Resume > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 05:40

Resume - 15 feb 21 kl. 11:38

Svenska Spel tecknar sponsoravtal med Skidförbundet värt 125 miljonerMed start 1 juli 2021 är Svenska Spel ny huvudsponsor till Svenska Skidförbundet. Det femåriga avtalet ska bland annat hjälpa förbundet att utveckla talanger och är värt drygt 125 miljoner kronor. .
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Spel, Skidförbundet, Svenska Spel, Svenska Skidförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Spel, tecknar, sponsoravtalmed , Skidförbundet, värt, 125miljoner
YLE - 07 nov 16 kl. 12:51

Alpinstjärna i konflikt med norska skidförbundet – nobbar slalompremiären i Finland

Henrik Kristoffersen och det norska skidförbundet har hamnat i luven på varandra. En konflikt gällande ett personligt sponsoravtal har resulterat i att Kristoffersen stannar hemma när årets första världscuptävling i slalom går av stapeln i Levi på söndagen. Konfliken har sin grund i att Kristoffersen vill göra reklam för en personlig sponsor på sin hjälm, något som skidförbundet inte vill acceptera.

BT - 27 feb 13 kl. 08:36

Skidförbundet sågar Uppdrag Granskning

I kvällens Uppdrag Granskning i SVT berättas att flera skidstjärnor under 1990-talet hade onormalt höga blodvärden. Nu går svenska skidförbundet till motangrepp. Flera skidstjärnor hade under 1990-talet onormalt höga blodvärden, enligt SVT:s Uppdrag Granskning som har fått ta del av listor med värden från enskilda åkare.

YLE - 10 mar 17 kl. 08:58

Norska kritiken: ”Hyckleri” att skidförbundet står för Johaugs domstolskostnader

Det norska skidförbundet får ta emot hård kritik i hemlandet. Enligt flera experter som VG talat med låter det inte bra att en dopningsdömd idrottare får ekonomiskt stöd. – Det är ovanligt att advokatkostnaderna betalas av ett nationellt idrottsförbund.

YLE - 20 maj 14 kl. 08:15

Dopningsfall - Skidförbundet informerar

Finlands skidförbund anordnar på tisdagen en presskonferens på tisdagen där förbundet kommer att informera om ett dopningsfall inom längdåkningen. - Det är frågan om en idrottare på en sådan nivå att det finns skäl för att anordna en presskonferens, säger Skidförbundet ordförande Mika Kulmala till HS. Skidförbundet skriver i sin inbjudan att idrottaren inte varit en del av OS-laget i Sotji.

YLE - 28 jul 16 kl. 19:09

Aukland kritiserar det norska skidförbundet: ”Borde ha varit mer ödmjuka”

Den tidigare OS- och VM-guldmedaljören Anders Aukland kritiserar det norska skidförbundets agerande kring Martin Johnsrud Sundbys dopningsfall i en intervju med NRK. Jag förstår kritiken ur en utländsk synvinkel, säger Aukland. Enligt Aukland var den stora missen att vänta så pass länge för att komma ut med beskedet.

YLE - 22 jun 17 kl. 14:37

Skidförbundet får 15 år på sig att betala av miljonförlusten efter VM i Lahtis

Notan för skidfesten under VM i Lahtis i vintras slutade i miljonförluster. Skidförbundet får nu 15 år på sig att betala av skulderna. VM slutade med ett hål i skidförbundets redan tunna plånbok.

GöteborgsPosten - 19 jun 18 kl. 21:55

Skidförbundet gör bort sig – vad är man rädd för?

Skidförbundet gör bort sig nu. Att vägra samarbeta med Riksidrottsförbundets dopningskommission väcker bara ännu fler frågor, ännu mer misstänksamhet.
På spel står ett närmast fläckfritt rykte..

YLE - 20 maj 14 kl. 08:15

Dopningsbrott - Skidförbundet informerar

Finlands skidförbund anordnar på tisdagen en presskonferens på tisdagen där förbundet kommer att informera om ett dopningsbrott inom längdåkningen. Skidförbundet skriver i sin inbjudan att idrottaren inte varit en del av OS-laget i Sotji. Skidåkarens A-prov och B-prov har analyserats, skriver FNB.

YLE - 26 aug 16 kl. 15:35

Norska skidförbundet startar utredning – ”Vill tro att inga friska idrottare fått medicin”

Efter att det framkommit uppgifter om att friska norska skidåkare erbjudits astmamedicin startar skidförbundet nu en utredning. Norska skidåkare har hamnat i blickfånget under de senaste dagarna. Det här efter att norska TV2 avslöjat att friska skidåkare erbjudits astmamedicin för att klara sig bättre i tävlingar.

YLE - 28 apr 17 kl. 15:18

Skidförbundet samarbetsförhandlar

Finlands skidförbund tvingas spara stora summor efter VM i Lahtis som inte var någon finansiell succé. Skidförbundet inleder samarbetsförhandlingar. Enligt Yle Urheilus uppgifter siktar man på att spara 200 000 euro.

Sydsvenskan - 16 sep 15 kl. 14:35

Skidförbundet viker inte om Northug

Norska skidförbundet viker inte en tum när det gäller Petter Northugs vara eller inte vara i landslagsdräkten framöver.— I och med att Petter är Petter har vi gett honom särbehandling. Han har fått erbjudande om samma avtal även kommande säsong.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.