Resume > Ekonomi

Thursday, 04 March, 01:00

Resume - 12 feb 21 kl. 09:45

Statsheraldikern kritiserar FHM:s logga: ”Inte värdig en statlig myndighet”



Av en mejlkonversation mellan statsheraldikern Henrik Klackenberg och Folkhälsomynidgheten framkommer skarp kritik mot logotypen, som togs fram 2013 av designbyrån Rewir..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
FHM, Henrik Klackenberg, Folkhälsomynidgheten, Rewir

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsheraldikern, kritiserar, FHM:s, loggaInte , värdigen , statlig, myndighet
Alliansfritt Sverige - 14 dec 12 kl. 15:16

Centern kritiserar debattartikelskrivande medelst debattartikl

LOGIK. Sveriges - nej världshistoriens - minst tydliga parti, har nu överträffat sig själv. Igen.

Expressen - 15 apr 16 kl. 12:14

Ilska mot bilderna i SVT: "Oskyldiga barn"

Det anrika ämbetet statsheraldikern har känt sig nödgade att ingripa mot flaggorna som delades ut under den klassiska skidtävlingen Slottssprinten. På flaggornas ena sida fanns nämligen bilföretaget Audis logga. – Man ska inte privatisera svenska flaggan på det sättet.

Resume - 03 jun 14 kl. 14:15

Elgiganten förnekar logotypstöld


Kritiken mot Elgiganten har i dag gått varm. Det är många som kritiserar elektronikföretaget för logotypstöld från SVT och Ving. – Det är svårt att hitta en logga som inte liknar någon annan logga på de nordiska marknaderna, säger Jessica Wallin, kommunikationsrådgivare på Elgiganten till Aftonbladet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter anklagelserna om rasism – nu svarar Frölunda Indians

I en debattartikel som publicerats på Nyheter24 kritiserar skribenten Antonie Grahamsdaughter Frölunda Indians logga, och menar bland annat att den är rasistisk och att den exotifierar USA:s ursprungsbefolkning.  LÄS MER: "Frölunda Indians logo är både rasistisk, hånfull och osmaklig"Nu svarar Frölunda Indians på kritiken. till Nyheter24.

Sydsvenskan - 01 aug 15 kl. 04:00

När den röda tuppen gal

Hela stadion är fullsatt. I mitten står ledaren för Podemos, den 36-årige Pablo Iglesias med sin nu så välkända, långa hästsvans. Han håller ett brandtal och avslutar med ”tick, tack, tick tack, tick tack”.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 14:14

Zuckerberg hade rätt – Den nya Instagram-ikonen äger

Trots kritik från bland annat tunga AdWeek så verkar Instagrams nya logga vara en riktig framgång, och har lett till högre ”engagemang” än den tidigare. Zuckerbergs Facebook, som äger Instagram verkar alltså än en gång ha fått rätt. AdWeek kallade den nya loggan för ”en travesti” och trodde att loggan kan bli ”årets största designmiss”.

News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.