Resume > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 09:19

Resume - 11 feb 21 kl. 14:38

Tre kommunikationsexperter om Clubhouse potential för varumärken: ”Rör sig mot Spotify snarare än Twitter”Får man ta med sig jingeln in till Clubhouse-värmen, är samtalen en källa till insikt för marknadschefer och hur kommer plattformen att utvecklas? Nils Andersson Wimby, Digge Zetterberg Odh och Jasmin Yaya om de senaste veckornas plattformshajp..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Clubhouse, Spotify, Twitter, Andersson Wimby, Zetterberg Odh, Jasmin Yaya

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, kommunikationsexperterom , Clubhouse, potentialför , varumärken, Rörsig , mot Spotify snarare än Twitter
PrivataAffärer - 09 jan 19 kl. 09:46

Förvaltaren: Tre aktier med potential

Den första aktien är kycklingbolaget Scandi Standard som steg 6 procent i december. Det förklaras delvis av bolagets defensiva kvaliteter som hjälpt till att lyfta aktien under slutet av 2018. Men Henriksson vill snarare lyfta fram bolagets tillväxt: ”Sedan börsintroduktionen har den organiska tillväxten varit 7 procent per år vilket är respektingivande.

Supermiljöbloggen - 30 sep 18 kl. 10:48

Dessa fem tekniker har störst potential att ta ner koldioxid

Världen behöver ta ner hundratals gigaton koldioxid, enligt ny rapport som vetenskapsakademin Royal Society tagit fram på uppdrag av den brittiska regeringen. SMB går igenom de tekniker med störst potential. Tekniker för att ta ner koldioxid (negativa utsläpp) är viktiga för att nå klimatmålen.

PrivataAffärer - 04 okt 19 kl. 11:30

Hernhag: Tre utdelningshöjare med potential

Peter M: Hej Marcus! Om du fick välja tre olika bolag på Stockholmsbörsen med mest potential att kontinuerligt höja sin utdelning närmaste tre åren, vilka skulle du välja?
Marcus: Hej!

VA - 02 mar 11 kl. 08:32

Tre säkra aktietips

2 mars New Wave bjöd på ett starkt bokslut senast och väntas vara på förvärvsjakt. Bolaget är därtill lågt värderad, skriver tidningen. Affärsvärlden hyllade vd Torsten Jansson i mars förra året för hans jobb med kassaflödet under 2009.

YLE - 22 apr 16 kl. 20:53

Hagman förlängde med SIF – ”Här finns mycket potential”

Sjundeå IF:s handbollsherrar leds även nästa säsong av Kaj Hagman. Chefstränaren menar att man bara sett glimtar av den potential som finns i det unga laget. Hagman har tränat Sjundeå IF de tre senaste åren och det förlängda kontraktet täcker en fjärde säsong.

PrivataAffärer - 06 dec 19 kl. 09:44

Morgan Stanley ser potential på medellång sikt

Morgan Stanley höjer sin rekommendation för Getinge till jämvikt från undervikt. Riktkursen höjs till 163 från 90 kronor. Det framgår av en analys från Morgan Stanley på fredagen.

Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 13:31

De tre hetaste jobben enligt Bill Gates

När Bill Gates var ung var det en fördel att ha datorer som intresse, och han kunde rida på den datorutveckling som då skedde. Idag är datorer en självklarhet, men vilka är då de jobb med störst potential idag? När Bill Gates var ung hoppade han av skolan för att satsa på datorer, något som han menade delvis berodde på tur eftersom datorer då precis började förändra världen.

YLE - 24 aug 17 kl. 05:07

Nyöppnade hamnen i Dalsbruk har potential

Efter att avbrott på fem år öppnade hamnen i Dalsbruk igen i våras. Tillsvidare är trafiken till och från hamnen blygsam och det finns ingen personal på plats i hamnen hela tiden utan enbart vid behov. - Verksamheten har kommit igång enligt förväntningarna, säger Harry Kiviaho, vd vid företaget Seaport logistics, som driver hamnen.

Expressen - 24 jul 18 kl. 20:26

Strandberg börjar infria sin stora potential i MFF

Tre mål på tre matcher i Champions League och två senast mot Örebro.Carlos Strandberg börjar infria sin stora potential i MFF.Med god hjälp av Clujs fumlande målvakt Arlauskis har Strandberg gett MFF ett drömläge inför returen..

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 11 kl. 10:32

"Här finns det stor potential"

"Smygehuk har potential att utvecklas till ett lika stort besöksmål som Ales stenar."
Stor potential och ganska underutvecklat. Så sammanfattar Pia Jönsson-Rajgård sin syn på Smygehuk som besöksmål idag.

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 14:42

Utländska marknader med potential


Uppgången på Stockholmsbörsen har varit drygt 12 procent under sommaren. Inför hösten kan aktiesparare rikta sin uppmärksamhet mot tre andra marknader med stor potential, nämligen Ryssland, Japan och södra Europa. Det menar Günther Mårder, sparekonom på Nordnet Bank.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.