Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 12:15

Dagens Media - 12 feb 21 kl. 16:22

Wolodarski om att tappa prisad medicinreporter: ”Hon har haft full journalistisk uppbackning”DN:s medicinreporter Amina Manzoor lämnar av skäl som hon inte vill utveckla. Men enligt Peter Wolodarski har hon haft full journalistisk uppbackning – trots hans och ledarsidans starka åsikter om den svenska coronastrategin..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Amina Manzoor, Peter Wolodarski

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wolodarskiom att , tappa, prisad, medicinreporterHon har , haft, full journalistisk uppbackning
Cornucopia - 25 nov 13 kl. 08:22

Mitelman vs Wolodarski om skuldbubblan

Bonnier/DN:s chefredaktör Peter Wolodarski publicerade igår på Twitter en graf över förändringen av hushållens skulder och menade att det inte fanns något att oroa sig, då skulderna faller. Henrik Mitelman från Bonnier/DI påtalade dock att det var en graf över förändringen, varpå Wolodarski skrev att Mitelman haft fel om räntan och implicit har fel om allt annat också. Nu har dock Wolodarski raderat sin ursprungliga tweet.

DN - 31 aug 14 kl. 22:03

DN:s medicinreporter: Svensk sjukvård är väl förberedd

En väl fungerande svensk sjukvård gör att vi inte kommer att drabbas av ett större utbrott av ebola, även om det skulle visa sig att det aktuella fallet verkligen är ett ebolafall. Det säger DN:s medicinreporter Anna Bratt..

SR - 11 mar 16 kl. 10:48

Fint pris till Ekots medicinreporter Mona Hambraeus

Ekots medicinreporter Mona Hambraeus får Barncancerfondens journalistpris för 2015..

SVT - 04 mar 20 kl. 22:40

SVT:s medicinreporter om nya nässprayen som ska bota depression

Den EU-godkända nässprayen är tänkt för människor som inte hjälps av antidepressiva tabletter. Men läkemedlet kritiseras av forskare och läkare. I kvällens Aktuellt pratar SVT:s medicinreporter om det nya preparatet som har väckt en debatt inom det medicinska fältet..

DN - 30 apr 20 kl. 16:36

DN:s medicinreporter svarar på läsarfrågor om coronaviruset

När kan svenskar testa sig mot covid-19, och går det att utveckla ett vaccin? DN:s medicinreporter Amina Manzoor svarar i videon på frågor….

Alliansfritt Sverige - 04 mar 12 kl. 17:11

Nej Wolodarski - Reinfeldt behöver skämmas för sysselsättningen

STATISTIK. Det var lätt för regeringen att plocka poäng på jobben så länge konjunkturen såg till att de blev fler. När sysselsättningen minskade vid finanskrisen kunde regeringen också plocka poäng - det hade varit värre med de rödgröna vid rodret, löd budskapet.

Fria Tidningen - 26 aug 13 kl. 12:05

Heja Wolodarski

Avdelning: Inledare | Det är bara att heja på Wolodarski protester mot britternas censur med utpressning skriver László Gönczi. Inledare | Det är bara att heja på Wolodarski protester mot britternas censur med utpressning skriver László Gönczi.läs mer.

Resume - 27 sep 13 kl. 11:10

Wolodarski vägrar besvara Gellert Tamas kritik

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski duckar för kritiken från Gellert Tamas angående Hanne Kjöllers faktakoll. Gellert Tamas menar att en stor del av ansvaret faller på Wolodarski, som väljer att hänvisa frågan till chefen för ledarredaktionen ? Johannes Åman..

BT - 05 jan 12 kl. 08:16

Prisad junior siktar mot Rio-OS

Femma på ungdoms-OS, tre SM-medaljer på seniornivå - och svenskt ungdomsrekord på favoritdistansen. Efter ett magiskt 2011 prisas Adam Paulsson, SK Elfsborg, som årets BT-junior. Konkurrensen bland de tio nominerade var stenhård.

DI - 29 jun 16 kl. 20:24

USA-nätverk köper prisad reklambyrå

En av Sveriges mest framgångsrika reklambyråer, Forsman & Bodenfors, säljs till börsnoterade MDC Partners.”Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste åren, men för att ta det vidare utan att tappa fokus behövde vi en partner”, säger vd:n Erik Sollenberg..

Skånskan - 02 aug 18 kl. 15:42

Prisad magiker landar i Lund

Han har trollat i 25 år, men oftast är det på event och företagsfester som han visar sin prisvinnande magi.
På fredag den 3 augusti kl 14.00 och kl 19.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.