Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 04 March, 01:01

Cornucopia - 15 feb 21 kl. 12:46

Nu finns Är du förberedd? på pocketLenas och min preppingbok Är du förberedd? finns nu som pocket.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Är, Akademibokhandeln, Lena, Wilderäng Nedanstående, Bokus, Adlibris, SEK, Storytel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu finns Är du förberedd, pocket
Helsingborgs Dagblad - 26 apr 12 kl. 15:13

Bonnier köper Pocket Shop

Bonnierförlagen köper bokhandelskedjan Pocket Shop med 15 butiker i Sverige och en vardera i Finland och Tyskland. Pocket Shop har 120 medarbetare och omsätter cirka 130 miljoner kronor. Säljare är grundaren Mathias Engdahl som i och med affären tar över vd-posten i Pocket Shop, enligt ett pressmeddelande.

Nyhetskanalen - 26 apr 12 kl. 15:13

Bonnierförlagen köper Pocket Shop

Bonnierförlagen köper bokhandelskedjan Pocket Shop med 15 butiker i Sverige och en vardera i Finland och Tyskland. Pocket Shop har 120 medarbetare och omsätter cirka 130 miljoner kronor. Säljare är grundaren Mathias Engdahl som i och med affären tar över vd-posten i Pocket Shop, enligt ett pressmeddelande.

NT - 17 jul 12 kl. 16:41

Bonniers köp av Pocket Shop granskas

Konkurrensverket har beslutat att undersöka Bonnierförlagens köp av Pocket Shop, uppger SVT:s "Kulturnyheterna". Det var i april som förlagets uppköp av Pocket Shop offentliggjordes. Sedan dess har flera aktörer inom bokbranschen framfört farhågor till Konkurrensverket.

Cornucopia - 14 jan 15 kl. 09:20

Midsommargryning åter som pocket

Midvintermörkers uppföljare Midsommargryning finns åter att köpa som pocket, i en ny utgåva. Boken har varit slut centralt i några veckor över jul och nyår.
Första utgåvan har sålt slut, även om enskilda exemplar kan finnas kvar ute i handeln.

Resume - 21 jan 14 kl. 10:10

Pocket blir Anagram


I somras förvärvade Anagram webbproduktionsbolaget Pocket Entertainment som blev ett av tre dotterbolag i koncernen. Nu byter Pocket Entertainment namn och blir Anagram Pocket. De två andra dotterbolagen är Anagram Live och Anagram Film & TV..

Cornucopia - 17 maj 17 kl. 17:49

Stjärndamm nu på pocket

Stjärndamm, tredje och sista romanen i Stjärnklartserien, finns nu som pocket. Ni hittar den hos Adlibris för 54:- SEK, hos Bokus för 55:- SEK och CDON för 54:- plus frakt.
Topplistan science-fiction hos Adlibris.

Cornucopia - 13 aug 19 kl. 13:52

Höstregn finns nu som pocket

Min roman Höstregn, som avslutar det som påbörjades med Höstsol, finns nu som pocket hos välsorterade bokhandlare som Akademibokhandeln eller Pocketshop. Den finns också att köpa online för 54:- SEK hos Adlibris eller 55:- SEK hos Bokus.
Topplistan hos Adlibris.

Västerbottens Folkblad - 18 mar 11 kl. 11:04

Tony Olssons biografi på pocket

Historien om en av de tre gärningsmännen bakom de uppmärksammade polismorden i Malexander finns nu på pocket. Historien om en av de tre gärningsmännen bakom de uppmärksammade polismorden i Malexander finns nu på pocket. Enligt ett pressmeddelande berättar Tony Olsson ?

Kristianstadsbladet - 04 jun 11 kl. 06:30

Augustpprisad "Spill" i pocket

Det var inte bara 2010 års Augustjury som uppskattade lundaförfattaren Sigrid Combüchens damroman "S?
NY POCKET. Det var inte bara 2010 års Augustjury som uppskattade lundaförfattaren Sigrid Combüchens damroman ?

Västerbottens Folkblad - 17 jul 12 kl. 16:43

Bonniers köp av Pocket Shop granskas

Konkurrensverket har beslutat att undersöka Bonnierförlagens köp av Pocket Shop, uppger SVT:s ?Kulturnyheterna?. Det var i april som förlagets uppköp av Pocket Shop offentliggjordes.

Cornucopia - 16 aug 18 kl. 15:55

Höstsol nu som pocket

Slutligen finns nu min senaste roman Höstsol som pocket. Du hittar den hos alla välsorterade bokhandlare, inklusive Akademibokhandeln och Pocketshop, samt hos Adlibris för 54:- SEK och Bokus för 55:- SEK.
Höstsol på pocket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.