Resume > Ekonomi

Thursday, 04 March, 16:41

Resume - 15 feb 21 kl. 15:29

Uppsägningar på Åkestam Holst – tio får lämna: ”Kan inte driva verksamheten med hjälp av permitteringar”Ett flertal storkunder inom besöksnäringen och en avvaktande pitchmarknad leder till att Åkestam Holst tvingas säga upp tio medarbetare..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Åkestam Holst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsägningar, Åkestam, Holst, tiofår , lämnaKan inte , driva verksamheten med hjälp av permitteringar
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

De många varslen övergår i uppsägningar

Efter den senaste tidens varselvåg så börjar nu antalet personer som verkligen blir av med sin arbeten öka kraftigt, rapporterar SR Ekot. - Under våren märkte vi mer oro än faktisk handling men under hösten så har oron övergått i konkreta uppsägningar av personer och antalet uppsägningar som har kommit till vårt system har ökat ganska kraftigt, säger Tomas Petti, vd på Trygghetsfonden TSL till SR Ekot.Sedan början av 2012 har över 50.

YLE - 26 maj 14 kl. 20:23

Finnair: Alternativ till uppsägningar hittades inte

Samarbetsförhandlingarna vid Finnair har i praktiken avslutats. Förhandlingarna gällde Finnairs administration och stödfunktioner samt kabinpersonalen. Enligt Finnairs vd Pekka Vauramo kunde man inte hitta någon lösning som gör det möjligt att undvika uppsägningar och utlokaliseringar.

DI - 23 apr 15 kl. 14:31

Rekordmånga uppsägningar underkänns

En ovanligt stor andel avskedanden och uppsägningar har underkänts av Arbetsdomstolen, 14 av årets 19 arbetstvister. De senaste tio åren har 71 av 174 avskedanden och uppsägningar underkänts, rapporterar Lag & Avtal..

Sydsvenskan - 20 jan 16 kl. 20:19

Fler uppsägningar i hyresnämnderna

Under 2015 fick landets åtta hyresnämnder in 2 599 ärenden som gällde uppsägningar av hyresavtal. Det är en ökning med tio procent jämfört med året innan, skriver Hem & Hyra.Störst ökning av antal ärenden var det i Stockholm.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 20:19

Fler uppsägningar i hyresnämnderna

Under 2015 fick landets åtta hyresnämnder in 2 599 ärenden som gällde uppsägningar av hyresavtal. Det är en ökning med tio procent jämfört med året innan, skriver Hem & Hyra.Störst ökning av antal ärenden var det i Stockholm.

Cornucopia - 28 maj 18 kl. 08:14

58% färre lägenheter sålda av börsnoterade bolag - uppsägningar och konkurser till hösten

Det varnas nu för en möjlig sk byggkris redan till hösten. De tio börsnoterade byggbolagens försäljning av nyproducerade bostadsrätter föll med 58% under första kvartalet jämfört med samma kvartal 2017.
Sannegårdshamnen i Göteborg.

VBL - 09 jul 12 kl. 10:53

Uppsägningar på ABBtill rätten

Metallfacket har fört tio uppsägningar vid ABB i Vasa till tingsrätten. Enligt facket var de olagliga, eftersom arbetstagarna fick fortsätta jobba i över ett år efter uppsägningen..

Skånskan - 10 sep 16 kl. 12:00

Läraroro på skolorna efter uppsägningar

STAFFANSTORP Nu slår lärarombud i Staffanstorp larm om lärarflykt.
Bara den senaste veckan har nya uppsägningar kommit in och för dem som är kvar blir arbetet därmed än tyngre.– Vi har ett eskalerande antal uppsägningar.

Dagens PS - 17 jul 19 kl. 12:14

Vd:n slår larm: ”Kan bli uppsägningar”

”Det kan komma att bli uppsägningar. Arbetet pågår och jag kan inte säga när det blir eller hur många som berörs.” Det säger Handelsbankens vd Carina Åkerström till Svenska Dagbladet efter morgonens kvartalsrapport.

Nyhetskanalen - 17 jul 12 kl. 07:20

SAS får nytt ekonomisystem - kan bli uppsägningar

SAS tar hjälp av den indiska konsultjätten Tata för ett nytt ekonomisystem, skriver Dagens Industri. Affären ska spara pengar åt det plågade flygbolaget som haft samma system i tio år. Håkan Borglund, ansvarig för SAS ekonomisystem, uppger för tidningen att det kan bli fråga om uppsägningar.

SmålandsPosten - 29 aug 13 kl. 06:44

Ekonomisk balans ska förhindra uppsägningar

Kommunens ekonomi ska gå med 20,7 miljoner plus i år. Vid halvårsskiftet är det ett minus på 9,6 miljoner. Majoriteten tror på ekonomi i balans till årsskiftet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.