Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 24 February, 21:24

Cornucopia - 16 feb 21 kl. 08:07

Börsveckan inledde starkt på måndagen - uppgångarna fortsätter tisdag morgon i AsienBörsveckan inleddes mycket starkt under måndagmorgonen med uppgångar i samtliga index jag följer. Den positiva stämningen fortsätter nu under tisdagsmorgonen i de asiatiska tidszonerna.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Asien, Bulle, Vallgatan, USDSEK, SEK, CAC, FTSE, DAX, OMXSPI, USA, Composite, Russel, Europa, ASX, Seng, Straits Times

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsveckaninledde , starktpå måndagen , uppgångarnafortsätter , tisdag, morgon, i Asien
DI - 02 mar 16 kl. 18:04

Börsen: Uppgångarna kom av sig

Stockholmsbörsen öppnade med friskt mod på onsdagen tack vare draghjälp från New York och Asien, men lyckades inte försvara uppgångarna. Starkare amerikansk sysselsättningsstatistik än väntat och ett oljepris som fick fart mot slutet av dagen räckte inte för en femte uppgångsdag på raken..

DI - 26 aug 15 kl. 19:21

USA-börser: Uppgångarna mattas

De initiala uppgångarna som sågs på USA-börserna har mattats av vid lunchtid i New York, men kurserna håller sig ändå i positivt territorium. Europabörserna stängde däremot onsdagshandeln klart lägre i spåren av Kinaoro..

DI - 30 okt 18 kl. 18:35

Uppgångarna i New York mattas av en bit in i handeln

De ledande New York-börserna handlades högre i tisdagens första handelstimmar, men uppgångarna har falnat något en bit in i handeln..

DI - 10 maj 19 kl. 17:30

Uppgångarna i Stockholm mattades av under eftermiddagen

Stockholmsbörsen stängde på plus under fredagen men uppgångarna mattades av under eftermiddagen. Sett över hela veckan blev det minus för indexen efter att handelsoron kring Kina och USA stått i fokus. .

DI - 05 jun 19 kl. 14:44

Uppgångarna raderas ut i Stockholm efter svag USA-statistik

Uppgångarna på Stockholmsbörsen har raderats ut efter en svag amerikansk jobbsiffra på eftermiddagen..

DI - 02 jul 19 kl. 18:09

Europabörserna utökade uppgångarna från föregående dag

Europabörserna utvecklades i positiv riktning på tisdagen och utökade därmed uppgångarna från föregående dag. Samlingsindexet Stoxx 600 stärktes med 0,4 procent..

DI - 27 sep 17 kl. 20:47

USA-börser: Uppgången tilltar i styrka

Amerikanska aktier steg på onsdagen och många mindre bolags aktier gick extra starkt. Uppgångarna växte i styrka efter några timmars handel. Dollarn stärktes och obligationsräntorna steg i väntan på mer information om president Donald Trumps väntade skattesänkningspaket..

DI - 29 nov 18 kl. 14:11

Verkstadssektorn leder uppgångarna i Stockholm

Stockholmsbörsen gick starkt i inledningen av torsdagens handel, men uppgången klingade av något allteftersom..

DI - 12 aug 19 kl. 17:31

Uppgångarna raderades ut på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde veckans första handelsdag starkt med vid måndagens slut hade i stort sett hela uppgången raderats. Bland vinnarna syntes ABB som steg på nyheten att Sandvikschefen Björn Rosengren rekryterats som ny vd. Sandvik låg samtidigt på förlorarlistan..

DI - 15 jun 12 kl. 16:53

USA-börser: Uppgångarna fortsätter

USA-börserna fortsatte torsdagskvällens uppgångar på fredagen, efter spekulation om att centralbanker kan komma att agera för att stärka likviditeten på finansmarknaden..

DI - 04 nov 13 kl. 15:27

USA-börser: Ingen ände i sikte för uppgångarna

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen noterades högre inför öppningen i New York på måndagen, efter fyra veckor av uppgångar för det breda indexet S&P 500..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.