Resume > Ekonomi

Friday, 26 February, 14:41

Resume - 16 feb 21 kl. 08:34

Omnicom drabbat av cyberattackStorförlust för Dentsu, ny studie visar att äldre marknadsförare går miste om kompetensutveckling och Omnicom drabbat av cyberattack. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Dentsu, Omnicom

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omnicomdrabbat av , cyberattack
Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 13:04

Omnicom Media Group lanserar en tredje byrå – Hearts & Science

Omnicom Media Group har lanserat en ny byrå – Hearts & Science i Sverige. Lanseringen i Sverige är i ett led att expandera in i Europa där man för närvarande har kontor bl.a.

Dagens Media - 29 jul 13 kl. 09:59

Bekräftat: Publicis Omnicom Group bildas

Jättarna Publicis och Omnicom går samman och bildar Publicis Omnicom group med huvudkontor i Nederländerna. Det bekräftar nu ägarna..

Dagensanalys.se - 16 nov 18 kl. 14:14

Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll. DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. ”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen.

Resume - 24 jul 13 kl. 13:25

Omnicom planerar ny storbyrå


Omnicom Media Group (OMG), har påbörjat sökandet i USA efter en chef för en tredje global mediebyrå. Det rapporterar den brittiska branschtidningen Campaign. .

Dagens Media - 28 jul 13 kl. 13:36

Publicis och Omnicom går samman

Världens största reklam- och marknadsföringskoncern bildas när jättarna Publicis och Omnicom går samman..

Resume - 29 jul 13 kl. 09:32

Reklamjättarna Publicis och Omnicom slås ihop


Igår konfirmerade Publicis och Omnicom att bolagen slåss ihop för att skapa världens största reklam- och marknadsföringskoncern..

Resume - 29 jul 13 kl. 11:26

Omnicom-Publicis affären kan stoppas av konkurrensskäl


Det dröjer minst sex månader innan affären mellan Omnicom och Publicis kan bli av. EU-kommissionen ska utreda konsekvenserna av en sammanslagning..

Resume - 29 aug 13 kl. 13:30

Publicis-Omnicom rasar kraftigt efter beskedet att gå ihop

Jättarna Publicis och Omnicom meddelade den 28 juli att man tänker gå ihop och bilda världens största byråverksamhet. De båda bolagens kurser har fallit kraftigt efter tillkännagivandet..

Resume - 05 nov 13 kl. 14:01

Grönt ljus för Omnicom/Publicis i USA


USA:s konkurrensmyndigheter har godkänt samgåendet mellan Omnicom och Publicis. Det betyder att ett stort potentiellt hinder är undanröjt, då de båda har en samlad andel på 40 procent av de totala medieköpen. Nu förbereder sig de båda holdingbolagen för fullt för att slutföra affären..

Dagens Media - 09 jan 14 kl. 17:39

EU godkänner Publicis Omnicom

EU-kommisionen ger grönt ljus för Publicis och Omnicom att gå samman..

Resume - 10 jan 14 kl. 09:07

EU-kommissionen godkänner Publicis-Omnicom


Publicis Groupe och Omnicom Group vill gå samman och bilda världens största kommunikationsgrupp. Bolagen har nu tagit ett viktigt steg på vägen genom att EU-kommissionen har godkänt affären..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.