Resume > Ekonomi

Monday, 08 March, 06:32

Resume - 15 feb 21 kl. 15:29

Varsel om uppsägningar på Åkestam Holst – tio får lämna: ”Kan inte driva verksamheten med hjälp av permitteringar”Ett flertal storkunder inom besöksnäringen och en avvaktande pitchmarknad leder till att Åkestam Holst tvingas varsla tio medarbetare..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Åkestam Holst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varselom , uppsägningar, Åkestam, Holst, tiofår , lämna, Kan inte driva verksamheten med hjälp av permitteringar
Cornucopia - 29 aug 19 kl. 20:39

Hur mycket av uppsägningar och varsel döljs av bemanningsbolagen?

De första som får gå från arbetsplatserna nu är anställda via bemanningsbolag eller som frilansare och konsulter. Från bemanningsbolag en gång i tiden var kvalificerade konsulter har de gått allt mer mot dussintjänster för att ge uppdragsgivaren en möjlighet att runda LAS. Frågan är hur mycket av de rådande uppsägningarna och varslen som döljs bakom detta än så länge, i form av uppsagda kontrakt?

Hela Gotland - 17 okt 13 kl. 18:10

Byggbranschen hotas av nya uppsägningar

Bara under 2013 har cirka 30 personer inom byggbranschen blivit av med sina jobb. Nu hotas branschen av ytterligare varsel och uppsägningar..

Barometern - 05 dec 16 kl. 16:07

Trygghetsrådet vill lindra effekter av uppsägningar

Det är oro på många lokala arbetsmarknader i Sverige. Ericssons varsel liksom OKG:s planerade uppsägningar gör att många riskerar att förlora sina jobb..

LV - 18 maj 17 kl. 15:28

Antalet uppsägningar vid OKG färre än förväntat

Förhandlingarna rörande det varsel som OKG lade i november 2016 har nyligen slutförts. Antalet uppsägningar under 2017 bedöms uppgå till 84 medarbetare istället för de 200 som var beräknade vid tidpunkten för varslet..

Skånskan - 10 sep 16 kl. 12:00

Läraroro på skolorna efter uppsägningar

STAFFANSTORP Nu slår lärarombud i Staffanstorp larm om lärarflykt.
Bara den senaste veckan har nya uppsägningar kommit in och för dem som är kvar blir arbetet därmed än tyngre.– Vi har ett eskalerande antal uppsägningar.

Dagens PS - 17 jul 19 kl. 12:14

Vd:n slår larm: ”Kan bli uppsägningar”

”Det kan komma att bli uppsägningar. Arbetet pågår och jag kan inte säga när det blir eller hur många som berörs.” Det säger Handelsbankens vd Carina Åkerström till Svenska Dagbladet efter morgonens kvartalsrapport.

YLE - 03 jan 14 kl. 14:14

Facket bekymrat över uppsägningar

Fackcentralen FFC oroas av de många uppsägningarna under fjolåret och speciellt inom servicebranschen betecknas sysselsättningsläget som bekymmersamt. Under fjolåret sades 14 500 löntagare upp - det är lite mindre än året innan då 15 800 arbetstagare fick sparken. Mest uppsägningar har det varit inom teknologiindustrin och näst mest inom de privata servicebranscherna.

YLE - 25 nov 15 kl. 10:14

"Vi ska ännu inte tala om uppsägningar"

Nyheten om att sexton anställda inom äldreomsorgen i Raseborg ska sägas upp rörde upp mycket känslor. Personalen kanske kan minska med annat än uppsägningar, hoppas Mona Böhme, huvudförtroendeman för vårdpersonalen inom vårdfacket Super. - Antalet uppsägningar har redan sjunkit från sexton till femton.

YLE - 14 jun 12 kl. 04:42

Omfattande uppsägningar väntas vid Nokia

Arbetstagarna vid Nokias mobiltelefonfabrik i Salo har kallats till ett stort informationsmöte på förmiddagen. Kallelsen har gått ut till alla personalgrupper i fabriken. Enligt uppgifter till YLE nyheter kommer Nokia att komma med besked om omfattande uppsägningar, åtminstone vid enheten i Uleåborg.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

De många varslen övergår i uppsägningar

Efter den senaste tidens varselvåg så börjar nu antalet personer som verkligen blir av med sin arbeten öka kraftigt, rapporterar SR Ekot. - Under våren märkte vi mer oro än faktisk handling men under hösten så har oron övergått i konkreta uppsägningar av personer och antalet uppsägningar som har kommit till vårt system har ökat ganska kraftigt, säger Tomas Petti, vd på Trygghetsfonden TSL till SR Ekot.Sedan början av 2012 har över 50.

YLE - 30 okt 13 kl. 04:37

Företagen gör vinst genom uppsägningar

Många finländska börsbolag har klarat av att gå på vinst sedan medlet av förra året. Det här trots att försäljningen stampar på stället. Vinsten kommer bland annat från uppsägningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.