Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 28 February, 11:30

Dagens Media - 16 feb 21 kl. 10:12

Lars Herlin: Därför är lokala nyhetsbrev nästa stora medietrend



Nyhetsbrevet upplever en renässans. Mest spännande just nu är medieföretaget Axios som startar lokala editioner, skriver medieanalytikern Lars Herlin i en snabbanalys..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Herlin, Axios, Lars Herlin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lars, HerlinDärför är , lokala, nyhetsbrevnästa stora , medietrend
YA - 30 jan 19 kl. 23:59

Lars Mohlin: Lokala nyheter viktigare än klickmonster för YA

I den nya tidningsvärlden finns det statistik på det mesta. Och det känns skönt när siffrorna visar att det YA alltid gjort verkar vara det rätta..

YLE - 04 jan 17 kl. 14:57

Herlin: Gullkrona öppnas för båtgäster igen

Gullkrona gästhamn kommer att öppnas för båtgäster tidigast 2018. Det berättar affärsmannen Ilkka Herlin i ett pressmeddelande efter att hans företag Suomen Tavara ja Raha Oy har köpt ön. Yle Åboland kunde i dag berätta att Herlin köpte ön Gullkrona i oktober 2016 tillsammans med sin fru Päivi Kankaanrinta och att säljaren är en privatperson.

Regeringen - 27 jan 12 kl. 16:38

Regeringens nyhetsbrev: Fokus på vård och omsorg av äldre

2012 är utsett till Europaåret för aktivt åldrande och solidaritet mellan generationer. I Sverige fortsätter regeringen att stödja kommunernas arbete med att införa så kallade lokala värdighetsgarantier för äldreomsorgsverksamheterna. Läs mer om det och andra satsningar inom området i regeringens nyhetsbrev.

Dagensanalys.se - 07 dec 18 kl. 16:16

6 resultatinriktade checklistor när du ska skicka nyhetsbrev

Ett nyhetsbrev kan vara bra att använda sig av inom många olika branscher, inom företagande och även inom utbildning. I utskicket kan du berätta om nyheter inom området som är viktiga att ta del av, och för att hålla de inblandade informerade om läget. Men det kanske inte är så lätt att veta hur ett sådant utskick ska formuleras och designas rent grafiskt, för att det ska bli så bra som möjligt.

YLE - 01 mar 13 kl. 12:36

Herlin ny styrelseordförande för Sanoma

Kone-storägaren Antti Herlin blir styrelseordförande för Sanoma-koncernen. Herlin har varit med i Sanomas styrelse sedan våren 2010. Herlin ersätter Jaakko Rauramo, som varit styrelseordförande sedan år 2001.

YLE - 23 maj 13 kl. 14:29

Herlin vill bygga ekologiskt i Tvärminne

Östersjöstiftelsen Baltic Sea Action Groups grundare Ilkka Herlin och Saara Kankaanrinta vill börja ordna internationella seminarier i Tvärminne i Hangö. Paret Herlin och Kankaanrinta anhåller om undantagslov för byggnader på sammanlagt nästan 600 kvadratmeter i Kallvassa i Tvärminne. Det är frågan om ekologiska byggnader som skulle byggas med traditionella metoder.

HBL - 22 okt 13 kl. 15:39

Antti Herlin får 71,6 miljoner

Hissbolaget Kones huvudägare och styrelseordförande Antti Herlin kan se fram emot en saftig julpeng, skriver Ilta Sanomat.I december får Antti Herlin en penningpott på 71,6 miljoner euro. Kones styrelse föreslår för den extraordinarie bolagsstämman i december att aktieägarna får en tilläggsutdelning på 1,30 euro per B-aktie och 1,295 per A-aktie.

YLE - 16 aug 16 kl. 10:29

Niklas Herlin säljer Uusi Suomi till Alma Media

Mediekoncernen Alma Media uppger sig ha avtalat om att köpa nättidningen Uusi Suomi som i huvudsak ägas av Niklas Herlin. Affären genomförs i september. Alma Media uppger inte köpesumman.

SvD - 08 mar 17 kl. 08:00

Fokus på Göteborg i nytt nyhetsbrev

Lokala nyheter från Göteborg samt de bästa nyheterna från SvD. Det är syftet med ett nytt, gratis nyhetsbrev som riktar sig till alla som vill veta vad som sker i västra Sverige. .

YLE - 06 sep 13 kl. 14:51

Herlin söker bygglov på nytt i Tvärminne

Östersjöstiftelsens grundare Ilkka Herlin gör ett nytt försök att få bygglov för sina byggplaner i Hangö. Ilkka Herlin är styrelseordförande och storägare i Cargotec. Östersjöstiftelsen Baltic Sea Action Group vill bland annat ordna internationella seminarier i Kallvassa i Tvärminne.

YLE - 06 feb 14 kl. 11:34

Herlin fick över 250 000 i jordbruksstöd

Både Antti Herlins och Björn Wahlroos stöd var mindre 2013 än året innan, visar statistik från Landsbygdsverket. Riksdagsledamöternas stödsummor är betydligt mindre. Antti Herlin som är ordförande för börsbolagen Kones och Sanomas styrelser fick 253 703 euro i jordbruksstöd 2013.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.