PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 28 February, 19:44

PrivataAffärer - 16 feb 21 kl. 06:39

Bästa hävstången i ditt sparandeExempel på sådan verksamhet är mjukvarubolag som Lime och Fortnox, gamblingleverantörer som Evolution och Kambi, men också spelutvecklare som Embracer, Paradox och Stillfront. Om en kund tipsar en annan om produkten blir det varken marknadsföringskostnader eller tillverkningskostnader om allt sker digitalt. En hake att tänka på är att det kan finnas en stor tröskel för bolagen att ta sig över i form av kostsam produktutveckling innan stordriftsfördelarna och hävstången kickar in. Hävstången på vinsten när sådana bolag lyckas är stor, men så är värderingarna rätt höga också nu när det råder digital feber på börsen. Kurstrenderna pekar fortsatt uppåt och på många års sikt har tågen nog inte gått, även om det kommer att bli rekyler och enstaka börskrasch
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Lime, Fortnox, Evolution, Kambi, Embracer, Stillfront

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bästa hävstångeni ditt , sparande
PrivataAffärer - 27 aug 15 kl. 12:00

Soffliggarfonden minskar hävstången

Soffliggarfonden rasade nästan 10 procent vid börskaoset i måndags. Fondens hävstång som är guld värd i fina tider fungerar tyvärr lika bra i dåliga. AP7 aktiefond, som Sjunde AP-fonden heter, tappade med hävstångens hjälp dubbelt så mycket som....

DI - 25 jul 19 kl. 10:46

Astra går starkt – men vi väntar på hävstången

Astra Zenecas produktförsäljning går starkt och bolaget skruvar upp prognosen. Men någon vidare hävstång syns ännu inte – även om bolaget lovar bättring..

DI - 04 nov 19 kl. 09:29

Så maxar du hävstången i ditt sparande: ”Det är inte för alla”

Stigande börser och låga räntor lockar allt fler att ta genvägen till högre avkastning och högre risk i portföljen..

DI - 26 aug 15 kl. 07:25

Snopna certifikatköpare fick lägre hävstång

Tisdagens kraftiga börsnedgång raderade ut värdet på flera hävstångsprodukter och resulterade i ett antal handelsstopp. När börsen på tisdagen rekylerade upp igen var åtminstone ett certifikat fortfarande kvar i bromsläge och levererade inte den annonserade hävstången..

VA - 10 maj 17 kl. 09:22

Hur fungerar hävstången vid handel med CFD:er?

Här finns allt du behöver för att lyckas. .

Affärsvärlden - 07 nov 17 kl. 13:03

G5:s vd: "Hävstången börjar synas"

G5 Entertainment, som utvecklar spelappar till smarttelefoner och surfplattor, väntar sig en fortsatt marginalexpansion i takt med att bolaget växer. Aktien är upp 19 procent klockan 13.

Realtid - 11 jun 20 kl. 06:08

Prissättning är den största hävstången för vinst

För att förbereda sig på återhämtningen så måste företag tänka genom sin prissättning. Det skriver Andreas Jonason, vd för Simon-Kucher & Partners i Sverige och Felix Mörée, senior consultant..

DI - 10 jul 20 kl. 17:16

Sunt med lägre riskvilja – hävstången kan slå åt andra hållet

Värdera företag eller aktier är inte det lättaste. Förutom att göra antaganden om framtida vinsttillväxt, finns en del annat att ta hänsyn….

PrivataAffärer - 16 aug 19 kl. 11:33

Hernhag: Fyra intressanta aktier efter nedgången

Tanga-Tony: Hej Marcus, har du några aktier du tycker har blivit köpvärda i den senaste tidens nedgång? mvh Tony Marcus: Hej! Jag gillar SCA B, Stora Enso R och Hexagon efter kursnedgångarna.

Affärsvärlden - 28 mar 17 kl. 08:40

Bemästra konsten att hävstångsinvestera

Nätbankernas införsel av avgiftsfri ETP-handel har gjort att fler lockas till att satsa på hävstångsprodukter för att maximera sitt sparande. En av landets ledande emittenter på just hävstångsprodukter, Vontobel, förklarar sina viktigaste produkter och hur du kan vinna på dem..

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 14 kl. 09:51

"Sången är min medicin och terapi"

Svalövstösen Josefine Nilsson fick Robert Aschberg på fall i Talang..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.