Resume > Ekonomi

Thursday, 25 February, 06:03

Resume - 11 feb 21 kl. 15:03

3050 nyhetsartiklar och extrem räckvidd – så byggde filmfestivalen prKampanjen ”The Isolated Cinema” mejslades fram för att slå igenom i internationella medier. 3050 artiklar senare, bland annat i NY Times och CNN, kan Göteborgs filmfestival konstatera att målet är nått med råge. Men vad har uppmärksamheten lett till egentligen?.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
The Isolated Cinema, NY Times, CNN, Göteborgs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 3050, nyhetsartiklaroch , extrem, räckvidd, , byggde, filmfestivalenpr
Cornucopia - 13 aug 19 kl. 07:51

Ryssland medger reaktorexplosion - felaktig information om jod hos SVT

Ryssland medger nu att explosionen utanför Severodvinsk innefattade en mindre kärnreaktor i samband med ett robottest, som dödade fem forskare hos Rosatom. Samtidigt går SVT ut med felaktig information om jod som skydd mot joniserande strålning ("radioaktivitet").
Jodtabletter.

Dagens PS - 01 mar 19 kl. 15:08

Biltest: Audi e-tron tar täten

ÅRE. Förväntningarna har varit stora och de första testrapporterna från Namibia och Abu Dhabi talade om att Audi e-tron verkligen är något att räkna med. Själv valde jag att vänta med test för att se hur den klarade av den svenska vintern under VM-veckan i Åre.

Cornucopia - 29 okt 13 kl. 12:12

Gästinlägg: Archer markstridens frälsare, eller?

Nedanstående inlägg är ett gästinlägg från en erfaren arméofficer och replik på mitt tidigare inlägg om Archers förträfflighet. Slutsatsen här är att en bataljon Archer är likvärdig med en tidigare bataljon 77B och att vi därmed har alldeles för lite artilleri för markstrid.

Archer markstridens frälsare, eller?

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 12:40

Mediavision: Facebook allt viktigare som nyhetsplattform för svenskarna

Facebook positionerar sig allt mer som en global plattform för nyhetskonsumtion. Sverige är inget undantag. Dagligen konsumerar nu varannan svensk nyheter via den sociala mediejätten.

DI - 26 nov 15 kl. 15:01

Ryska ishelikoptern är här

Ryska militärens nya specialhelikopter klarar extrem polarkyla och har superlång räckvidd, skriver NyTeknik..

Dagensanalys.se - 23 feb 16 kl. 13:30

Google och Facebook tar alla mobila reklaminvesteringar – var är publicisternas mobila strategi?

Mobilen är alla människors bästa vän, datorn är vårt arbetsverktyg. Vi spenderar mer tid med våra mobiler än någon annan mediekanal. Vi använder den för att ha koll på vad som händer på Facebook, vi använder Google för att hitta det vi söker, eller så använder Google Maps när vi är vilse.

Dagensanalys.se - 06 maj 16 kl. 09:01

Bo Mattsson och Ulrich Boyer satsar på programmatic

STING-bolaget Match2One, som förenklar vardagen för annonsörer, tar in mer än 3 miljoner kronor från en rad erfarna investerare i Stockholm, London och Sydney. Bland investerarna finns namn som Cint-grundaren Bo Mattsson och Nepa-grundaren Ulrich Boyer. Så det var det här Bo och Ulrich siktade på när de båda kammade hem miljoner efter Cint såldes och Nepa gick ut på börsen.

Dagensanalys.se - 20 dec 19 kl. 09:28

Nytt dataformat och Expressens demografier inkluderas

MMS kommer gå över till ett nytt dataformat från Comscore i början av nästa år. En förändring i det nya dataformat är att tittartid kommer mätas mer korrekt. Dagens tidsmätning är väldigt exakt men ibland kommer det in tittarpass med extrem tittartid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.