Realtid > Ekonomi

Thursday, 04 March, 00:38

Realtid - 12 feb 21 kl. 07:04

PSD2 bakom stor minskning av kortbedrägerier 2020Tack vare en stor minskning i kortbedrägerier under 2020 minskade det totala antalet anmälda bedrägeribrott med 11 procent i fjol. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
PSD2

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PSD2, bakom, stor, minskningav , kortbedrägerier, 2020
Sydsvenskan - 14 mar 13 kl. 06:30

Stor minskning av gråsparvar

Antalet gråsparvar minskar kraftigt i Sverige. En stor del av orsaken är specialiseringen av jordbruket, visar forskning vid Lunds universitet. Gråsparven är hotad i hela nordvästra Europa ?

Jönköpingsnytt - 03 okt 17 kl. 08:06

Stor minskning av nya företag

Under september månad startades 143 nya företag i Jönköpings län. Det är en minskning med 8,9 procent jämfört med samma månad förra året, visar ny statistik från Bolagsverket som Visma sammanställt.<br/>.

Världen Idag - 12 maj 20 kl. 21:00

Stor minskning av unga som söker vård för att byta kön

Antalet unga som söker könsförändrande vård minskar nu kraftigt på flera håll i landet. Detta efter en ökning på 1 500 procent under en tioårsperiod. – Våra siffror antyder en minskning på 25 procent för hela landet, varje vecka efter Uppdrag gransknings första program i april, säger överläkaren Fotis Papadopoulos vid Akademiska sjukhuset i Uppsala till SVT..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 13 kl. 07:22

Stor minskning av antalet gråsparvar

Antalet gråsparvar minskar kraftigt i Sverige. En stor del av orsaken är specialiseringen av jordbruket, med större och färre gårdar där blandningen av växt- och djurproduktion försvinner, visar forskning vid Lunds universitet..

DN - 17 sep 15 kl. 11:34

FN: Stor minskning av malariadöd

Antalet personer som dör i malaria i världen har minskat med hela 60 procent på 15 år. "En stor framgång", säger Världshälsoorganisationen WHO:s Margaret Chan..

UNT - 18 apr 19 kl. 16:58

Stor minskning av bidrag till kvinnojour från kommunen

Socialnämnden avslår en stor del av det verksamhetsbidrag som Kvinnojouren Freja ansökt om för 2019 vilket gör att de får ett mycket lägre bidrag från Östhammars kommun i år jämfört med tidigare..

SN - 07 apr 11 kl. 06:58

Syrebrist bakom stor fiskdöd i Hovrasjön

Syrebrist i vattnet förmodas ligga bakom en omfattande fiskdöd i Hovrasjön strax utanför Nyköping. De senaste dagarna har ett stort antal döda fiskar observerats vid sjöns strandkanter..

Jönköpingsnytt - 05 maj 12 kl. 08:55

Habobo misstänks ligga bakom stor rånkupp

En budbil rånades på 300 mobiltelefoner till ett värde av 1,5 miljoner kronor efter en insiderkupp. En 39-årig man misstänks vara hjärnan bakom kuppen, och nu har han åtalats för grovt rån. Det uppger SR Skaraborg..

Helsingborgs Dagblad - 02 jan 16 kl. 00:27

Flyktingström bakom stor ökning av MRSA

Den multiresistenta bakterien MRSA ökar kraftigt i Skåne. Sedan januari har antalet fall mer än fördubblats.
Flyktingströmmen uppges ligga bakom ökningen..

DI - 13 maj 16 kl. 18:18

Tyskland: Kreml bakom stor hackerattack

Den tyska säkerhetstjänsten säger att Ryssland troligen låg bakom den massiva cyberattack som förra året tvingade förbundsdagen att stänga sitt datasystem under flera dagar..

UNT - 18 dec 18 kl. 07:00

Polisen: Invandrare bakom stor del av brotten i Uppsala

Män med invandrarbakgrund står för en stor del av den grova brottsligheten i Uppsala, enligt polisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.