Resume > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 06:13

Resume - 15 feb 21 kl. 14:00

RO fäller läkemedelsjätte och matthandlare för coronareklamGlaxoSmithKline hade dragit tillbaka sin kampanj för Alvedon då den inte fungerade med FHM:s covid-19-råd, men reklamen råkade ända sändas och nu fälls läkemedelsjätten. RO slår också ned på en matthandlare i Skåne som marknadsförde ”krisutförsäljning” av persiska mattor på grund av sanktionerna mot Iran..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Alvedon, FHM, Skåne, Iran

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RO fäller, läkemedelsjätteoch , matthandlareför , coronareklam
DI - 25 okt 13 kl. 08:08

Dansk läkemedelsjätte håller ställningarna

Danska läkemedelsbolaget Novozymes redovisar ett rörelseresultat på 755 miljoner danska kronor för det tredje kvartalet 2013..

Cornucopia - 07 feb 19 kl. 09:09

När jag levde tre personer på 18000:- i månaden

Angående tidigare diskussion om att det visst går att leva två personer, rent av en familj på en enda svensk lön, så har jag själv 2004 levt tre personer på 18 000:- SEK i månaden, justerat för inflationen tills idag. Det inkluderade dock även bil, och räntan på bolånet var låst på 8%.
Pengar.

Dagens PS - 22 aug 17 kl. 07:54

Kvinna kostar jätten 3,3 miljarder kronor

Läkemedelsjätten åker på en sällan skådad stjärnsmäll. En jury i Kalifornien har dömt läkemedelsbolaget Johnson & Johnson att betala 417 miljoner dollar, motsvarande 3,3 miljarder kronor, till en 63-årig kvinna som påstår att hon fått obotlig äggstockscancer efter att ha använt bolagets talkprodukter i flera år, rapporterar Wall Street Journal. ”Vi kommer att överklaga dagens dom eftersom vi styrs av vetenskap som visar på säkerheten hos Johnsons barnpuder”, konstaterar bolaget i en kommentar, enligt nyhetsbyrån som citerar flera amerikanska medier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.