PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 04 March, 04:37

PrivataAffärer - 12 feb 21 kl. 10:56

Analytiker oeniga efter Swecos rapportCarnegie menar att svårigheterna kommer att bestå och har sänkt rekommendationen till sälj, medan Danske Bank går i motsatt riktning och har höjt rekommendationen två steg till köp. SEB har också höjt. Swecos aktie föll närmare 12 procent efter torsdagens rapport som var svagare än analytikerna i Infronts konsensusförväntan. Bolaget flaggade redan i rapporten för det tredje kvartalet för en nedskrivning i Tyskland efter en översyn av affärsområdet som dragits med problem en tid. Danske Bank menar att det svaga resultatet till större delen är hänförligt till just Tyskland, men även Storbritannien.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Swecos, Danske Bank, SEB, Infronts, Tyskland, Bank, Storbritannien, SEB Equity Research, Endast, Sweco, Norge, Carnegie, Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, oenigaefter , Swecos, rapport
Affärsvärlden - 15 aug 18 kl. 10:10

Analytiker oeniga om Paradox värdering

Paradox rapport för årets andra kvartal fick ett kyligt mottagande på marknaden. Kursraset gör att analytiker ser köpläge..

DI - 19 jul 19 kl. 14:39

Analytiker oeniga om Autoliv – amerikansk storbank ser potential för ”väsentlig” uppvärdering

Med sänkta förväntningar kan bilsäkerhetsbolaget Autoliv värderas upp väsentligt från nuvarande nivåer enligt amerikanska Morgan Stanley. Pareto Securities analytiker är mer skeptiska efter fredagens rapport..

Affärsvärlden - 09 feb 11 kl. 13:06

Analytiker: Förvånansvärt bra rapport

NCCs avgående vd Olle Ehrlén kan gå med flaggan i topp. En analytiker är lyrisk till dagens rapport..

DI - 03 feb 12 kl. 08:45

Analytiker hyllar Volvos rapport

Analytiker som Nyhetsbyrån SIX talat med bedömer Volvos rapport som mycket stark..

Affärsvärlden - 24 jul 13 kl. 09:24

Analytiker om Volvos rapport

Volvos rapport var möjligen inte så mycket bättre än var analytikernas förväntningar på justerad ebit-nivå låg, men efter Scanias svaga marginaler förra veckan var de indirekta förväntningarna nedskruvade, menar analytiker..

Affärsvärlden - 08 feb 17 kl. 09:27

Analytiker: "Rörig rapport från ABB"

ABB:s rapport var en blandad kompott med lite bättre trend i basorderingången men överraskande svag lönsamhet i framför allt de två traditionella vinstbärarna Electrification Products och Discrete Automation & Motion. Det säger Handelsbankens analytiker Hampus Engellau till Nyhetsbyrån Direkt på onsdagen inför börsöppningen..

Affärsvärlden - 19 okt 17 kl. 12:20

Analytiker om Avanzas rapport rapport: "Överdiven kursreaktion"

Att Avanza handlas ned kraftigt trots en rapport som var som väntat kan anses väl hårt..

Affärsvärlden - 27 apr 11 kl. 08:43

Analytiker: "En fantastisk rapport"

Rapporten för det första kvartalet var ett styrkebesked. Nu tror analytiker åter på tillväxt..

Affärsvärlden - 18 jul 13 kl. 09:54

Analytiker om Ericssons rapport

Telekomjättens resultat för det andra kvartalet var inte fullt så katastrofalt som det kan se ut vid första anblicken, menar en analytiker på Ålandsbanken..

Affärsvärlden - 19 jul 13 kl. 15:16

Analytiker om Haldex rapport

Bromstillverkaren Haldex stiger på Stockholmsbörsen sedan bolaget levererar ett resultat för det andra kvartalet som slog marknadens förväntningar med råge. En uppgång är därför motiverad, menar analytiker..

Affärsvärlden - 14 aug 13 kl. 13:53

Analytiker om Holmens rapport

Skogsbolaget Holmens halvårsrapport får överlag bra recensioner av analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med, även om förväntningarna inte var särskilt högt ställda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.