PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 05 March, 10:36

PrivataAffärer - 13 feb 21 kl. 10:04

Här är nya tillskottet i vår aktieportföljBoksluten innebär både ros och ris för portföljen som ligger något före index så långt på året. Bästa aktie hittills är Boozt som redan före sin starka bokslutsrapport flaggade för att affärerna gå bättre än väntat. Swedish Match fick ett svalare mottagande på sin rapport vilket vi ser som ett köptillfälle för den som inte äger aktier. Vi ligger kvar i våra innehav och utökar med ytterligare en aktie. Nytillskottet är det lilla investmentbolaget Byggmästare AJ Ahlström som i sin tur har innehav i ett antal mindre noterade och onoterade kvalitetsbolag i sin portfölj.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Boozt, Match, Byggmästare AJ Ahlström, Placeringsguiden, MTG, Spiltan Räntefond Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är nya tillskotteti vår , aktieportfölj
Dagens PS - 10 jan 18 kl. 09:36

Dagens Industri slänger ut H&M ur aktieportföljen

Affärstidningen Dagens Industri stuvar om i portföljen efter höstens stora kursras. Dagens Industri lanserade för ett år sedan en långsiktig aktieportfölj bestående av tio aktier
med låg risk och en placeringshorisont på tio år som ska ge innehavaren en god nattsömn till en liten arbetsinsats. Portföljen har under året givit en avkastning inklusive utdelningar på 12 procent, vilket är något under SIX Return index som ökat 13 procent.

Nya Wermlands Tidningen - 19 apr 13 kl. 13:01

Tillskottet utvecklas nationellt

Tillskottet, den privata satsningen i Värmland med Sveriges Byggindustrier, Fastighetsägarna GFR, enskilda värmländska fastighetsägare, Svenskt Näringsliv och Alfa-stiftelsen som finansiärer, utvecklar nu projektet nationellt och fokus läggs på korridoren Oslo-Karlstad-Örebro-Stockholm. ? Vi kommer att bilda arbetsgrupper i Oslo, Karlstad, Örebro, Västerås och Stockholm som sedan tillsammans skall ställa krav på snabba förbättringar av infrastrukturen, både väg och järnväg, inom korridoren Oslo-Stockholm, säger Anders Johansson, Tillskottet..

Affärsvärlden - 12 dec 12 kl. 14:20

AFV: Tre aktieportföljer för 2013

Affärsvärlden har laddat upp med tre aktieportföljer för 2013. Redaktionen har skissat på tre alternativa makroscenarier och valt ut aktier som passar respektive utveckling..

DI - 30 aug 13 kl. 15:32

Storbankens hösttips för din aktieportfölj

Skippa telekom, välj verkstad varsamt och ta en titt på råvaruaktier. Så lyder Nordeas råd för din aktieportfölj i höst..

Affärsvärlden - 15 nov 13 kl. 15:41

Soros stuvar om i aktieportföljen

Investerargurun George Soros hedgefond Soros Fund Management har gjort stora förändringar i aktieportföljen på senare tid. Här är de bolagen som tillkommit och de som försvunnit..

Affärsvärlden - 11 dec 13 kl. 08:59

AFV: Tre aktieportföljer för 2014

Affärsvärlden har laddat upp med tre aktieportföljer för 2014. Baserat på tre alternativa makroscenarier har redaktionen valt ut aktier som passar respektive utveckling..

DI - 23 dec 13 kl. 08:58

Aktieportföljen som klår börsen

Kombinationen hög avkastning på kapitalet och låg värdering är guld värd. Det visar utvecklingen för den aktieportfölj som vi gjorde på temat för ett år sedan.Stärkta av framgången dukar Di fram en ny portfölj inför 2014..

Affärsvärlden - 09 apr 14 kl. 10:53

SHB tar in detaljhandelsbolag i aktieportfölj

Handelsbanken plockar ut ett kraftbolag ur sin aktieportfölj och plockar istället in ett detaljhandelsbolag..

DI - 02 jun 14 kl. 10:46

SHB vässar aktieportföljen

I och med Handelsbankens rekommendationssänkning av hemmafixarkedjan Clas Ohlson utgår bolaget ur "Aktieportföljen". Handelsbanken väljer istället att ta in godistillverkaren Cloetta (köp) med en vikt om 5 procent..

Affärsvärlden - 11 maj 15 kl. 09:12

Privata Affärer tar in teknikhandelsföretag i aktieportföljen

Privata Affärer plockar i dag in OEM i aktieportföljen. Ut åker Sandvik och Thule då tidningen tar hem vinster efter uppnådda riktkurser. Riktkursen för OEM är satt till 135 kronor..

Dagens PS - 15 maj 15 kl. 07:08

Di hittade just VD:ns okända aktieportfölj


Assa Abloys vd vill inte svara på några frågor om den hittills okända, 40 miljoner kronor stora aktieportföljen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.