Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 27 February, 02:09

Cornucopia - 15 feb 21 kl. 14:41

Måndagsfika på Clubhouse med Cornucopia? 15:00 idag



Dags för måndagsfika igen live på Clubhouse 15:00 idag igen. Inget ämne, inga inbjudna gäster, så får vi se var det hela hamnar.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Clubhouse, Cornucopia, ClubhousePå, Chris Berg, Draksådd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Måndagsfika, Clubhousemed , Cornucopia, 15:00, idag
Cornucopia - 22 okt 15 kl. 09:09

Vad skulle du betala för en "Cornucopia? Premium"-tjänst?

En del av er uttrycker önskemål om att kunna få betala för bloggen, vilket har varit administrativt komplicerat. Jag har nu eventuellt hittat en potentiell lösning, men vill i så fall att betalande läsare ska få ett mervärde, nämligen tjänsten Cornucopia? Premium.

Cornucopia - 19 mar 15 kl. 10:11

Nu snyggare delningar på Facebook från Cornucopia?

Som ni märker har det inte blivit något postat på bloggen nu på morgonen. Istället har jag ordnat så att det blir snyggare delningar på Facebook från Cornucopia?

Allt är inte helt klart, och tydligen måste man tvinga Facebook att ladda om alla bloggens 9 178 inlägg för att det ska fungera för äldre inlägg.

Cornucopia - 08 jun 17 kl. 15:55

Cornucopia? sponsrar seglats Nordostpassagen

Med klimatförändringarna öppnas Nordostpassagen Norge - Alaska varje år. På längre sikt kan detta delar av året bli en ny kortare transportled för sjöfart Asien-Europa. Bloggen Cornucopia?

Cornucopia - 04 aug 20 kl. 13:11

Cornucopia? Sveriges 153:e största websajt enligt undersökning - Expressen större än Aftonbladet, SvD större än DN

Företaget Expandtalk har gjort en skattning av antalet unika besökaree hos Sveriges 250 största websajter, nu när många av dem inte längre deltar i KIA Index och liknande. Bland annat är Expressen numera större än Aftonbladet, och den här bloggen kommer in som 153:e största websajt i landet utifrån de siffror bloggen tagit del av.Inte Sveriges största nyhetssajt längre.

Cornucopia - 11 sep 13 kl. 10:59

Cornucopia? - Nu definitivt större än Newsmill

Förra veckan gav nytt trafikrekord på bloggen med  37 739 helt unika besökare, 108 286 besök och 195 796 sidnedladdningar enligt Google Analytics, vilket också kan verifieras av oberoende SIS-Index. Det gör att bloggen nu definitivt är större än Bonniers Newsmill - inte bara i besök och sidvisningar, utan också i antalet unika besökare per vecka
SIS-Index
Naturligtvis var det Schibsted/SvD:s artikel som drog upp trafiken till en ny rekordnivå och trafiken steg med drygt 10% mot föregående vecka. Samtidigt var det bara en marginell ökning av andelen nya besökare - från normala 17.

Cornucopia - 05 sep 16 kl. 16:17

Cornucopia? fyller åtta år

Cornucopia?-bloggen fyller nu åtta år sedan starten i september 2008. Tack för ert stöd och läsande.

P3 - 08 jul 14 kl. 11:54

Cornucopia-bloggaren tror på svensk bostadsbubbla

Han är IT-konsulten som sa upp sig och istället började skriva om ekonomi, politik och miljö på bloggen Cornucopia. Varje vecka läser flera tusen personer hans analyser, om exempelvis en stundande bostadsbubbla i Sverige. Lars Wilderäng är veckans alternativa makthavare i P3 Nyheter med Karlsten..

Cornucopia - 09 jul 20 kl. 15:49

Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia?

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen som erbjuder 5% i rabatt på kursavgiften om du uppger rabattkoden CORNU i samband med betalning. För mer information och anmälan använd denna länk.
Finanskursen är en distansutbildning på tolv veckor vilken tagits fram av hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding.

Cornucopia - 03 aug 20 kl. 11:00

Anmäl dig till Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen. Om du mailar support@finanskursen.se och uppger CORNU eller anger CORNU i kontaktformuläret ska du få 5% rabatt på anmälningsavgiften.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Måndagsfika för trygghet

Nätverket Kristinehamn för mångfald arrangerar en träff på måndag kväll med tema trygghet..

Cornucopia - 04 dec 14 kl. 13:41

Recension Art of Science och Guestimaster

Dags för en liten härlig recension av två sällskapsspel för de riktiga nördarna. Trivial Pursuit kan slänga sig i väggen, här har du två perfekta julklappar till din nörd eller överutbildade besserwisser.

Det handlar om Academic Boardgames två sällskapsspel The Art of Science samt Guesstimaster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.