade start-up bolagen som letade investerare så att de skall kunna bli nästa Spotify eller Snapchat och investerare som letar efter nya bolag inom AI, VR, AR att investera i så att de kan tjäna stora pengar på resan. Slush är ett annorlunda format i tech-branschen, det är mycket av allt sex olika talarscener som är igång under två dagar Founders Stage, Green Stage, Black Stage, Pitching Stage, Engine Room, Speakers Studio så man måste verkligen ha koll på vilka man vill lyssna på och prioritera.

Dagens PS - 26 sep 19 kl. 14:00

Kända investerare öppnar sin tech-aktie för sparare

Ett snabbväxande svenskt företag, framstående på det globalt heta området regtech, öppnar sig nu som investeringsmöjlighet för allmänheten – efter att ha ägts inom en mindre grupp av välrenommerade investerare. I våras trefaldigades försäljningen jämfört med ett år tidigare, och i oktober debuterar ZignSecs aktie på First North. Där blir den ett svenskt tillskott till investeringsvärldens nya megatrend regtech – det snabbväxande fältet av bolag som levererar de nödvändiga tekniklösningarna när finansbranschen och andra sektorer ska klara av allt hårdare och mer komplicerad reglering.

IT24 - 11 mar 14 kl. 09:04

Toppchef byter Ingram mot Tech Data


Ett av Ingram Micros europeiska toppnamn går nu över till konkurrenten Tech Data..

IDG - 11 mar 14 kl. 09:04

Toppchef byter Ingram mot Tech Data

Ett av Ingram Micros europeiska toppnamn går nu över till konkurrenten Tech Data..

DI - 14 mar 18 kl. 08:35

Nordic Tech House investerar i stamcellsbolaget NextCell Pharma AB

NextCell Pharma AB (NXTCL), noterat på Aktietorget, meddelar att ett samarbetsavtal med Nordic Tech House ingåtts där Nordic Tech House blir investerare i NXTCL och kommer att utveckla den digitala närvaron åt NXTCL och Cellaviva..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.