Realtid > Ekonomi

Monday, 08 March, 00:55

Realtid - 12 feb 21 kl. 14:04

Hög konkurrens för banktjänstemän och finansanalytiker - här är de kompetenser som krävsEkonomer är stabilt eftertraktade på marknaden. Högst konkurrens är det för banktjänstemän och finansanalytiker. De mest eftertraktade kompetenserna är relativt stabila även de.  .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög konkurrensför , banktjänstemänoch , finansanalytikerhär är de , kompetenser som krävs
Skånskan - 09 feb 17 kl. 13:34

Yrkena som är lättast att få jobb inom

Jobb Söker du jobb som lärare, inom vården eller som vvs-montör? Grattis! Då finns det gott om jobb.

Dagens PS - 29 aug 18 kl. 08:33

Här har du drömjobbet – skållheta listor

Civilingenjörer, vårdpersonal, förskollärare, elektriker, fordonsförare och kockar är allra hetast på arbetsmarknaden i höst. Det är stora chanser till jobb inom tre av fyra yrken. Det är fortsatt högtryck på svensk arbetsmarknad.

Dagens PS - 07 feb 19 kl. 11:50

Rapport: 100.000 saknas om fem år

Arbetsförmedlingen slår larm om arbetskraftsbristen som snart drabbar Sverige. Enligt en ny prognos väntas underskottet på utbildad arbetskraft vara 100.000 personer om fem år.

YLE - 13 sep 17 kl. 15:00

Analys: Junckers federalistiska tankar får det att svindla för Sipilä & co

EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker kommer med långtgående planer på att fördjupa den europeiska integrationen. Det här är såväl nya och gamla idéer som kommer att bli svåra att smälta för Finlands regering som har varit den mest tvehågsna i förhållande till EU sedan Finland gick med i unionen för 22 år sedan. Tillståndet i unionen, det vill säga EU, börjar bli bättre.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.