PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 08 March, 18:52

PrivataAffärer - 15 feb 21 kl. 10:36

Recipharm: EQT begär tvångsinlösen av resterande aktierDet framgår av ett pressmeddelande efter att anmälningstiden i budet löpte ut den 12 februari. För att ge de återstående aktieägarna i Recipharm som inte lämnat in sina aktier tid att acceptera det erbjudandet kommer acceptperioden att förlängas fram till och med den 26 februari. I slutet av januari höjde EQT budet på Recipharm till 232 kronor per aktie, från tidigare 220 kronor..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
EQT, Recipharm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recipharm, EQT, begär, tvångsinlösenav , resterande, aktier
GT - 27 nov 13 kl. 19:17

Försvarsmakten begär tvångsinlösen i ö-strid

GÖTEBORG. Försvarsmakten begär tvångsinlösen av Känsö i Göteborgs skärgård. Ön har ett beräknat marknadsvärde på upp emot 100 miljoner kronor.

GöteborgsPosten - 27 nov 13 kl. 18:10

Försvaret begär tvångsinlösen

Ägaren vill inte ge upp, mäklaren jobbar på medan Försvarsmakten begär tvångsinlösen. Hur lång tid kampen om Känsö kommer att ta vet ingen i dag..

DI - 22 jun 15 kl. 09:28

Solix avser begära tvångsinlösen

Solix, som tillför Geveko 200 miljoner kronor i en riktad nyemission, erbjuder aktieägarna att sälja sina aktier för 4:00 kronor per aktie i samband med tvångsinlösen..

DI - 12 dec 17 kl. 07:40

Tieto begär tvångsinlösen i Avega

Tieto påkallar tvångsinlösen i IT-konsulten Avega som bolaget tidigare har lagt uppköpsbud på. Den 1 december meddelade Tieto att de har fått in över 90 procent av aktierna..

DI - 22 okt 18 kl. 08:06

Canon förvarar Elliotts aktier i Axis – tänker begära tvångsinlösen och avnotering

Japanska Canon har tecknat avtal med hedgefonden Elliott om att förvärva drygt 7,8 miljoner aktier i Axis för 363,75 kronor per aktie. Därmed kontrollerar Canon 97,9 procent av aktierna i Axis och har nu för avsikt att ansöka om tvångsinlösen för att förvärva resterande aktier i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 05 jun 19 kl. 11:59

Klövern begär tvångsinlösen av Tobin Properties aktier

Klövern har även begärt att styrelsen i Tobin Properties så snart som möjligt ansöker om avnotering av Tobin Properties stamaktie och preferensaktie från Nasdaq First North.  .

Realtid - 10 jul 19 kl. 08:24

Familjen af Jochnick begär nu tvångsinlösen av Oriflameaktier

Familjen af Jochnick begär nu tvångsinlösen av resterande 2,79 procent av aktierna..

DI - 22 mar 16 kl. 17:38

Karo Pharma kräver tvångsinlösen

Hälsovårdsbolaget Karo Pharma, tidigare Karo Bio, har fått accept motsvarande 99,4 procent av rösterna i MedCore och begär inlösen av resterande aktier..

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 09:17

Scania ansöker om avnotering


Nu försvinner ett av Sveriges mest anrika företag från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering.Det är en naturlig följd av Volkswagens besked den 13 maj om att det tyska bolagets köp av Scania gått igenom.

TA - 20 maj 14 kl. 09:17

Scania ansöker om avnotering


Nu försvinner ett av Sveriges mest anrika företag från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering.Det är en naturlig följd av Volkswagens besked den 13 maj om att det tyska bolagets köp av Scania gått igenom.

BT - 20 maj 14 kl. 09:17

Scania ansöker om avnotering

Nu försvinner ett av Sveriges mest anrika företag från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering. Det är en naturlig följd av Volkswagens besked den 13 maj om att det tyska bolagets köp av Scania gått igenom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.