Cornucopia > Ekonomi

Friday, 05 March, 17:10

Cornucopia - 14 feb 21 kl. 15:23

Hur stor investering behövs för att klippa elnätkabeln?Nu när det är tydligt att vi kan räkna med skyhöga elpriser vintertid, plus att de naturliga monopolen elnätbolagen bara kommer höja elnätpriserna kan det vara intressant att titta på hur stor investering som behövs för att klippa elnätkabeln. Solceller vintertid Elnätkostnaden står för en allt större del av elräkningarna, och det börjar bli frestande att klippa kabeln till elnätet.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Elnätkostnaden, SEK, kWh, Ferroamp Power Station, Ferroamp EnergyHub, Ferroamp, Sekalternativ, SolarEdge, Chem, kWp, SOL

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur stor, investering, behövsför att , klippa, elnätkabeln
BT - 28 feb 18 kl. 11:06

JUST NU: Bil har voltat in i träd: ”Kommer behöva klippa”

Klockan 10.37 inkom ett larm om en singelolycka vid Torestorpskolan i Marks kommun. – En bil har voltat in i ett träd, säger Niklas Ignell på räddningstjänsten i Borås..

Skånskan - 01 feb 17 kl. 16:44

”Jag står stilla som en klippa!”

melodifestivalen På lördag är det dags – årets Melodifestival drar igång med första deltävlingen från Göteborg. Programledarna David Lindgren, Clara Henry och Hasse Andersson har jobbat hårt inför premiären.
– Nu vill vi igång och möta publiken, säger Hasse Andersson.

YLE - 22 jun 17 kl. 11:17

NTM-centralen: Snart behövs inga skarvåtgärder mera

Enligt uppgifter har skarvpopulationen i Österbotten minskat drastiskt och det finns misstankar om olagliga åtgärder. Vincent Westberg på NTM-centralen anser att folk skjuter sig själv i foten med olagliga åtgärder. - Det är svårt att bedöma effekterna av åtgärderna som fått tillstånd om det också pågår andra åtgärder.

YLE - 19 mar 17 kl. 20:00

"Finlandssvensk film behöver en Messias"

Finlandssvensk filmproduktion kämpar för sin överlevnad. Det finns både teknik och utbildning för att göra film på svenska i Finland, men kampen om pengarna är hård. Jan-Olof Svarvar har 25 års erfarenhet av filmbranschen.

YLE - 10 jul 15 kl. 10:36

Norrback: Kursändring behövs i Grekland

Korruptionen och den överdimensionerade, inkompetenta byråkratin. Det är Greklands största problem och de främsta bakomliggande orsakerna till den kris landet befinner sig i nu, och har befunnit sig i flera år. Det säger Ole Norrback som var ambassadör i Aten 2003-2007.

Skånskan - 03 dec 15 kl. 16:28

”Vi behöver vara snälla mot varandra”

Kultur och Nöje Han lägger in stekt strömming, gör en julstjärna av grankvistar och myser med hunden Sherman. Ernst Kirchsteiger är tillbaka på Nymansgården som han piffade upp i somras för att fira jul och i kväll är det dags för första delen av årets Jul med Ernst i TV4.När vi når Ernst Kirchsteiger på telefon är han ute på promenad i något snöliknande glopp tillsammans med vovven.

BT - 25 okt 13 kl. 17:52

"Vi fick klippa bort Dalsjöfors"

Tre frågor till Helena Alçenius, vd för BoråsBorås, som nu skickar ut 350 dvd-skivor med Boråsfilmen. Varför skickar ni ut Boråsfilmen? ?

BT - 13 mar 14 kl. 13:15

"Han fick klippa många gånger"

Inför rätten försökte mannen beskriva hur det kändes att få ett finger avklippt med tång. Han berättade om fruktansvärd smärta i hela armen och hur det krasade i ben. – Jag var nära att svimma och dom stoppade in en strumpa i munnen så jag skulle hålla tyst.

YA - 05 jun 14 kl. 06:30

Ny entreprenör hinner inte klippa gräset

Foto: Sprisse Nilsson
Gräset växer så att det knakar och Svensk markservice som ska klippa det, hinner inte med. Ystadsborna och Ystads kommun börjar tröttna.
– Är man inte i fatt till den 9 juli är det klippt, säger stadsträdgårdsmästare Ulf Andersson.

Expressen - 14 jul 15 kl. 03:28

Fjälldrama: Barnfamilj räddades från klippa

Sent i natt räddades en pappa med tre barn från en klippa på berget Kebnekaises västsida. Efter en fjällvandring hade de fastnat i svår terräng och behövde hjälp att ta sig ner. - De fick vinschas upp med helikopter, säger Patrik Hellberg, vakthavande befäl vid polisen i Norrbotten..

Expressen - 25 aug 16 kl. 20:28

Person föll från klippa – stor räddningsinsats

En räddningsinsats pågår i Arvidsjaur efter att en person fallit ner från en klippa, skriver polisen på sin hemsida.En ambulanshelikopter är på väg till platsen, men det är oklart om den kan landa.Personen ska ha slagit i huvudet i fallet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.