Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 08:54

Dagens Media - 16 feb 21 kl. 00:01

Tidskrifterna tappar läsare i pandemin – men Offside raketökarCoronapandemin var tidigare gynnsam för läsandet av tidskrifter. Men nu vänder räckvidderna neråt igen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Offside

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidskrifterna, tappar, läsarei , pandeminmen , Offside, raketökar
Dagensanalys.se - 11 feb 19 kl. 17:11

När Styleby tappar läsare – då är det minsann fel på mätningarna!

Helt otroligt, när statistiken visar att det går bra hyllar man den, men när man tappar läsare då är det fel på mätningarna. Jonna Bergh är kritisk till Orvesto i senaste Dagens Media efter att man tappat 25 procent, Kom igen, ni går ur TS där ni redovisar en upplaga som har 99 procent korrelation med Orvesto-läsningen. Det är sorgligt att man går ut och kritiserar mätningarna och säger att de är fel och inte vågar stå upp för det faktum att man har tappat upplaga och därmed även läsare.

Dagensanalys.se - 11 feb 19 kl. 17:11

När Styleby tappar läsare – då är det fel på mätningarna!

Helt otroligt när statistiken visar att det går bra hyllar man den, men när man tappar läsare  då är det fel på mätningarna. Jonna Bergh är kritisk till Orvesto i senaste Dagens Media efter att man tappat 25 procent av läsarna, Kom igen, ni går ur TS där ni redovisar upplaga som har 99 procent korrelation med Orvesto-läsningen. Det är sorgligt att man går ut och kritiserar mätningarna och säger att de är fel och inte vågar stå upp för fakta att man har tappat upplaga och därmed även läsare.

UNT - 01 feb 13 kl. 07:53

UNT ökar när andra tappar läsare

Samtidigt som allt fler dagstidningar i landet tappar läsare når UNT fler än för ett år sedan. Det visar nya siffror som presenterades på torsdagen..

DN - 12 jun 13 kl. 10:17

DN står stabil när andra tappar läsare

Dagens Nyheter står sig stark samtidigt som många andra tidningar uppvisar stora tapp i antalet läsare. På söndagar ökar läsningen av DN, såväl i Stockholm som i övriga riket..

SVT - 02 okt 14 kl. 18:21

Tidningarna tappar läsare

Under torsdagen presenterade Orvesto Konsument sin senaste mätning över svenskarnas mediekonsumtion. Siffrorna är tydliga – det är svårt för tidningarna att locka läsare..

Dagensanalys.se - 27 mar 19 kl. 17:37

Strömmade och digitala medier ökar samtidigt som traditionella tappar

Nordicom presenterar första resultaten från Mediebarometern 2018, den årliga undersökningen om svenskarnas medievanor. Här får du en första sneak peek. Det digitala skiftet Traditionella medieplattformar som fm radio, tablålagd tv och papperstidningar fortsätter att tappa lyssnare, tittare och läsare medan de traditionella mediernas strömmade och digitala versioner ökar.

Dagens Media - 03 mar 15 kl. 00:01

Kvällspressen tappar var tionde läsare

Storstadstidningarna tappar läsare men bland lokaltidningarna finns det ljusglimtar enligt Orvesto Konsument..

Sydöstran - 18 okt 13 kl. 13:58

Commersen tappar läsare

Blekinge Läns tidning - 18 okt 13 kl. 13:58

Commersen tappar läsare

GöteborgsPosten - 26 feb 15 kl. 10:18

Tolkien tappar läsare bland unga britter

YLE - 01 mar 19 kl. 10:05

De flesta dagstidningar tappar läsare - HBL har tappat mest

Tidningsbranschen tampas fortfarande med vikande läsarsiffror, visar den senaste nationella medieundersökningen KMT. Hufvudstadsbladet har enligt undersökningen tappat mest..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.