Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 09 March, 08:50

Dagens Media - 15 feb 21 kl. 13:33

Nya siffror visar Tiktoks framfart i SverigeAnvändarantalet har ökat med 8 procent i Sverige, visar siffror som Dagens Media har tagit del av..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Tiktoks, Sverige, Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya siffrorvisar , Tiktoks, framfarti , Sverige
Expressen - 02 feb 18 kl. 08:14

Nya siffror: Klyftorna i Sverige rekordstora

Inkomstklyftorna i Sverige har ökat under den S-ledda regeringen – och är nu större än någonsin.Det visar färsk statistik från SCB.– Vi har haft begränsade resurser att driva den politik vi har velat, säger finansminister Magdalena Andersson, S, till TT..

Alliansfritt Sverige - 14 okt 11 kl. 06:00

Alla dessa siffror om antalet förtidspensionerade

RÄKNEÖVNINGAR. Allianspolitiker har använt sig av en mängd olika (i varierande grad sanna) siffror för att svartmåla hur det stod till med förtidspensioner och sjukskrivningar innan de tog över makten. Vi har samlat alla dessa siffror.

Alliansfritt Sverige - 09 mar 12 kl. 10:06

Tobé hittade på siffror i TV

IG I MATTE. Som en skön paus från vapenfabriksbyggande i Saudiarabien kommer här ett inlägg om något nytt. Siffertrixande.

Alliansfritt Sverige - 01 sep 13 kl. 10:36

Felaktiga siffror får projekt mot ungdomsbrott att verka lyckat

I oktober 2012 lanserade regeringen ett pilotprojekt för stoppa ungdomskriminalitet. Det gick i korta drag ut på att samordna olika myndigheter i så kallade sociala arbetsgrupper. Redan fyra månader senare konstaterade regeringen att projektet var framgångsrikt: - Redovisningen av pilotprojektet visar att flera ungdomar har minskat eller totalt upphört med sina kriminella aktiviteter under den tid de haft stöd från en social insatsgrupp.

Alliansfritt Sverige - 15 okt 13 kl. 11:24

Stockholmsmoderaternas gör det till en sport att förvilla med siffror i annonser

Moderaterna i Stockholms stad har nu en trött och självgod kampanj i Stockholms tunnelbana där de klappar sig på axeln och levererar siffror som är ämnade att förvilla: Kanske stämmer siffran om man slår ihop Stockholms stad och län som de har gjort i frågan om studentbostäderna. Men annonsen är för Moderaterna i Stockholms stad. Och vet du vad?

Alliansfritt Sverige - 14 mar 12 kl. 08:49

Ingen pardon för barnen i Sverige


BARNFATTIGDOM. Den omdiskuterade barnfattigdomen ökar i Sverige, det skriver Rädda Barnen i SvD idag. Och läget är allt annat än positivt - fattigdomen ökar:
13 procent av alla barn i Sverige, eller 248000 barn, lever i fattigdom.

Alliansfritt Sverige - 15 aug 11 kl. 12:00

Sverige har 300 soldater - inte 2700

RÄKNEMISS. Det säger något om hur illa ställt det är med personalförsörjningen när försvaret av misstag råkar överdriva siffran på antalet yrkesanställda soldater med 2800% utan att någon märker något. Det hade tydligen blivit fel, det hade inte anställts 2700 soldater utan bara 300.

Alliansfritt Sverige - 16 sep 13 kl. 21:25

Reinfeldt kan inte ta en debatt utan att fiffla med siffror

Vår trötte statsminister Fredrik Reinfeldt gjorde som han alltid brukar göra när han saknar svar på jobbiga frågor; han siffertrixar. I debatten slängde sig Reinfeldt med påståendet Sysslesättningen har ökat med 200 000 Plötsligt, från ingenstans, har han börjat mäta sysselsättning i absoluta tal istället för som en andel av befolkningen. Detta är världsunikt.

Västerbottens Folkblad - 26 maj 14 kl. 01:08

Vänstervåg i Sverige – högervåg i Europa

Valdeltagande i Sverige blev rekordhögt, 48,7 procent, enligt preliminära siffror. Samtidigt som Sverige har en vänstervåg går övriga Europa åt höger. EU-kritiska, främlingsfientliga partier tycks ha gått framåt.

Alliansfritt Sverige - 17 jan 11 kl. 09:53

Sverige har inga soldater - seriöst

FÖRSVARSMISSLYCKANDE. Yrkesförsvaret går mot ett stort misslyckande. Redan idag saknas ca 3 000 soldater.

Alliansfritt Sverige - 20 dec 11 kl. 12:00

Ungdomsarbetslösheten i siffror

RÄTT VÄG? Den här ungdomsarbetslösheten som var så vansinnigt hög, hur går det med den? Aftonbladet:Men för de unga i Sverige har situationen blivit allt tuffare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.