Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 04 March, 08:01

Dagens Media - 11 feb 21 kl. 14:02

Tv.nu släpper performance-lösning för streamingaktörerSchibsted-ägda Tv.nu släpper en lösning för att driva trafik till streamingaktörernas sajter..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Tv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv.nu, släpper, performance-lösningför , streamingaktörer
Realtid - 14 jun 17 kl. 09:48

Blackberry släpper övervaknings-lösning

Med den nya Blackberry-tjänsten ska banker och finansföretag kunna avkryptera Whatsapp-meddelanden. Syftet är att kontrollera att till exempel traders följer regelverken när de gör affärer..

Realtid - 15 jun 17 kl. 09:42

HIQ släpper P2P-lösning för enkla jobb

HIQ har utvecklat en peer-to-peer-tjänst (P2P) för korta anställningar. Syftet är att öka utbudet av så kallade enklare jobb för exempelvis asylsökande, pensionärer och skolungdomar..

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 17:22

Akamai lanserar Mobile Performance Analytics

Nu lanserar Akamai Mobile Performance Analytics, en lösning som ger operatörer tillgång till data som mäter prestanda och användarbeteende på nätet. Operatörer har fram till i dag tvingats förlita sig på mer eller mindre trubbiga verktyg för att analysera prestandan på sina hemsidor. Nu lanserar Akamai Mobile Performance Analytics, en lösning som erbjuder analyser av verkligt användarbeteende för att mäta en hemsidas prestanda, såsom laddningstider och nedladdningstider.

Skånskan - 13 nov 15 kl. 17:57

The Grim släpper sin debutplatta

Nöje Tänk dig industrimetal men där orkestrerad filmmusik och sång får stå i centrum. Det är melodin i Malmöduon The Grim, med Carl Löfvenhamn och Maria Storck. Resultatet går nu att höra på deras debutplatta Sanctified som släpps i dag.

BT - 21 apr 14 kl. 21:19

Separatister utser folkguvernörer

USA:s vicepresident Joe Biden besöker Ukraina samtidigt som separatisterna vägrar släppa greppet om de ockuperade myndighetsbyggnaderna. Regeringen i Kiev påstår sig ha bildbevis för att ryska styrkor agerar i landets östra delar. Bidens resa ska ses som ännu en markering från USA att regeringen i Washington inte släpper blicken från Ukraina.

YLE - 06 feb 13 kl. 11:58

A-öl i mataffärer får ris och ros

Att föra över försäljningen av fyrans öl till matbutikerna kan öka statens skatteintäkter och ge hundratals nya arbetsplatser, har Pellervo ekonomiska forskningsinstitut räknat ut. Den privata importen av starköl, och annan alkohol, kan minska med hälften, uppskattar Pellervo. Intäkterna från alkoholskatten kan öka med närmare 60 miljoner euro årligen.

Dagens PS - 23 mar 17 kl. 10:31

Krönika: Alla vill bränna vår premiepension

Debatten och diskussionen som omgärdar Premiepensionens vara eller icke vara – och i vilken form den ska finnas i i – fortsättningen styrs av några som är minst lika intresserade av att lägg vantarna på vårt pensionskapital som det girigaste fondbolag. Girigheten gäller alltså inte bara Allra, den gäller alla. Premiepensionen är en konsekvens av den breda politiska överenskommelse som träffades i början på 1990-talet.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 18:16

”Native content är inte bara flummig brand building och textinnehåll”

Företaget SUNT Content har kartlagt marknaden för sponsrade artiklar. Vi ville lära oss mer om företagets ambitioner och ta del av deras tankar kring utvecklingen av annonsformatet. Alexander Sattelmaier har svarat på våra frågor med vändande e-post.

Politologerna - 01 jul 14 kl. 12:21

Kristdemokraternas opinionsutveckling 2001-2013

Idag släpper vi tabellrapporten om Kristdemokraternas opinionsutveckling 2001-2013. Under rubrikerna nedan kan du läsa om några av de mest intressanta resultaten. Det här blogginlägget är samförfattat med Per Oleskog Trygvason.

YLE - 11 maj 17 kl. 18:48

Ett brokigt Finland på sommarutställningen i Fiskars 2017

Fiskars sommarutställning öppnas den 14 maj under rubriken Greetings from SUOMI. I takt med att Finland blir mer mångkulturellt luckras också mentala gränser upp. Den finländska identiteten får nya färger och rymligare former.

Cornucopia - 17 nov 16 kl. 12:34

FRA: Tusentals statsundersödda IT-angrepp per månad mot Sverige

FRA:s generaldirektör Hartelius avslöjade på ett seminarium om IT- och informationssäkerhetsfrågor igår att Sverige utsätts för tusentals IT-angrepp av statsunderstödda aktörer varje månad, dvs rena krigshandlingar eller krigsförberedande angrepp.
Statsunderstödda nätverksoperationer i Sverige under en månad 2016. Kartan innehåller inte alla angrepp, då en del är så känsliga att de inte ens redovisas på en karta med ovanstående dålig detaljupplösning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.