Realtid > Ekonomi

Sunday, 28 February, 19:28

Realtid - 16 feb 21 kl. 07:15

DNB tar nya inteckningar för 5,3 miljarder från StordalenDNB har säkrat en inteckning på mer än 5 miljarder norska kronor i ett antal av Petter Stordalens hotellföretag. Det är första gången banken tar en inteckning på dessa företag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DNB, Stordalen, Petter Stordalens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, tarnya , inteckningarför , 5,3, miljarderfrån , Stordalen
Affärsvärlden - 04 okt 12 kl. 12:37

DNB tar orealiserad derivatförlust

DNB tar en orealiserad värderingsförlust på cirka 570 miljoner norska kronor i det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - 13 okt 17 kl. 10:27

DNB tar upp bevakning av Telia

Den norska banken DNB har tagit upp bevakningen på Telia och sätter rekommendation till behåll..

Realtid - 05 apr 13 kl. 10:11

DNB tar derivatsmäll

Bokar tradingförlust på 233 miljoner norska kronor första kvartalet..

PrivataAffärer - 04 mar 19 kl. 15:35

DNB spår fusion mellan Lundbergs och Industrivärden

”Vår analys pekar på att det finns flera tecken på att detta kan vara Fredrik Lundbergs drag för schackmatt, något som potentiellt skulle ta familjesfärens inflytande till nya nivåer”, skriver den norska banken i analysen. DNB menar att denna möjlighet inte är diskonterad i Lundbergs aktiekurs fullt ut, men eftersom banken förväntar sig att fusionen inte kommer att genomföras förrän om ytterligare 3-5 år behålls rekommendationen behåll och den gäller i ett tolvmånadsperspektiv. Banken konstaterar att Lundbergssfären (inklusive familjemedlemmars direktinnehav) redan kontrollerar drygt 29 procent av rösterna i Industrivärden och att Lundbergssfären kan bli den största ägaren i samtliga kärninnehav i portföljen, inklusive Handelsbanken.

Realtid - 05 jun 20 kl. 15:24

Nordnet tar över svenska fondkunder från DNB

Nordnet och DNB kommit överens om en transaktion innebärande att Nordnet tar över DNB:s direkta privatkunder inom den svenska fondaffären. .

PrivataAffärer - 24 sep 19 kl. 11:40

DNB Teknologi: Förvaltare i världsklass med framtiden i sikte

DNB Teknologi i korthet: Morningstar Rating: ★★★★★
Startdatum: 2001-08-06
ISIN-kod: NO0010337678
Kursnotering: Dagligen
Risknivå: 6/7
Förvaltningsavgift: 1,50%
Sharpekvot 3 år: 1,43 Målet är att ge spararna en tillväxt som är väsentligt bättre än såväl fondens jämförelseindex som det breda världsindexet. Förvaltarnas erfarenhet, kunskap och den strategi som de arbetar efter återspeglas i den avkastning som fonden har genererat. En vinnande förvaltarstil Förvaltarteamet har

PrivataAffärer - 28 maj 20 kl. 13:33

DNB: Minskad risk kring Tele2

”Vi tror att detta borde minska risken för andra kvartalet och 2020”, skriver DNB Markets som också påpekar att Tele2-aktien haft en svag utveckling. I analysen uppgraderar banken Tele2-aktien till köp, från tidigare behåll, medan riktkursen om 136 kr kvarstår. De tidigare aviserade negativa effekterna från uteblivna roaming-intäkter verkar löpa enligt plan, men ”dåliga lån” verkar vara ett mindre problem än vad bolaget uttryckte i samband med rapporten för det första kvartalet, skriver DNB.

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 11 kl. 10:31

DnB Nors bolånekunder till SEB

SEB tar över DnB Nor:s stock av bolån till privatkunder i Sverige. Totalt omfattas cirka 5 000 kunder med en sammanlagd volym på cirka 7 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. DnB Nor har beslutat att inte längre bedriva bolåneverksamhet i Sverige.

Realtid - 23 mar 17 kl. 08:54

DNB rekryterar för expansion på obligationsmarknaden

DNB Markets hämtar nya namn från SEB och Swedbank. Efter satsningen på high yield-segmentet är siktet inställt på att även växa inom investment grade, obligationer med högre rating. "Nu tar vi ett steg till för att utveckla denna affär ytterligare", säger Ulf Åkerblom på DNB Markets..

PrivataAffärer - 05 okt 17 kl. 12:27

DNB: Därför köpstämplar vi Tele2

En omvärdering av Tele2:s nederländska mobilverksamhet är nyckeln till att aktien ska nå DNB Markets riktkurs på 105 kronor. Det skriver DNB Markets i en analys där banken tar upp bevakningen av Tele2 med rekommendationen köp....

PrivataAffärer - 08 okt 19 kl. 11:20

DNB: Ericsson och Nokia har bara sett början av 5G-investeringscykeln

Köpråden baseras på att DNB förväntar sig positiva konsensusrevideringar för både Ericsson och Nokia. ”Vi räknar med att Ericsson gynnas av den svaga svenska kronan, sin stora installerade bas av 1 miljon mjukvaru-uppgraderbara 4G-basstationer, och att bolaget så småningom lyckas med vändningen inom Digital Services”, skriver DNB. Högre risk på kort sikt Nokia har samtidigt ett starkare element av ”självhjälp” än vad Ericsson har, menar DNB Markets som tror att det finländska bolaget potentiellt sett har bättre förutsättningar för att hantera de långsiktiga riskerna i sektorn, men samtidigt har en högre risk i sitt genomförande på kort sikt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.