GlobeNewswire > Ekonomi

Thursday, 04 March, 23:17

GlobeNewswire - 16 feb 21 kl. 08:45

Hövding Sverige AB: Inbjudan till presentation av Hövding Sverige AB bokslutskommuniké för 2020Inbjudan till presentation av Hövding Sverige AB bokslutskommuniké för 2020 Pressmeddelande 2021-02-16 Hövding Sverige AB (publ) offentliggör sin bokslutskommuniké för 2020 måndagen den 22 februari 2021 klockan 08:30. Samma dag klockan 11:00 håller bolaget en webbsänd telekonferens med VD Fredrik Carling och CFO Anna Brandt. Efter konferensen följer en frågestund. Presentationen hålls på svenska. Det går att följa konferensen via dator eller mobila enheter.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Sverige AB, Hövding Sverige AB, VD Fredrik Carling, CFO Anna Brandt, Västra Hamnen Corporate Finance, YouTube, Fredrik Carling, Nasdaq First North Growth Market, Hamnen Corporate Finance AB, Hövdings Certified Adviser, Tel, Hövding, Q4

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hövding, SverigeAB , Inbjudantill , presentationav , Hövding, Sverige, AB bokslutskommuniké för 2020
GlobeNewswire - 02 sep 20 kl. 08:30

Hövding Sverige AB: Utfall i företrädesemissionen - tecknad till 174 procent

Information från Hövding Sverige AB (publ) Pressmeddelande, Malmö 2020-09-02 Hövding Sverige AB (publ) offentliggör utfall i företrädesemissionen Teckningsperioden för företrädesemissionen i Hövding Sverige AB (publ) avslutades den 28 augusti 2020 och sammanräkningen visar att emissionen tecknades till knappt 174 procent. Teckning med stöd av teckningsrätter motsvarade drygt 97 procent av de erbjudna aktierna. Företrädesemissionen tillför Bolaget cirka 60,9 MSEK före emissionskostnader.

GlobeNewswire - 05 aug 20 kl. 15:54

KommunikÉ frÅn extra bolagsstÄmma i hÖvding sverige ab (publ)

KOMMUNIKÉ FRÅN EXTRA BOLAGSSTÄMMA I HÖVDING SVERIGE AB (PUBL)

Idag onsdag den 5 augusti 2020 hölls extra bolagsstämma i Hövding Sverige AB (publ). Vid stämman var 14 582 558 aktier representerade, vilket motsvarar 61,81% av totala antalet aktier. Nedan följer en sammanfattning av det beslut som fattades.

Alliansfritt Sverige - 03 aug 13 kl. 09:45

Moderat landshövding ägnar sig åt påtryckningar

Landshövdingen i Skåne Margareta Pålsson har hamnat i blåsväder. Pålsson har, från sin officiella mail med signatur och allt, ägnat sig åt påtryckningar mot socialnämndens ordförande i Åstorps kommun. Så här avslutas brevet:  Om jag inte fått något nytt besked i ärendet före söndag kväll kommer jag på måndag vidta åtgärder.

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 11:38

Moderat landshövding bröt mot reglerna ? nu hopar sig kritiken

Margareta Pålsson är före detta riksdagsledamot för Moderaterna och nuvarande landshövding i Skåne. Pålsson har hamnat i blåsväder till följd av att hon mailade en nämndordförande med sin jobbmail, där hon hotade att "vidta åtgärder" om det inte löste sig för en av Pålssons vänner. Pålsson har för detta tilltag blivit kritiserad av nämdordföranden som menar att Pålssons mail var ett förtäckt hot, juridisk expertis vilken menar att tilltaget är olämpligt, liberala Kristianstadbladets ledarsida tycker att Pålsson borde veta bättre och inte minst har hon blivit JO-anmäld.

Alliansfritt Sverige - 24 mar 14 kl. 12:52

Grattis Anders Borg, du har fått en inbjudan att hålla i en mattelektion

Finansminister Anders Borg spiller ingen tid såhär i valår, utan har gett sig in i det gedigna arbetet med skolpolitik. Tidigare har Borg fått lärare och rektorer att gå i taket efter hans påhopp. Nu är det Lärarförbundet som stämmer in i kritiken med lärarna.

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 02 jan 11 kl. 14:54

Hanna: Pensionärerna gör Sverige till ett U-landNOTIS. Centerpartiets kommunalråd i Uppsala, Stefan Hanna, fortsätter att leverera. Efter tjockisskatten och bidragsknarket kommer nu det svarta hålet.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 11 kl. 16:25

Officiellt: Sverige anmäls för vargjakten

VARGJAKT. Supermiljöbloggen rapporterar:
Idag togs det formella beslutet av EU:s miljökommissionär Janez Poto?nik att anmäla Sverige för brott mot EU:s miljölagstiftning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.