PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 05 March, 23:22

PrivataAffärer - 15 feb 21 kl. 11:53

Förvaltaren: Vissa trender väl häftigt extrapolerade”Spelet håller på att förändras och våra liv och aktiviteter kommer på nytt att skifta”, framhåller han. Förvaltaren pekar på att aktiemarknaden har fokuserat på de mycket kortsiktiga vinnarna och har kombinerat det med långsiktiga sinnebilder. Detta är något som riskerar att skapa felaktiga investeringsval inför tiden efter corona. ”Saker kommer att bli bättre under 2021 och möjligen mycket bättre i många länder. Det vi tror kommer betyda mest är att vacciner ser ut att förhindra alvarliga sjukdomsfall och dödsfall”, påpekar förvaltaren.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Nordea, Israels, Israel, Riksbanken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvaltaren, Vissa, trender, väl, häftigt, extrapolerade
PrivataAffärer - 05 feb 18 kl. 06:30

Hernhag: Vissa trender varar mycket länge

Den längsta och mest uppenbara börstrenden är den som får oss att säga att aktiemarknaden stiger på lång sikt. Det innebär oftast på fem års sikt eller längre tid. Men även trista trender kan vara längre än vi tror, skriver Marcus Hernhag i....

Cornucopia - 16 nov 19 kl. 17:17

Dagens Juridik: Polisen har ej kontaktat fastighetsförvaltaren

Dagens Juridik följer upp sitt avslöjande om de från regeringskansliet sex försvunna pistolerna av typ Glock 17, med att polisen inte har kontaktat fastighetsförvaltaren  Statens Fastighetsverk, som rimligen har namnen på alla som under pågående renovering har haft tillgång till lokalerna. För att jobba där krävs det en säkerhetsprövning, som uppenbarligen brustit. Fast det finns ett undantag på personer som antagligen inte behöver säkerhetsprövas, nämligen politiker.

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 04:00

Förvaltaren: Tre spännande småbolag

Carnegie Fonders Carnegie Micro Cap backade 0,2 procent i augusti, vilket var bättre än Stockholmsbörsen som helhet. Förvaltaren Viktor Henriksson håller fram tre av favoritaktierna i sin senaste månadsrapport. Alla tre innehaven visar på uppgångar runt 20 procent under månaden.

Dagen - 21 mar 12 kl. 03:00

Samvetet är inte beroende av trender

Iréne Nordgren (Dagen 7 mars) framställer vår katolska kyrkas ledning som högst inkonsekvent och dubbelmoralisk i fråga om samvetsfrihet. På ett sätt kan jag förstå att man påverkad av trender och opinioner i det sekulära samhället, kan komma till en sådan slutsats. Dock menar jag att man då inte har insett på vilken solid grund den klassiska katolska moralläran vilar.

Entreprenör24 - 26 nov 13 kl. 14:49

Fem trender inför 2014

Medielandskapet förändras ständigt och det gäller att hänga med. Enligt PR Daily ska du ha dessa trender inom sociala medier och PR i minnet inför 2014. Sociala medier och PR blir viktigare för att nå ut.

Dagensanalys.se - 18 dec 17 kl. 13:26

4 trender inom digital media som du kommer se under 2018

Mot slutet av året vill alla branscher trendspana mot nästa år, och så även mediavärlden. Tidningen Adweek gjorde nyligen ett reportage om vilka trender vi kan förväntas se inom den digitala mediavärlden under 2018. Det har varit ett tufft år för de digitala mediakanalerna under 2017.

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 12:39

6 viktiga digitala trender som du bör ha koll på under 2018

Alla har idag en strategi för sin digitala marknadsföring och man jobbar med sin digitala transformation. Men det är oerhört mycket man skall ha koll på för att lyckas, vi bjuder på sex heta trender. Här kommer mina 6 heta trender 1.

Dagensanalys.se - 28 feb 18 kl. 12:53

5 viktiga digitala trender som du bör ha koll på under 2018

Alla har idag en strategi för sin digitala marknadsföring och man jobbar med sin digitala transformation. Men det är oerhört mycket man skall ha koll på för att lyckas, vi bjuder på fem heta trender. Här kommer mina 5 heta trender 1.

PrivataAffärer - 22 jan 20 kl. 04:00

Kapitalförvaltaren: Köp japanskt i år

Just nu är japanska aktier bland de allra billigaste på alla utvecklade marknader. Det är det första skälet till att investera här. Det andra skälet är Japans ekonomiska situation.

Sydsvenskan - 09 mar 13 kl. 06:30

Jakten på nya trender

Som vanligt är vi på jakt efter trender.
Åt vilket håll går bilvärlden?
På bilsalongen i Genève, den kanske viktigaste utställningen under året, spretar det åt alla håll.

Dagensanalys.se - 17 feb 16 kl. 09:05

Forbes 7 Online Marketing Trender som kommer att dominera 2016

Online industrin är både komplex och föränderlig, men spännande för alla som jobbar inom digital marknadsföring. Varje år kommer nya hårdvaror, nya programvaror, nya företag och nya användarinställningar som dikterar en mängd genomgripande förändringar som skall bli antagna eller ignoreras av företagen över hela världen. Forbes har sammanställt deras 7 hetaste trender för 2016 1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.