PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 26 February, 02:42

PrivataAffärer - 12 feb 21 kl. 09:34

Succéförvaltarna: så bygger du en tillväxtportfölj med investmentbolagAtt investera i investmentbolag har varit en framgångsrik strategi för den långsiktiga placeraren. Över tid har investmentbolag slagit börsen med god marginal. Och dessutom till lägre risk. Men det är lätt att bli hemmablind och fokusera innehaven till ett fåtal namn. Genom en aktiv global förvaltning och några enkla förhållningsregler skapas goda förutsättningar att generera en konkurrenskraftig avkastning, menar Peter Lindvall och Håkan Telander som förvaltar Kavaljer Investmentbolagsfond.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Peter Lindvall, Håkan Telander, Kavaljer Investmentbolagsfond, Genom, Prosus, Tencent, HBM Healthcare, Peter, HBM, Att, Leta, Bolaget, Lifco, Indutrade, En, Kavaljer Investmentbolagsfond Kavaljer Investmentbolagsfond

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Succéförvaltarna, , byggerdu en , tillväxtportföljmed , investmentbolag


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.