Dagens Media > Ekonomi

Monday, 08 March, 07:50

Dagens Media - 15 feb 21 kl. 07:57

Medierna betygsätter sig själva – både ros och ris när coronabevakningen summerasHur väl har de svenska medierna bevakat pandemin? Vad har din organisation lyckats bra eller mindre bra med? Hur har myndigheterna skött sig? Det är några av de frågor som cheferna på SR, Aftonbladet, TV4, Expressen, SVT, GP och DN svarar på när Dagens Media fortsätter att syna mediernas hantering av pandemin..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SR, TV4, SVT, DN, Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medierna, betygsättersig , själva, både, rosoch , risnär , coronabevakningen summeras
DN - 26 jun 12 kl. 08:25

Johan Croneman: Medierna sätter på sig springsjasens keps under Almedalsveckan

Forskaren Maria Wendts bok borde vara obligatorisk läsning inför Almedalsveckan, men medierna tycks ha undvikit den. Man vill ju inte förstöra festen. För sig själva.

BT - 21 nov 12 kl. 07:54

Elever i valet och kvalet - BT betygsätter gymnasiers besöksdagar

Många är en smula förvirrade. Några har redan bestämt sig.
BT var med när niorna besökte ett par gymnasieskolor inför sina val.

Nerikes Allehanda - 08 sep 13 kl. 07:00

Så tycker politikerna själva att de har lyckats

I dag fortsätter NA:s kartläggning av länets riksdagsledamöter. De betygsätter sin egen insats under de tre år som gått av mandatperioden. NA har också frågat förstagångsväljare hur de vill att riksdagsledamöterna ska jobba..

YLE - 27 aug 15 kl. 13:18

Medierna Sannfinländarnas värsta politiska motståndare

Sannfinländarna vill inte sätta punkt för fallet Olli Immonen, det säger Anu Koivunen som är professor i medieforskning vid Stockholms universitet. Enligt henne är det ett medvetet beslut och en mediestrategi att hålla följetongen levande. På onsdagen höll Sannfinländarna en presskonferens där partiets riksdagsledamot Olli Immonen för första gången trädde framför medierna sedan uppståndelsen kring hans Facebookinlägg i juni.

Barometern - 18 apr 14 kl. 10:09

Besökare sätter betyg

Hur upplevde du besöket? Vad tyckte du om personalen på boendet?
Men en enkel knapptryckning betygsätts besöket på boendet.

YLE - 19 dec 12 kl. 12:42

Inbesparingar och hatprat hot mot medierna

De två stora hoten mot yttrandefriheten i Norden är trivialiseringen av medieutbudet och hatpratet på nätet. Det är de medieexperter som Yle Nyheter har talat med eniga om. Sparandet inom mediehusen leder till mindre resurser för journalistiken och till att journalisterna väljer sådana ämnen som de tror att ska sälja.

DN - 13 sep 12 kl. 18:17

?Skolinspektionens bedömare är lika oense mellan sig själva?

Skolinspektionens expertbedömare sätter ofta ett annat betyg på elevernas prestationer i de nationella proven än vad elevernas lärare gör. Det visar Skolinspektionens rapport till regeringen, ?Lika för alla?

YLE - 26 maj 16 kl. 16:49

Staden lovar modernare vård i Karis - anhöriga ifrågasätter priserna

Ett fyrtiotal äldre har nu flyttat från långvårdsavdelningar på Mjölbolsta till det nybyggda servicehuset i Karis. Förändringen har inte varit lätt. Anhöriga klagar på dyrare vård och dålig information.

Sydsvenskan - 01 apr 16 kl. 19:38

Extremism måste granskas. Hot ska inte stoppa medierna.

Sedan Gefle Dagblad granskat kretsen av radikala islamister kring moskén Al-Rashideen ska tidningens chefredaktör Anna Gullberg ha hotats till livet av en nära släkting till moskéns imam."Hoten mot mig har framförts i samtal med en polis, och kan direkt kopplas till de publiceringar som vi gjort kring Gävle moské", säger Gullberg till den egna tidningen.Hoten framfördes för några veckor sedan, efter att Gefle Dagblad avslöjat att en medlem av moskéns styrelse på Instagram publicerat en bild av Islamiska statens flagga med kommentaren:"Vi muslimer älskar, ärar och höjer denna flagga.

News55 - 11 apr 17 kl. 14:26

Akilov erkänner – utredningen fortsätter

Stockholms tingsrätt gick på åklagarens linje vid häktningsförhandlingen mot Akilov. – Domstolen har delat min bedömning att den misstänkte är på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott i Stockholm den 7 april, säger vice chefsåklagare Hans Ihrman. I början av förhandlingen kom beskedet att Akilov erkänner.

Dagensanalys.se - 22 mar 18 kl. 14:20

Förtroendebarometern: Systembolaget i topp, polisen rekordökar och SVT:s ras fortsätter

Systembolaget fortsatt i topp, SVT:s kräftgång håller i sig och bland annat Ikea, polisen och Moderaterna ökar i förtroende. Dessutom tror 4 av 5 svenskar tror att falska nyheter är vanligt – 13 procent har själv spridit det. Det är några av resultaten av årets Förtroendebarometer som presenterades för tjugoandra året i rad av Medieakademin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.