Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 21:34

Cornucopia - 15 feb 21 kl. 13:37

"Tag några öl innan du loggar in på börssidorna"En god vän till mig tillika aktieräv berättade att vederbörande fått tipset att "ta några öl innan du loggar in på börssidorna". Detta för att sänka begåvningsnivån till en mer normal nivå för de som idag handlar aktier.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
OBS, Mensas, Tesla, Bitcoin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tagnågra , öl, innandu , loggarin på , börssidorna
SmålandsPosten - 23 aug 16 kl. 11:38

Max hamburgare var god dröj ett tag till

Turerna kring Max Hamburgares etablering intill Willys på Teleborg har blivit en minst sagt segdragen historia. Skylten som berättar att man ska öppna snart har tagits ned. Alla hamburgersugna får vänta ett tag till innan det är dags ...

Cornucopia - 17 okt 17 kl. 12:37

Regeringen: "[Loggar har bara] administrativt syfte av tillfällig betydelse"

Medan svenska folket alltså ska loggas i två år, så har regeringskansliets e-postloggar bara "administrativt syfte av tillfällig betydelse" och är bara "ett redskap för it-avdelningen att felsöka". Därför raderas loggarna inom två veckor istället för två år som för allmänheten om regeringen får bestämma.
Högst två veckors loggning pågår.

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 09:22

Allt fler loggar in till mobilbanken

Räcker semesterpengarna till glassinköpen? Behöver sonen akut tillskott till hyran?Nu väljer allt fler att hålla koll på och sköta ekonomin med hjälp av mobiltelefonen.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 13 kl. 09:22

Allt fler loggar in till mobilbanken

Räcker semesterpengarna till glassinköpen? Behöver sonen akut tillskott till hyran?Nu väljer allt fler att hålla koll på och sköta ekonomin med hjälp av mobiltelefonen.

BT - 27 jul 13 kl. 09:24

Allt fler loggar in till mobilbanken

Räcker semesterpengarna till glassinköpen? Behöver sonen akut tillskott till hyran? Nu väljer allt fler att hålla koll på och sköta ekonomin med hjälp av mobiltelefonen.

BT - 27 jul 13 kl. 10:21

Allt fler loggar in till mobilbanken

Räcker semesterpengarna till glassinköpen? Behöver sonen akut tillskott till hyran? Nu väljer allt fler att hålla koll på och sköta ekonomin med hjälp av mobiltelefonen.

Cornucopia - 17 okt 17 kl. 10:02

Regeringen kräver Internetloggar i två år - raderar egna loggar efter 14 dagar

Regeringen med justitieminister Morgan Johansson (s) i spetsen kräver att rättsväsendet fritt ska få tillgång till Internetloggar i två år. Samtidigt har man tagit beslut om att radera sina egna loggar efter två veckor.Regeringskansliets beslut att loggfiler ska raderas efter två veckor, så de endast har tillfällig betydelse.

Sydsvenskan - 28 jan 12 kl. 06:30

Tuffa tag när KD ska forma framtiden

Efter en smutsig valkamp avgörs det idag: Ska Göran Hägglund fortsätta leda KD eller besegras han av utmanaren Mats Odell? Vinnaren ska ena ett splittrat pytteparti - men vart ska det gå? I Malmö hoppas unga kristdemokrater på ett mer konservativt KD som slåss för hårdare straff.

YLE - 28 mar 14 kl. 04:00

Ta tag i det lilla problemet

Nio av tio äldre säger att de vill vara hemma och att de inte vill vara på ett sjukhus. Ändå går patientströmmarna i fel riktning. Men det lönar sig att tänka i nya banor, enligt medicine och kirurgie doktor Niklas Karlberg.

Sydsvenskan - 02 mar 16 kl. 04:00

Män som loggar livet

”Tänk om en liten del försvinner, varje gång vi tar bilder. Tänk om bara gigabyten inte rymmer hela minnet. Så vi lägger något filter på alla våra foton.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 12 kl. 13:06

Lärare: "Fem procent av föräldrarna loggar in"

För vem använder vi Unikum? Våra chefer som ska kolla att vi gör vårt jobb (förtroendekris), föräldrar (5% av mina elevers föräldrar loggar in regelbundet), elever (förstår inte hur sidan är uppbyggd eller vad vi menar i våra omdömen), mig själv?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.