Realtid > Ekonomi

Friday, 26 February, 01:47

Realtid - 12 feb 21 kl. 14:24

Coelis Erik Lundkvist: “Svårt för regeringen få genom höjning av kapitalskatter"Den större roll staten haft i samband med pandemin innebär ökade risker för höjda skatter, men det blir en utmaning för regeringen få igenom en höjning av beskattning av kapitalvinster, säger Coelis kapitalförvaltningschef Erik Lundkvist till Realtid. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Erik Lundkvist, Coelis, Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coelis, Erik, Lundkvist, Svårtför , regeringen, genom , höjning, av kapitalskatter"
PrivataAffärer - 22 apr 20 kl. 11:01

Lundkvist: Tre skäl till varför sparare riskerar bli besvikna på olja

Den amerikanska oljan WTI (West Texas Intermediate) handlades i tisdags för första gången i historien till ett negativt pris. Som mest fick en köpare 1 fat olja och 40 dollar i handen! Anledningen är att WTI-olja handlas med fysisk leverans vilket innebär att den som äger ett kontrakt av terminen som förfaller idag (vars pris föll till minus 40 dollar under gårdagen) också får fysisk leverans av oljan under maj månad.

PrivataAffärer - 14 maj 20 kl. 06:31

Lundkvist: Står världen inför ett nytt kallt krig?

Covid-19-krisen innebär att det står än mer på spel och de båda länderna använder samma taktik när de skyller interna problem på varandra. Kina upplever den första perioden med negativ tillväxt sedan Mao Zedongs kulturrevolution vilket sätter stor press på den auktoritära regimen. Det är historiskt mycket ovanligt att amerikanska presidenter blir omvalda när landet befinner sig i lågkonjunktur.

PrivataAffärer - 11 jun 20 kl. 07:10

Lundkvist: Kommer aktier vara vinnare även under 2020-talet?

Fallande räntor har höjt värderingen på aktier. År 1981 slogs rekord när investerare erbjöds närmare 16 procent årlig ränta på en amerikansk 10-årig statsobligation. I Sverige noterades en 10-årig statsobligation till närmare 14 procents ränta år 1990.

PrivataAffärer - 02 sep 20 kl. 07:13

Lundkvist: Har marknaden tappat kontakten med verkligheten?

Vinsterna förväntas återhämta sig rejält nästa år men den amerikanska börsens värdering mätt på just nästa års förväntade vinster har inte varit så hög på två decennier. Samtidigt befinner sig världsekonomin i den djupaste svackan sedan depressionen på 1930-talet. Hur kan det komma sig?

DI - 29 nov 18 kl. 13:27

Coelis ränteförvaltare Gustav Fransson har tilldelats AAA- rating från Citywire

Gustav Fransson, ansvarig förvaltare för Coelis räntefonder, har tilldelats AAA-rating från Citywire. Det är det högsta möjliga betyg en förvaltare kan få och innebär att han är bland de absolut främsta förvaltarna i sin kategori..

Kristianstadsbladet - 24 maj 12 kl. 09:29

Lundkvist vill ta tillbaka titeln

Andraplats i fjol. Men efter seger i premiärtävlingen är Härnestadsbon Mats Lundkvist ute efter revansch. ?

Kristianstadsbladet - 24 maj 11 kl. 06:30

Lundkvist på jakt efter nästa titel

Han har vunnit serien tre år i rad. Nu har Mats Lundkvist inlett jakten på ännu en titel. "Man kan säga att vi fick en kalasstart", säger Mats efter premiärsegern i Malmö.

SR - 24 sep 14 kl. 11:00

"Du som välte pinnen" av Pontus Lundkvist

Serietecknaren Pontus Lundkvist är multikonstnären med seriesamlingen "full sysselsättning" från 2011, debutromanen "okända djur" från 2008, och en rad olika musik- och filmprojekt bakom sig. Lundkvist är nu dubbelt aktuell med illustrationer till en bok om Lena Junoff och seriealbumet "Du som välte pinnen" - en blandning av nya serier, bilder, och material tidigare publicerat i tidningen Galago..

Barometern - 24 maj 18 kl. 19:06

Serietecknaren Gunnar Lundkvist prisas

Serieskaparen och författaren Gunnar Lundkvist är årets mottagare av Knut V Pettersson stipendium, uppger Svenska Tecknares styrelse i ett pressmeddelande. Gunnar Lundkvist debuterade 1974 som poet och kännetecknas framförallt för sin serie "Klas katt" som släpptes för första gången 1979.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 19:06

Serietecknaren Gunnar Lundkvist prisas

Serieskaparen och författaren Gunnar Lundkvist är årets mottagare av Knut V Pettersson stipendium, uppger Svenska Tecknares styrelse i ett pressmeddelande. Gunnar Lundkvist debuterade 1974 som poet och kännetecknas framförallt för sin serie "Klas katt".

YA - 24 maj 18 kl. 19:06

Serietecknaren Gunnar Lundkvist prisas

Serieskaparen och författaren Gunnar Lundkvist är årets mottagare av Knut V Pettersson stipendium, uppger Svenska Tecknares styrelse i ett pressmeddelande. Gunnar Lundkvist debuterade 1974 som poet och kännetecknas framförallt för sin serie "Klas katt" som släpptes för första gången 1979.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.