PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 06 March, 05:16

PrivataAffärer - 15 feb 21 kl. 07:22

Fem heta aktietipsBåttillverkaren Nimbus fick en drömstart vid noteringen på First North förra veckan, men trots den snabba kursuppgången ser Börsveckan mer uppsida i aktien. Husqvarna hade ett solitt fjolår. Man har trimmat organisationen, koncentrerat konsumentverksamheten och utökat mot professionella kunder. Utsikterna är goda, skriver Börsveckan och sätter köp. Efter en trist ökenvandring under ett par år har Itabs aktiekurs åter tagit fart under vintern.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Nimbus, First North, Börsveckan, Itabs, Börsveckans, Match, Patientsky, Cellavisions

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, heta, aktietips
Dagens PS - 13 sep 17 kl. 11:41

DI: Investera som gurun – fem heta svenskaktier

Dagens Industri ger tio aktietips från investerarlegendarerna Warren Buffett och Charlie Munger – och pekar ut fem aktier på Stockholmsbörsen. Dagens Industri har med hjälp av investerarlegendarerna Warren Buffett och Charlie Munger tagit fram tio goda råd om aktier. Den som kan följa de enkla reglerna över tiden kommer att få en god avkastning på sitt kapital och högst troligt bli förmögen, skriver tidningen i onsdagens utgåva.

Dagens PS - 13 dec 19 kl. 10:34

Klippläge? Fem rykande aktietips inför nästa år

Även om börsen rusar i dag på positiva nyheter blir det stiltje på aktiemarknaden nästa år, tror proffset. DNB:s aktiechef Thomas Breivik lyfter fram fem nordiska aktier inför 2020, då han för övrigt alltså räknar med att börsen inte är på lika gott humör som i dag, fredag, efter brittiska valet och nyheten om att USA och Kina är överens om fas 1 i handelsavtalet. De fem aktier som åtnjuter aktieexpertens förtroende är säkerhetsbolaget Securitas, kontanthanteraren Loomis, köksinredaren Nobi (alla tre aktierna återfinns på Stockholmsbörsen), lågpriskedjan Europris på Oslobörsen samt läkemedelsbolaget Novo Nordisk på Köpenhamnsbörsen, framgår det på Di.

PrivataAffärer - 06 mar 17 kl. 08:08

Fem heta aktietips

Börsveckan råder till köp av Sobi, Capio, Transtema, Cavotec och Magnolia i det senaste numret av tidningen. Humana och Stillfront får samtidigt avvakta-rekommendationer....

Dagensanalys.se - 05 dec 16 kl. 11:31

Kevin Kellys fem heta tips för att lyckas i den digitala framtiden

Kevin Kelly är lite av en legend då han dels var med och startade tidningen Wired (där han fortfarande är Senior Maverick), och har såväl skrivit ett flertal böcker om digital utveckling som figurerat i flera internationella tidningar som New York Times, Science, The Economist och Time Magazine. I en exklusiv intervju under Quantcast Supernova delar Kelly med sig av sina erfarenheter och observationer samt fem heta tips för att lyckas i den digitala framtiden. Kevin ser initialt en stor skillnad i hur företag behöver tänka kring sin utveckling i framtiden.

Dalarnas tidningar - 27 jan 18 kl. 18:12

Fem heta punkter efter Malmö–Mora: "Engstrand bjöd på räddningar i världsklass"

Det blev en jämn match ända fram till straffdramat mellan Malmö och Mora. Vilka snackisar tar vi med oss från den heta matchen? Hockeypuls Marcus Simm listar fem heta punkter från mötet i Malmö arena..

Dalarnas tidningar - 27 jan 18 kl. 18:12

Fem heta punkter efter Malmö–Mora: "Engstrand bjöd på räddningar i världsklass"

Det blev en jämn match ända fram till straffdramat mellan Malmö och Mora. Vilka snackisar tar vi med oss från den heta matchen? Hockeypuls Marcus Simm listar fem heta punkter från mötet i Malmö arena..

SvD - 30 jun 15 kl. 17:57

Fem heta frågor inför finalen i kväll

Avspark 20.45. Sverige mot Portugal.

IDG - 11 feb 16 kl. 15:40

Fem heta streamingtips – som också kommer göra dig lite smartare


Film är mer än superhjältar och påkostade Hollywood-explosioner. Vi har valt ut fem heta rullar att streama, som du också kommer lära dig något av..

Dalarnas tidningar - 26 jan 18 kl. 22:01

Fem heta punkter efter Västervik–Leksand: "Bad Boys från Leksand"

En jämn match hela vägen till slutet, men då drog Leksand ifrån och vann med 4–1. Vilka snackisar tar vi med oss från Västervik–Leksand? Hockeypuls Billy Hammer listar fem heta punkter från mötet i Plivit Trade hallen..

Dalarnas tidningar - 28 jan 18 kl. 17:35

Fem heta punkter efter Mora–Malmö: "Jätteskandalen, Moras livsfarliga duo – och Engstrands nya stormatch"

2–1 blev det mellan Mora och Malmö i en tajt match. Hockeypuls Marcus Simm listar fem heta snackisar om mötet mellan Mora och Malmö..

Dalarnas tidningar - 28 jan 18 kl. 21:51

Fem heta punkter efter Leksand–Västervik: "Fin hyllning från supportrarna"

Återigen en jämn batalj mellan Leksand och Västervik. Och återigen slutade 4–1 till Leksand. Vilka snackisar tar vi med oss från Leksand–Västervik?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.