PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 07 March, 22:27

PrivataAffärer - 12 feb 21 kl. 09:28

Var med och revolutionera transportbranschenFlexiwaggon grundades i Östersund med en kristallklar vision – de ska revolutionera godstransporter världen över. Med ett oöverträffat produktkoncept baserat på transporter av lastbilar via järnväg, är bolaget väl positionerade för att ta nästa steg. – Vi ligger helt rätt i tiden. Marknaden för intermodala järnvägslösningar växer i snabb takt och allt fler så kallade ”rolling highways” kör nu reguljärt. Vår innovation är unik, både när det kommer till effektivitet och flexibilitet, säger Jan Eriksson, vd på Flexiwaggon.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Östersund, Jan Eriksson, Flexiwaggon, Som, Nu, Sverige, Flexiwaggons, Emissionsbelopp, SEK Teckningskurs, SEK, Antal, Erbjudandet, Handelsplats, Bolagets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var med och revolutionera, transportbranschen
GöteborgsPosten - 01 maj 19 kl. 12:56

Scanlog vill revolutionera transportbranschen

Blir först i Sverige med digitala handslag i transportkedjan via blockkedjan. Och det går aldrig att fuska..

YLE - 21 dec 15 kl. 09:52

Berner: Vi har inget val - transportbranschen får lov att klara sig

EU hotar att driva ärendet till domstol om Finland inte slopar sina strikta regler för utländska transporter. Trots att konkurrensen ökar på vägarna kommer finska transportbolag att klara sig, tröstar kommunikationsministern. Den finländska transportbranschen fruktar konkurs om den nationella lagstiftningen kring cabotage slopas.

YLE - 02 jul 12 kl. 05:17

HS: Mest övertidsarbete inom transportbranschen

Olagliga övertidstimmar är klart vanligast inom transportbranschen. Det visar en rundfrågning som Helsingin Sanomat har gjort vid regionalförvaltningsverken. Också inom industrin och bland stuvarna är övertidstimmar vanliga.

YLE - 12 feb 16 kl. 18:26

Transportbranschen vädjar: Rädda våra jobb!

Hur ska finländska transportföretag klara sig om utländska långtradare tillåts köra ännu friare i Finland? Både företagarna och facket hoppas att regeringen ska slopa den omtalade lagändringen som kan slå hårt mot de inhemska åkerierna. - Vi kan helt enkelt inte konkurrera med dem då vi inte står på samma linje beträffande kostnaderna, säger transportföretagare Ulf Österman i Karis.

IDG - 21 sep 11 kl. 16:35

"Större kundfokus krävs i transportbranschen"

LIVEBLOGG I transportbranschen är det fortfarande mycket fax och papper som gäller. Företagen behöver bli mer proaktiva och inte bara förbättra sig när kundernas krav ändras. Det säger Chalmersforskaren Per Olof Arnäs..

BT - 05 nov 14 kl. 06:51

Sura miner i transportbranschen

Framtidstron inom svenska transportföretag fortsätter nedåt sedan en kortvarig uppgång i våras. Branschorganet Transportgruppens indikator redovisar en minskning under tredje kvartalet och landar på 3. För andra kvartalet var siffran 5 och för första kvartalet 12.

Resume - 16 apr 15 kl. 11:20

Minispelen som ska öka ungas intresse för transportbranschen

Hur får man ungdomar intresserade av transportbranschen? Lanseringen av en serie småspel är ett försök – från Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TVA)..

SR - 18 feb 16 kl. 15:22

Svenska transportbranschen kräver ekonomisk ersättning för id-kontrollerna

Företrädare för den svenska transportbranschen kräver i en skrivelse till regeringen i dag ekonomisk ersättning för kostnaderna för id-kontrollerna på kollektivtrafiken från Danmark..

Sydsvenskan - 21 jun 16 kl. 06:02

Full fart i transportbranschen

Billigare drivmedel gjorde att småföretag i transportbranschen 2015 förbättrade sin lönsamhet tredje året i rad. Även byggbranschen hade en positiv utveckling påverkad av fjolårets rusning inför försämringen av rot-avdragen..

Sydöstran - 21 jun 16 kl. 06:01

Full fart i transportbranschen

Billigare drivmedel gjorde att småföretag i transportbranschen 2015 förbättrade sin lönsamhet tredje året i rad. Även byggbranschen hade en positiv utveckling påverkad av fjolårets rusning inför försämringen av rot-avdragen.(TT).

SmålandsPosten - 21 jun 16 kl. 06:01

Full fart i transportbranschen

Billigare drivmedel gjorde att småföretag i transportbranschen 2015 förbättrade sin lönsamhet tredje året i rad. Även byggbranschen hade en positiv utveckling påverkad av fjolårets rusning inför försämringen av rot-avdragen.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.