Resume > Ekonomi

Saturday, 06 March, 06:04

Resume - 15 feb 21 kl. 08:04

Corona skapar trendbrott – sponsrade inlägg i sociala medier sjunkerAntalet inlägg i sociala medier som innehåller ordet ”samarbete” har minskat, SVT:s reklampanik i Melodifestivalen och män tycker att stereotyper av dem i reklam riskerar att skada deras mentala hälsa. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
SVT, Melodifestivalen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Corona, skapar, trendbrott, sponsrade, inläggi , sociala, medier, sjunker
Expressen - 18 mar 20 kl. 15:05

“Corona skapar en konflikt mellan generationerna”

Nu finns ett nytt avsnitt av Expressens inrikespolitiska podd Verkställande utskottet.Och det blir förstås ett särskilt fokus givet det rådande samhällsläget.-Man kan lugnt säga att corona tagit ett grepp om den svenska politiska agendan, säger Viktor Barth-Kron i avsnittet .

PrivataAffärer - 09 mar 20 kl. 09:24

Sparekonomen: Corona och olja en giftig cocktail som sänker börsen

– Kollapsen i oljepriset tillsammans med den efterfrågeminskning vi har på grund av corona skapar en giftig cocktail och det är rädslan för en global recession som nu får marknadens att falla på detta brutala sätt. Flera av världens länder är beroende av oljeinkomster och detta ras får alltså effekt på deras statsfinanser. Lägg till att själva oljeindustrin ofta är högt skuldsatta och kan få problem med sin återbetalningsförmåga.

SR - 27 feb 20 kl. 15:48

Corona skapar miljardförluster i filmindustrin

Nu börjar intäktsbortfallen till följd av stängda biografer och kulturinstitutioner i Coronavirusets spår bli tydliga. Även för Hollywood..

Dalarnas tidningar - 02 mar 20 kl. 11:56

Corona skapar efterfrågan på handsprit och brist på munskydd i Avesta: "Leverantören skickar alla till sjukvården"

Coronaviruset påverkar inte bara människor utan även butiker. På Ahlsell i Avesta finns inga....

YA - 09 mar 20 kl. 12:54

Corona skapar osäkerhet för Peder: ”Följer det dag för dag”

För ett år sedan satte Peder Fredricson sina stjärnhästar i karantän sedan ett smittosamt virus satt skräck i hästvärlden. I dag funderar han själv på att avstå världscuptävlingar i Nederländerna på grund av Coronaviruset. – Jag följer utvecklingen dag för dag, säger han..

YA - 18 mar 20 kl. 10:17

Corona skapar oro bland bönderna – räds brist på arbetskraft

Vårbruket står för dörren och djuren behöver sin dagliga skötsel trots att coronaviruset härjar. Oron över personaltillgången är stor i lantbruket. Nu anser LRF att även lantbruk bör ses som en samhällsviktig verksamhet och att förskolor och skolor därmed förblir öppna för böndernas barn..

Kristianstadsbladet - 18 mar 20 kl. 21:30

Markus Olsson på väg mot husköp – corona skapar problem

Frankrike-proffset Markus Olsson förbereder för en flytt hem till Sverige igen. Han och sambon Elin har köpt ett hus i Karlshamn... även om affären inte riktigt är i hamn ännu.

Corren - 29 mar 20 kl. 13:00

Corona skapar osäkerhet i kommunens ekonomi

Motalas ekonomi var förra året sämre än väntat, även om man fortfarande gick plus..

YLE - 15 apr 20 kl. 13:28

Corona skapar dominoeffekt: Operationer från Esbo görs i Lojo - också Raseborgs sjukhus lånar ut personal till grannen

Tiotals brådskande operationer flyttar från Jorvs sjukhus till Lojo. Det är en del av omorganiseringen till följd av coronaepidemin..

Dagensanalys.se - 15 jun 17 kl. 11:31

Instagram gör det lättare att märka sponsrade inlägg

Efter avslöjandet att en mycket stor andel av inlägg på Instagram bryter mot reglerna för märkning av sponsrade inlägg skapar plattformen en ny funktion för att tydligare kunna märka när ett inlägg är betalat för av ett företag. Den nya funktionen finns till för att hjälpa influencers att markera när ett inlägg är sponsrat, och på så sätt slippa repressalier från FTC. Bara förra månaden fick 90 % av influencers på Instagram ett brev från FTC där de uppmanades att följa de regler som finns och vara tydliga med när ett inlägg är sponsrat.

Dagensanalys.se - 26 apr 17 kl. 14:27

Budskap slår humor i sponsrade videor

Budskap är viktigt när unga väljer vilket sponsrat videoinnehåll de väljer att titta på. Det visar undersökningen Ungdomsfokus 2017, som också slår fast att en av fyra unga ser på sponsrat videoinnehåll varje dag. Ungdomsfokus 2017, en undersökning från Nyheter24-Gruppen och Rasmussen Analys, visar att en av fyra unga i åldersgruppen 16–29 år tittar på sponsrat videoinnehåll en eller flera gånger om dagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.